GİTMEDİĞİ İSTANBUL’DAN TRAFİK CEZASI GELDİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2019 - 14:45, Güncelleme: 25.06.2019 - 14:45
 

GİTMEDİĞİ İSTANBUL’DAN TRAFİK CEZASI GELDİ

Manisa’da yaşayan Hasan Üzrek’e 2015 yılından beri hiç gitmediği İstanbul’dan trafik cezası kesildi.
 HABER;ÖZLEM ŞAHİN Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan ve geçimini çiğköfte satarak sağlayan Hasan Üzrek’e İstanbul Fatihbey ve Osmanbey caddesindeki kesişimde motoruyla geçiş ihlali yaptığı gerekçesiyle 108 TL para cezası kesildi. 3 Haziran tarihli İstanbul’da kesilen cezanın kendisine ulaşmasıyla büyük bir şok yaşadığını ifade eden Üzrek,   motorunu çiğköfte servisi için kullandığını ve aracıyla Manisa dışına hiç çıkmadığını söyledi.  ‘O tarihte burada olduğum kanıtlı. Mağdur oldum’ diyen Üzrek, Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne başvurarak cezanın iptaline dair çıkacak kararı bekleyecek. MANİSA DIŞINA HİÇ ÇIKMIYORUM İstanbul’a en son 2015 yılında gittiğini ifade eden Üzrek,  “3 Haziran 2019 tarihinde İstanbul Fatihbey ve Osmanbey Caddesi’ndeki kesişimde geçiş ihlali yaptığım gerekçesiyle kesilmiş  108 TL ceza 10 Haziran’da tarafıma ulaştı. Ceza belgesini görünce ne hata yapmışım diye ayrıntılı bir bakayım dedim. Fatihbey ve Osmanbey Caddesi’ndeki kesişimde ceza kesildiğini gördüm. Manisa’da böyle bir cadde olmadığı için anlamadım ve sonra kağıdın üst tarafına baktım ‘İstanbul’ yazıyordu. Bunun bir yanlışlık veya sallama bir ceza olduğunu anladım. Ben en son 2015 yılında İstanbul’a gitmiştim. Nasıl böyle bir şey oldu anlamış değilim. Şaşkınım. Burada Çiğköfte dükkanım var ve motorumu da servis için kullanıyorum. Manisa dışına hiç çıkmıyorum.  Yanlış üzerine bir ceza gelmiş. Mağdurum.  Ya bu parayı yatıracağız ya da bu işin arkasından gideceğiz. Çok bir para cezası değil ama neden durduk yere ben bunu ödeyeyim ki? İnsanları mağdur etmenin ve uğraştırmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.      
Manisa’da yaşayan Hasan Üzrek’e 2015 yılından beri hiç gitmediği İstanbul’dan trafik cezası kesildi.
 HABER;ÖZLEM ŞAHİN

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan ve geçimini çiğköfte satarak sağlayan Hasan Üzrek’e İstanbul Fatihbey ve Osmanbey caddesindeki kesişimde motoruyla geçiş ihlali yaptığı gerekçesiyle 108 TL para cezası kesildi. 3 Haziran tarihli İstanbul’da kesilen cezanın kendisine ulaşmasıyla büyük bir şok yaşadığını ifade eden Üzrek,   motorunu çiğköfte servisi için kullandığını ve aracıyla Manisa dışına hiç çıkmadığını söyledi.  ‘O tarihte burada olduğum kanıtlı. Mağdur oldum’ diyen Üzrek, Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne başvurarak cezanın iptaline dair çıkacak kararı bekleyecek.
MANİSA DIŞINA HİÇ ÇIKMIYORUM
İstanbul’a en son 2015 yılında gittiğini ifade eden Üzrek,  “3 Haziran 2019 tarihinde İstanbul Fatihbey ve Osmanbey Caddesi’ndeki kesişimde geçiş ihlali yaptığım gerekçesiyle kesilmiş  108 TL ceza 10 Haziran’da tarafıma ulaştı. Ceza belgesini görünce ne hata yapmışım diye ayrıntılı bir bakayım dedim. Fatihbey ve Osmanbey Caddesi’ndeki kesişimde ceza kesildiğini gördüm. Manisa’da böyle bir cadde olmadığı için anlamadım ve sonra kağıdın üst tarafına baktım ‘İstanbul’ yazıyordu. Bunun bir yanlışlık veya sallama bir ceza olduğunu anladım. Ben en son 2015 yılında İstanbul’a gitmiştim. Nasıl böyle bir şey oldu anlamış değilim. Şaşkınım. Burada Çiğköfte dükkanım var ve motorumu da servis için kullanıyorum. Manisa dışına hiç çıkmıyorum.  Yanlış üzerine bir ceza gelmiş. Mağdurum.  Ya bu parayı yatıracağız ya da bu işin arkasından gideceğiz. Çok bir para cezası değil ama neden durduk yere ben bunu ödeyeyim ki? İnsanları mağdur etmenin ve uğraştırmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.  
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
xxx
(25.06.2019 22:07 - #1790)
kardeşim yerden göğe kadar haklısın reisim duble yollar yapıyor bunlar böyle senin ve benim paralarla oluyor
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.