HASTANEDEN ÇIKTI, KIRMIZI IŞIKLARDA BEKLERKEN ARKADAN ARAÇ ÇARPTI.

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2016 - 09:51, Güncelleme: 16.08.2016 - 09:51
 

HASTANEDEN ÇIKTI, KIRMIZI IŞIKLARDA BEKLERKEN ARKADAN ARAÇ ÇARPTI.

Kırmızı ışıkta bekleyen özel araca, bir başka araç arkadan çarpınca ön araçta bulunan sürücü kapısının açılmasıyla kaldırıma yuvarlandı. Bel ağrısı bulunan sürücü 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Torununu hastanede yatıran İsmail Kılıç, yanında ayakları alçıda bulunan kızıyla özel aracına binerek ilaç almaya gitmek üzere yola koyuldu. Öğretmen evi kavşağı kırmızı ışıklarda beklerken arkasından seyir halinde bulunan 45 FP 732 plakalı bir başka araç çarptı. Kazada İsmail Kılıç aracının kapının açılmasıyla kaldırıma düştü. Bel ağrısı bulunan Kılıç kaldırımda yığılıp kalırken, imdadına önce vatandaşlar yetişti. Ardından 112 ekipleri olay yerine gelerek Kılıç’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayı gören vatandaşlar yaptıkları açıklamalarında olayı şöyle anlattı;  “Özel araç kırmızı ışıklarda bekliyordu. Arkasından bir araç süratle geldi, duramayınca çarptı. Öndeki araç bir anda kaldırıma vurunca kapı açıldı sürücü yere düştü. Biz başka araçların yere düşen adama çarpacak diye çok kurktuk”   BABAMA BİR ŞEY OLMASIN! Babası İsmail Kılıç ile aynı araçta bulunan Hande Özkan “Babamla hastaneye geldik. Çocuğun tedavisini ettirecektik. Benim de ayağımda sakatlık vardı, alçıya aldılar. Kırmızı ışıklarda bekliyorduk o araba bize çarptı. Babam kapıdan düştü. Babama bir şey olmasın” diyerek göz yaşlarına hakim olamadı. Kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Yaralı olay malinden kaldırıldıktan sonra 110 İtfaiye AKS ekipleri araçta her hangi bir yangın çıkmaması için aracın LPG sistemini kapattılar. Araçlar olay malinden kaldırılarak yol trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kırmızı ışıkta bekleyen özel araca, bir başka araç arkadan çarpınca ön araçta bulunan sürücü kapısının açılmasıyla kaldırıma yuvarlandı. Bel ağrısı bulunan sürücü 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Torununu hastanede yatıran İsmail Kılıç, yanında ayakları alçıda bulunan kızıyla özel aracına binerek ilaç almaya gitmek üzere yola koyuldu. Öğretmen evi kavşağı kırmızı ışıklarda beklerken arkasından seyir halinde bulunan 45 FP 732 plakalı bir başka araç çarptı. Kazada İsmail Kılıç aracının kapının açılmasıyla kaldırıma düştü. Bel ağrısı bulunan Kılıç kaldırımda yığılıp kalırken, imdadına önce vatandaşlar yetişti. Ardından 112 ekipleri olay yerine gelerek Kılıç’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayı gören vatandaşlar yaptıkları açıklamalarında olayı şöyle anlattı;  “Özel araç kırmızı ışıklarda bekliyordu. Arkasından bir araç süratle geldi, duramayınca çarptı. Öndeki araç bir anda kaldırıma vurunca kapı açıldı sürücü yere düştü. Biz başka araçların yere düşen adama çarpacak diye çok kurktuk”
 
BABAMA BİR ŞEY OLMASIN!
Babası İsmail Kılıç ile aynı araçta bulunan Hande Özkan “Babamla hastaneye geldik. Çocuğun tedavisini ettirecektik. Benim de ayağımda sakatlık vardı, alçıya aldılar. Kırmızı ışıklarda bekliyorduk o araba bize çarptı. Babam kapıdan düştü. Babama bir şey olmasın” diyerek göz yaşlarına hakim olamadı. Kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.
Yaralı olay malinden kaldırıldıktan sonra 110 İtfaiye AKS ekipleri araçta her hangi bir yangın çıkmaması için aracın LPG sistemini kapattılar. Araçlar olay malinden kaldırılarak yol trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.