HIRSIZLAR AĞILA DADANDI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2017 - 08:11, Güncelleme: 24.03.2017 - 08:11
 

HIRSIZLAR AĞILA DADANDI

Manisa’da, gece saatlerinde bir küçükbaş hayvan ağılına giren hırsızlar, 10 kuzuyu çalarak kayıplara karıştı. Koyunların bağrışmalarıyla ağıla giren Murat Altun, gördükleri karşısında şoka uğradı.
Hırsızlar bu kez de, gece saatlerinde Manisa'nın Yunusemre İlçesi'ndeki bir hayvan ağılına dadandı. Fevzi Çakmak Mahallesi 6236 sokak üzerinde Murat Altun’a ait küçükbaş hayvan ağılından kuzular çalındı. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde koyunların bağırmasıyla ağıla giren Murat Altun, kuzularının çalındığını fark etti. GEÇEN YIL KOYUNLARI ŞİMDİ DE KUZULARI ÇALINDI Hırsızlık şokuyla güne başlayan Murat Altun olayı şu şekilde anlattı; “Sabah koyunların sürekli bağrışmalarıyla kalktım. İçeri girdiğimizde kuzularının olmadığını gördük. Ağılın dışına baktığımızda, naylon muşambanın yırtık olduğunu gördük. Oradan içeri girilip, kuzuların olduğu bölüme geçilmiş. Kuzular teker teker buradan çıkarılarak götürülmüş. Geçtiğimiz yıl da koyunlar çalınmıştı. Koyunları bulduk ancak şimdi de kuzularımız gitti. 10 tane kuzu çalındı. Şuan yeni doğan koyunlar var, onların kuzuları olmadığı için sürekli bağırıyorlar.” dedi. Öte yandan Polis ekipleri, çalınan kuzularla ilgili çevrede araştırma ve inceleme başlatıldı.  
Manisa’da, gece saatlerinde bir küçükbaş hayvan ağılına giren hırsızlar, 10 kuzuyu çalarak kayıplara karıştı. Koyunların bağrışmalarıyla ağıla giren Murat Altun, gördükleri karşısında şoka uğradı.

Hırsızlar bu kez de, gece saatlerinde Manisa'nın Yunusemre İlçesi'ndeki bir hayvan ağılına dadandı. Fevzi Çakmak Mahallesi 6236 sokak üzerinde Murat Altun’a ait küçükbaş hayvan ağılından kuzular çalındı. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde koyunların bağırmasıyla ağıla giren Murat Altun, kuzularının çalındığını fark etti.

GEÇEN YIL KOYUNLARI ŞİMDİ DE KUZULARI ÇALINDI
Hırsızlık şokuyla güne başlayan Murat Altun olayı şu şekilde anlattı; “Sabah koyunların sürekli bağrışmalarıyla kalktım. İçeri girdiğimizde kuzularının olmadığını gördük. Ağılın dışına baktığımızda, naylon muşambanın yırtık olduğunu gördük. Oradan içeri girilip, kuzuların olduğu bölüme geçilmiş. Kuzular teker teker buradan çıkarılarak götürülmüş. Geçtiğimiz yıl da koyunlar çalınmıştı. Koyunları bulduk ancak şimdi de kuzularımız gitti. 10 tane kuzu çalındı. Şuan yeni doğan koyunlar var, onların kuzuları olmadığı için sürekli bağırıyorlar.” dedi.

Öte yandan Polis ekipleri, çalınan kuzularla ilgili çevrede araştırma ve inceleme başlatıldı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.