İSTASYON CADDESİ’NİN LOGARLARI TIKALI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2017 - 10:03, Güncelleme: 18.10.2017 - 10:03
 

İSTASYON CADDESİ’NİN LOGARLARI TIKALI

Peker Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde evleri bulunan vatandaşlar Belediyeden caddenin temizlenmesini, ağaçlardan dökülen yaprakların ise kaydırılmasını istiyor. Ağaçlardan dökülen yaprakların logarları tıkadığını dile getiren mahalle sakinleri, belediyeden logarların açılmasını ve caddenin temizlenmesini da talep etti.
HABER TURAN IŞIK Peker Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde evleri bulunan vatandaşlar belediyeden hizmet talep etti. Ağaçlardan dökülen yaprakların logarları tıkadığı ve bölgenin toz toprak içinde kaldığından şikayet eden mahalle halkı, yağmurlar başlamadan sorunun çözülmesini istedi. “KOKU MAHALLEYİ SARDI, EVLERİMİZ REZİLLİK İÇERİSİNDE” Mahalle sakinlerinden  Erkan Üsgüllü,  “Öğretmen evi kavşak çalışmalar da istasyon caddesi yol kısmen kapatıldı. Temizlik yapılmıyor, kuru yapraklardan dolayı logarlar tıkandı. Mahalle toz duman içinde kaldı. Koku mahalleyi sardı, evlerimiz rezillik içerisinde.  Sözde istasyon kavşağından itibaren araç trafiğine kapatıldı. Ancak bazı gözü açıklar beton bariyerler arsından geçerek, bu yolu kullanmaya çalışınca, toz duman mahalleliyi rahatsız etmeye başladı.  Evet kavşak çalışmalarından memnunuz. Ancak İstasyon caddesinde ne temizlik var nede bakım. Yağmurlar gelmeden yapraklardan dolayı tıkanan logarların  temizlenmesi gerekiyor. Aksi takdirde su taşkınları kaçınılmaz” diye konuştu. “YAĞMURLARDA ALT KATLARI SU BASIYOR” Erkan Üsgüllü konuşmasının devamında, “daha önceleri yağmurlardan dolayı alt katları su bastı. Hiçbir temizlik yapılmıyor. Öğretmenevi ve İstasyon kavşağından itibaren caddede temizlik yapılmasını,  ağaçların sulanmasını, logarların tıkanmaması için dökülen yaprakların düzenli olarak temizlemesini istiyoruz” dedi.        
Peker Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde evleri bulunan vatandaşlar Belediyeden caddenin temizlenmesini, ağaçlardan dökülen yaprakların ise kaydırılmasını istiyor. Ağaçlardan dökülen yaprakların logarları tıkadığını dile getiren mahalle sakinleri, belediyeden logarların açılmasını ve caddenin temizlenmesini da talep etti.
HABER
TURAN IŞIK


Peker Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde evleri bulunan vatandaşlar belediyeden hizmet talep etti. Ağaçlardan dökülen yaprakların logarları tıkadığı ve bölgenin toz toprak içinde kaldığından şikayet eden mahalle halkı, yağmurlar başlamadan sorunun çözülmesini istedi.

“KOKU MAHALLEYİ SARDI, EVLERİMİZ REZİLLİK İÇERİSİNDE”
Mahalle sakinlerinden  Erkan Üsgüllü,  “Öğretmen evi kavşak çalışmalar da istasyon caddesi yol kısmen kapatıldı. Temizlik yapılmıyor, kuru yapraklardan dolayı logarlar tıkandı. Mahalle toz duman içinde kaldı. Koku mahalleyi sardı, evlerimiz rezillik içerisinde.  Sözde istasyon kavşağından itibaren araç trafiğine kapatıldı. Ancak bazı gözü açıklar beton bariyerler arsından geçerek, bu yolu kullanmaya çalışınca, toz duman mahalleliyi rahatsız etmeye başladı.  Evet kavşak çalışmalarından memnunuz. Ancak İstasyon caddesinde ne temizlik var nede bakım. Yağmurlar gelmeden yapraklardan dolayı tıkanan logarların  temizlenmesi gerekiyor. Aksi takdirde su taşkınları kaçınılmaz” diye konuştu.

“YAĞMURLARDA ALT KATLARI SU BASIYOR”
Erkan Üsgüllü konuşmasının devamında, “daha önceleri yağmurlardan dolayı alt katları su bastı. Hiçbir temizlik yapılmıyor. Öğretmenevi ve İstasyon kavşağından itibaren caddede temizlik yapılmasını,  ağaçların sulanmasını, logarların tıkanmaması için dökülen yaprakların düzenli olarak temizlemesini istiyoruz” dedi.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.