JANDARMA DAN 7/24 UYGULAMA

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2016 - 08:25, Güncelleme: 21.11.2016 - 08:25
 

JANDARMA DAN 7/24 UYGULAMA

Yunusemre ilçesi Jandarma ekipleri sorumluluk bölgesindeki karayollarında 7/24 saat sürekli uygulama yapıyor. Yeni Menemen yolu üzerinde yapılan uygulamada durdurulan araçların evrakları, sürücü ve yolcu konumundaki vatandaşlarında GBT sorgulamaları yapıldı.
Yeni Menemen yolu üzerinde yapılan uygulamada öncelikle Jandarma ekipleri yolda araçların yavaşlaması için dubalar koyarak önlem aldı. Uygulama noktasında ise tam teçhizatlı güvenlik önlemleri alınarak, trafik görevlileri kontrollü şekilde araçları durdurup, güvenlik şeridine aldı. NEZAKET KURLALARI ÖN PLANDA Uygulamayı yapan ekiplerin nezaketi ve sürücülere olan saygıları gözden kaçmazken; yolun durumu ve trafik kurallarına riayet edilmesi gerektiği konusundaki önerileri sürücüler tarafından takdirle karşılandı.  Araç sürücüleri  uygulamadan son derece memnun aldıklarını ifade ederek,  “gerek Jandarma gerekse polis ekipleri tarafından yapılan uygulamaların, biz vatandaşların can ve mal güvenlikleri açısından önemli. Bu uygulamaları yollarda sık sık gördüğümüzde memnun kalıyoruz” görüşlerine yer verdi. UYGULAMALAR ARALIKSIZ SÜRECEK Jandarma ekipleri; asayiş ve trafik yönünden sorumluluk bölgelerindeki yollarda ve güzergahlarda uygulamaların sürekli olarak yapılacağı bilgisini verdi.  
Yunusemre ilçesi Jandarma ekipleri sorumluluk bölgesindeki karayollarında 7/24 saat sürekli uygulama yapıyor. Yeni Menemen yolu üzerinde yapılan uygulamada durdurulan araçların evrakları, sürücü ve yolcu konumundaki vatandaşlarında GBT sorgulamaları yapıldı.
Yeni Menemen yolu üzerinde yapılan uygulamada öncelikle Jandarma ekipleri yolda araçların yavaşlaması için dubalar koyarak önlem aldı. Uygulama noktasında ise tam teçhizatlı güvenlik önlemleri alınarak, trafik görevlileri kontrollü şekilde araçları durdurup, güvenlik şeridine aldı.

NEZAKET KURLALARI ÖN PLANDA
Uygulamayı yapan ekiplerin nezaketi ve sürücülere olan saygıları gözden kaçmazken; yolun durumu ve trafik kurallarına riayet edilmesi gerektiği konusundaki önerileri sürücüler tarafından takdirle karşılandı.  Araç sürücüleri  uygulamadan son derece memnun aldıklarını ifade ederek,  “gerek Jandarma gerekse polis ekipleri tarafından yapılan uygulamaların, biz vatandaşların can ve mal güvenlikleri açısından önemli. Bu uygulamaları yollarda sık sık gördüğümüzde memnun kalıyoruz” görüşlerine yer verdi.

UYGULAMALAR ARALIKSIZ SÜRECEK
Jandarma ekipleri; asayiş ve trafik yönünden sorumluluk bölgelerindeki yollarda ve güzergahlarda uygulamaların sürekli olarak yapılacağı bilgisini verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.