KANALİZASYON AÇIKTAN AKIYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2018 - 11:20, Güncelleme: 03.01.2018 - 11:20
 

KANALİZASYON AÇIKTAN AKIYOR

Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi'nin bir kısım kanalizasyonu açıktan akıyor. Yuntdağı'na giden yol kenarına akan kanalizasyon sularının çevreye kötü kokular yaydığını belirten vatandaşlar; bu alanların kapalı sisteme alınmasını istiyor.
HABER TURAN IŞIK Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesi’nde kanalizasyonun bir bölümü açıktan akınca çevreye kötü kokular yapılmaya başladı. Bağyolu ve Yuntdağı Bölgesi'ne giden yolun; benzin istasyonu yakınında açıktan akan kanalizasyon suları yol boyunca çevreye kötü kokular yayıyor. KAPALI SİSTEME ALINMALI Mahalle sakinleri ve işletmeciler “Muradiye’de Fen lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Jandarma karakoluna 100 metre ilerisindeki benzin istasyonuna bitişikte; açıktan akıtılan kanalizasyonun kokusu bizleri canımızdan bezdirdi. MASKİ’den bu dere yatağındaki kokudan kurtulmaları için Gediz Nehri'ne kadar olan bölümünü kapalı sistemle en azından yerleşim alanından uzaklaştırılmasını ve Gediz Nehri'ne akıtılmasını istiyoruz. Özellikle yaz sıcaklarında koku daha da artıyor, sineklerden duramıyoruz.” dediler.    
Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi'nin bir kısım kanalizasyonu açıktan akıyor. Yuntdağı'na giden yol kenarına akan kanalizasyon sularının çevreye kötü kokular yaydığını belirten vatandaşlar; bu alanların kapalı sisteme alınmasını istiyor.

HABER
TURAN IŞIK
Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesi’nde kanalizasyonun bir bölümü açıktan akınca çevreye kötü kokular yapılmaya başladı. Bağyolu ve Yuntdağı Bölgesi'ne giden yolun; benzin istasyonu yakınında açıktan akan kanalizasyon suları yol boyunca çevreye kötü kokular yayıyor.

KAPALI SİSTEME ALINMALI

Mahalle sakinleri ve işletmeciler “Muradiye’de Fen lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Jandarma karakoluna 100 metre ilerisindeki benzin istasyonuna bitişikte; açıktan akıtılan kanalizasyonun kokusu bizleri canımızdan bezdirdi. MASKİ’den bu dere yatağındaki kokudan kurtulmaları için Gediz Nehri'ne kadar olan bölümünü kapalı sistemle en azından yerleşim alanından uzaklaştırılmasını ve Gediz Nehri'ne akıtılmasını istiyoruz. Özellikle yaz sıcaklarında koku daha da artıyor, sineklerden duramıyoruz.” dediler.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.