KANALİZASYON KOKUSU MAHALLEYİ SARDI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2017 - 09:51, Güncelleme: 19.04.2017 - 09:51
 

KANALİZASYON KOKUSU MAHALLEYİ SARDI

Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesi’nde kanalizasyondan gelen kötü kokular, mahalle sakinlerini rahatsız etmeye devam ediyor. Mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine harekete geçerek durumu yetkili birimlere ileten mahalle muhtarı Süleyman Seven; “Yetkililere defalarca bildirdim, bir türlü gelip çözüm bulan olmadı” dedi.
HABER TURAN IŞIK Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesi 308 sokakta, askeriyeden gelen kanalizasyon ve atık su borularının açıkta olması çevreye kötü kokular yaymaya başladı. “YETKİLİLER GELİP YAPSINLAR” Kanalizasyondan gelen kötü koku için mahalle sakinlerinin kendisine defalarca şikayete geldiğini söyleyen mahalle muhtarı Süleyman Seven; “ Bu durumu defalarca yetkili mercilere bildirmemize rağmen gelip yapmıyorlar. Mahalleli sürekli benim kapımı çalıyor, ben de yetkililere bildirmeme rağmen bir türlü onarılamıyor. Bu sorunun acilen çözüme kavuşturulmasını istiyoruz.” dedi. “İLLA Kİ BİRİLERİ İÇİNE Mİ DÜŞSÜN” Mahalle Muhtarı Seven, kanalizasyon borularının kırılması nedeniyle sokaktaki yolun da bozulduğunu belirterek; “Daha önceleri gelip bir iki künk koydular kapattılar, araçlar geçtiği için kırıldı, derinde olmadığı için kanalizasyon pisliği açıktan akmaya başladı. Bir de askeriye tarafından gelen kanalizasyon atık su bölümünün birleştiği yerin üzeri açık. Saçlar çürümüş kapatılmasını istedik yapmadılar. İllaki bir faciamı olmalı? Birileri kırık saçlardan düşsün de o zaman yapsınlar, muhtar olmama nazaran defalarca bildirdim gelip çözüm bulmadılar.” şeklinde konuştu.    
Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesi’nde kanalizasyondan gelen kötü kokular, mahalle sakinlerini rahatsız etmeye devam ediyor. Mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine harekete geçerek durumu yetkili birimlere ileten mahalle muhtarı Süleyman Seven; “Yetkililere defalarca bildirdim, bir türlü gelip çözüm bulan olmadı” dedi.
HABER
TURAN IŞIK


Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesi 308 sokakta, askeriyeden gelen kanalizasyon ve atık su borularının açıkta olması çevreye kötü kokular yaymaya başladı.

“YETKİLİLER GELİP YAPSINLAR”
Kanalizasyondan gelen kötü koku için mahalle sakinlerinin kendisine defalarca şikayete geldiğini söyleyen mahalle muhtarı Süleyman Seven; “ Bu durumu defalarca yetkili mercilere bildirmemize rağmen gelip yapmıyorlar. Mahalleli sürekli benim kapımı çalıyor, ben de yetkililere bildirmeme rağmen bir türlü onarılamıyor. Bu sorunun acilen çözüme kavuşturulmasını istiyoruz.” dedi.

“İLLA Kİ BİRİLERİ İÇİNE Mİ DÜŞSÜN”
Mahalle Muhtarı Seven, kanalizasyon borularının kırılması nedeniyle sokaktaki yolun da bozulduğunu belirterek; “Daha önceleri gelip bir iki künk koydular kapattılar, araçlar geçtiği için kırıldı, derinde olmadığı için kanalizasyon pisliği açıktan akmaya başladı. Bir de askeriye tarafından gelen kanalizasyon atık su bölümünün birleştiği yerin üzeri açık. Saçlar çürümüş kapatılmasını istedik yapmadılar. İllaki bir faciamı olmalı? Birileri kırık saçlardan düşsün de o zaman yapsınlar, muhtar olmama nazaran defalarca bildirdim gelip çözüm bulmadılar.” şeklinde konuştu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.