KANALİZASYON PİSLİĞİ İÇİNDE YAŞAMAYA ÇALIŞIYORLAR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2018 - 07:08, Güncelleme: 02.06.2018 - 07:08
 

KANALİZASYON PİSLİĞİ İÇİNDE YAŞAMAYA ÇALIŞIYORLAR

Manisa’da, uzun yıllardır kanalizasyon pisliğinin ortasında yaşamlarını sürdürdüklerini iddia edenEdipoğlu ailesi, yetkililere seslendi. Tarım arazilerinin ve evlerinin kanalizasyon sularının altında kaldığını söyleyen çiftçi Halil İbrahim Edipoğlu, “Arazim bomboş kaldı. Kimse bu sorunumuzla ilgilenmiyor. Yetkililer artık bizimle ilgilensin” dedi.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, Mermerciler Sitesi arka tarafındaki Karlıpınar mevkiinde bulunan tarım arazileri ve evleri kanalizasyon suyunun altında kalanEdipoğlu ailesinin yıllardır süren kabusu bitmek bilmiyor. Kanalizasyonun taşması sonucu pis kokular içinde,sağlıksız bir ortam da yaşayan aile, yıllardır tarlalarının sadece bir kısmını ekebilirken, büyük bir kısmından mahsul sağlayamıyor. Aynı zamanda büyük baş hayvan yetiştiriciliği yapan ailenin hayvanları ve hayvan yemleri de pis sular altında kalmış durumda. Ekmek kapıları ve sağlıkları tehditti altında kalan ailenin babası Halil İbrahim Edipoğlu, yıllardır bu konuyla ilgili yetkilileri aradıklarını; ancak kimsenin ilgilenmediğini dile getirdi. Edipoğlu,  perişan halde olduklarını söyleyerek konuyla ilgili yetkililerden yardım istedi. “YILLARDAN BERİ ARAZİMİ EKEMİYORUM” Halil İbrahim Edipoğlu, bir çiftçi olarak çok mağdur olduğunu belirterek, “Manisa belediyesinin kanalizasyonu tarlamın içinden geçiyor ve taşıyor. Mermercilerin ve hurdacılığın attığı atıklarbu  kanalizasyona geliyor. Bu sefer alttaki kanal çekmiyor ve kanalı tıkıyor. Defalarca müracaat etmediğim yer kalmadı. Halim perişan. Üretici olarak çok mağdur durumdayım. Yetkili kurumu sürekli arıyorum. Ekibi yönlendirdik diyorlar ancak geldikleri yok. Bugün yine aradım. Üst tarafta evimin olduğu yer, bahçemin olduğu yer; komple bu kanalizasyon suları altında kaldı. Arazim bomboş kaldı. Yan tarafını hiç ekemiyorum. Kanalizasyon olduğu gibi taşıyor.Yıllardan beri arazimi ekemiyorum.” dedi.
Manisa’da, uzun yıllardır kanalizasyon pisliğinin ortasında yaşamlarını sürdürdüklerini iddia edenEdipoğlu ailesi, yetkililere seslendi. Tarım arazilerinin ve evlerinin kanalizasyon sularının altında kaldığını söyleyen çiftçi Halil İbrahim Edipoğlu, “Arazim bomboş kaldı. Kimse bu sorunumuzla ilgilenmiyor. Yetkililer artık bizimle ilgilensin” dedi.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, Mermerciler Sitesi arka tarafındaki Karlıpınar mevkiinde bulunan tarım arazileri ve evleri kanalizasyon suyunun altında kalanEdipoğlu ailesinin yıllardır süren kabusu bitmek bilmiyor. Kanalizasyonun taşması sonucu pis kokular içinde,sağlıksız bir ortam da yaşayan aile, yıllardır tarlalarının sadece bir kısmını ekebilirken, büyük bir kısmından mahsul sağlayamıyor. Aynı zamanda büyük baş hayvan yetiştiriciliği yapan ailenin hayvanları ve hayvan yemleri de pis sular altında kalmış durumda. Ekmek kapıları ve sağlıkları tehditti altında kalan ailenin babası Halil İbrahim Edipoğlu, yıllardır bu konuyla ilgili yetkilileri aradıklarını; ancak kimsenin ilgilenmediğini dile getirdi. Edipoğlu,  perişan halde olduklarını söyleyerek konuyla ilgili yetkililerden yardım istedi.






“YILLARDAN BERİ ARAZİMİ EKEMİYORUM”
Halil İbrahim Edipoğlu, bir çiftçi olarak çok mağdur olduğunu belirterek, “Manisa belediyesinin kanalizasyonu tarlamın içinden geçiyor ve taşıyor. Mermercilerin ve hurdacılığın attığı atıklarbu  kanalizasyona geliyor. Bu sefer alttaki kanal çekmiyor ve kanalı tıkıyor. Defalarca müracaat etmediğim yer kalmadı. Halim perişan. Üretici olarak çok mağdur durumdayım. Yetkili kurumu sürekli arıyorum. Ekibi yönlendirdik diyorlar ancak geldikleri yok. Bugün yine aradım. Üst tarafta evimin olduğu yer, bahçemin olduğu yer; komple bu kanalizasyon suları altında kaldı. Arazim bomboş kaldı. Yan tarafını hiç ekemiyorum. Kanalizasyon olduğu gibi taşıyor.Yıllardan beri arazimi ekemiyorum.” dedi.







Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.