KANSER HASTASI BALIM SAĞLIĞINA KAVUŞTU

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2017 - 10:23, Güncelleme: 13.01.2017 - 10:23
 

KANSER HASTASI BALIM SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Manisa’da hayvansever vatandaşlar, ‘Balım’ ismini verdikleri kanser hastası bir sokak köpeğinin, tüm tedavi masraflarını karşılayıp ameliyat ettirerek, eski sağlığına kavuşturdu. Ameliyattan sonra hayvansever bir vatandaş tarafından sahiplenilerek ev ortamında bakılmaya başlanan Balım, durumundan gayet memnun gözüküyor.
HABER MUSTAFA ATADİL  Manisa’nın Şehzadeler İlçesinde yaşayan hayvan sever vatandaş Nükhet Erdem (62) evinin yakınlarında sürekli olarak gördüğü ve beslediği bir sokak köpeğinin hareketlerinden şüphelenerek yanına gitti. Uzun yıllardır besleyerek ‘Balım’ ismini verdiği sokak köpeğinin acı çektiğini fark eden Erdem, köpeği aracına alarak veterinerin yolunu tuttu. Yapılan analizlerde Balım adlı sokak köpeğinin birden fazla rahatsızlığı çıkınca, duyarlı vatandaş Erdem hemen diğer hayvansever arkadaşlarını aradı. AMELİYAT İÇİN SEFERBER OLDULAR Balım’ın durumunun ciddiyetini diğer hayvan sever arkadaşlarına söyleyen Erdem; sarılık, uyuz ve rahim kanseri tanısı konulan sokak köpeği için, hayvan sever arkadaşlarıyla birlikte kendi aralarında ameliyat ve tedavi için para topladı.  “9 YILDIR TANIYORUM” Evinde tüm bakımını üstlendiği köpeğin sağlık durumu hakkında bilgi veren hayvan gönüllüsü Erdem, şöyle konuştu; “Balım bir sokak köpeği. Onu 9 yıldır tanıyorum yıllarca elimle besledim. Bir gün hareketlerinden ve durgunluğundan şüphelenerek yanına gittim. Çok hasta ve bitkin olduğunu gördüm. Hemen arkadaşlarıma haber verdim ve aracıma alarak onu veterinere götürdüm. Yapılan analiz ve araştırmalardan sonra Balım’ın rahminde tümör bulunduğunu, bunun kansere sebep olduğunu öğrendim. Biz de diğer hayvan sever arkadaşlarla birlikte bir araya gelerek neler yapabileceğimizi konuştuk. “AMELİYATINI İZMİR’DE YAPTIRDIK” Balım’ı İzmir’de geniş çaplı bir kliniğe yatırdık. Sarılık, uyuz gibi tedavileri yapıldıktan sonra tümör operasyonu geçiren Balım’ı ben evime aldım, ona sıcak yuva kazandırdım ve bakımlarını üstlendim. Şimdi durumu gayet iyi. Hızlı bir iyileşme süreci gösterdi. İnşallah bahar aylarında tekrar yeşil parklarda gönlünce koşup oynayacak. Elimizden geldiğince hayvanları koruyalım kollayalım. Unutmayalım ki onlar da bir can. Ben ve benim gibi bu konuda duyarlı her kim varsa herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.  
Manisa’da hayvansever vatandaşlar, ‘Balım’ ismini verdikleri kanser hastası bir sokak köpeğinin, tüm tedavi masraflarını karşılayıp ameliyat ettirerek, eski sağlığına kavuşturdu. Ameliyattan sonra hayvansever bir vatandaş tarafından sahiplenilerek ev ortamında bakılmaya başlanan Balım, durumundan gayet memnun gözüküyor.
HABER
MUSTAFA ATADİL 

Manisa’nın Şehzadeler İlçesinde yaşayan hayvan sever vatandaş Nükhet Erdem (62) evinin yakınlarında sürekli olarak gördüğü ve beslediği bir sokak köpeğinin hareketlerinden şüphelenerek yanına gitti. Uzun yıllardır besleyerek ‘Balım’ ismini verdiği sokak köpeğinin acı çektiğini fark eden Erdem, köpeği aracına alarak veterinerin yolunu tuttu. Yapılan analizlerde Balım adlı sokak köpeğinin birden fazla rahatsızlığı çıkınca, duyarlı vatandaş Erdem hemen diğer hayvansever arkadaşlarını aradı.

AMELİYAT İÇİN SEFERBER OLDULAR
Balım’ın durumunun ciddiyetini diğer hayvan sever arkadaşlarına söyleyen Erdem; sarılık, uyuz ve rahim kanseri tanısı konulan sokak köpeği için, hayvan sever arkadaşlarıyla birlikte kendi aralarında ameliyat ve tedavi için para topladı.

 “9 YILDIR TANIYORUM”
Evinde tüm bakımını üstlendiği köpeğin sağlık durumu hakkında bilgi veren hayvan gönüllüsü Erdem, şöyle konuştu; “Balım bir sokak köpeği. Onu 9 yıldır tanıyorum yıllarca elimle besledim. Bir gün hareketlerinden ve durgunluğundan şüphelenerek yanına gittim. Çok hasta ve bitkin olduğunu gördüm. Hemen arkadaşlarıma haber verdim ve aracıma alarak onu veterinere götürdüm. Yapılan analiz ve araştırmalardan sonra Balım’ın rahminde tümör bulunduğunu, bunun kansere sebep olduğunu öğrendim. Biz de diğer hayvan sever arkadaşlarla birlikte bir araya gelerek neler yapabileceğimizi konuştuk.

“AMELİYATINI İZMİR’DE YAPTIRDIK”
Balım’ı İzmir’de geniş çaplı bir kliniğe yatırdık. Sarılık, uyuz gibi tedavileri yapıldıktan sonra tümör operasyonu geçiren Balım’ı ben evime aldım, ona sıcak yuva kazandırdım ve bakımlarını üstlendim. Şimdi durumu gayet iyi. Hızlı bir iyileşme süreci gösterdi. İnşallah bahar aylarında tekrar yeşil parklarda gönlünce koşup oynayacak. Elimizden geldiğince hayvanları koruyalım kollayalım. Unutmayalım ki onlar da bir can. Ben ve benim gibi bu konuda duyarlı her kim varsa herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.