KARAÇOBAN "TEK ÇARE AKŞENER" DEDİ  

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2018 - 08:48, Güncelleme: 05.06.2018 - 08:48
 

KARAÇOBAN "TEK ÇARE AKŞENER" DEDİ  

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Parti  Manisa Milletvekili Adayı Gökhan Karaçoban "16 yıllık iktidar bize sadece maddi çöküş değil, manevi çöküş de yaşatmıştır. Toplum birbirinden uzaklaştı, aile kavramı alt üst oldu. Gencimiz, emeklimiz, çalışanlarımız perişan. Alın teriyle çalışmalarının karşılığını alamıyor kimse. Tüm bu olumsuzlukları geride bırakmak için tek çare genel başkanımız Meral Akşener'dir." dedi.
Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde partililerle birlikte Şehzadeler ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'ne giden Karaçoban, partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e oy istedi. Kahvehanelerde oturan vatandaşları ziyaret ederek her biriyle el sıkışan Karaçoban, partisinin seçim beyannamelerini anlattı. Gece geç saatlere kadar kahvede oturarak vatandaşların tek tek derdini dinleyen Karaçoban; "Tarım ve hayvancılıkta dışa bağlı bir haldeyiz. Allah korusun, dış ülkelere kapanacak olsak vatanımız aç kalacak. Bu iş böyle gitmez. İyi bir Türkiye için oylarınıza talibiz. 16 yıllık iktidar bize sadece maddi çöküş değil, manevi çöküş de yaşatmıştır. Toplum birbirinden uzaklaştı, aile kavramı alt üst oldu. Gencimiz, emeklimiz, çalışanlarımız perişan. Alın teriyle çalışmalarının karşılığını alamıyor kimse. Tüm bu olumsuzlukları geride bırakmak için tek çare genel başkanımız Meral Akşener'dir." dedi.   “HİÇ KİMSE KORKMASIN TÜRKİYE İYİ OLACAK” 24 Haziran’a kadar seçim çalışmalarına hız vermeden devam edeceklerini kaydeden Karaçoban; “Şuana kadar vatandaşın çok büyük beklenti içinde olduğunu, beklentilerine cevap alamadığı ortamda, tam tercihlerini yansıtmayan partilere oy verdiğini gördük. Sahada gördüğüm izlediğim kadarıyla vatandaşların artık ‘işte aradığım, kurtuluşu getirecek insanlar geldiler’ izlenimi de son derece rahat izlediğimi ifade etmek istiyorum. Hiç kimse korkmasın, Türkiye İYİ olacak.” dedi. “TÜRKİYE’NİN KURTULUŞ REÇETESİNİ SUNDUK” Karaçoban, vatandaşlardan destek beklediğini söyleyerek; “ 30 Mayıs itibariyle Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in açıklamış olduğu, 'Türkiye’nin Kurtuluş Reçetesi' anlamında ki söylemlerde, artık vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verecek şekilde çözüm önerilerini sunduğumuzu zannediyorum. İster, sağlık alanı, tarım, sosyal güvenlik alanı, dış politika, eğitim alanında olsun bu konularla ilgili düzenleme yapıldı. Artık vatandaşlarımızdan teveccüh ve destek bekliyoruz.” diye konuştu. “CHP’YLE ORTAK VAATLERİMİZ OLMASI NORMAL AMA İKTİDİARIN MUHALİF VAATLERİ ANORMAL” CHP ile İYİ Parti’nin seçim vaatlerinin birbirine çok benzemesini yadırgamadığını belirten Karaçoban, son olarak şu sözlere yer verdi, "Ama yadırgadığım bir şey var; 16 yıldır bu ülkeyi yöneten insanların, sanki bir muhalefet partisiymiş gibi manifesto yayınlaması. Bu verilen vaatler karşısında vatandaşların ‘e neden 16 yıldır yapmadınız?’ diye sorması gayet normaldir." AKŞENER 10 HAZİRAN’DA MANİSA’DA Karaçoban, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 10 Haziran’da Manisa’ya gelerek vatandaşlara sesleneceğini hatırlatarak, “Bütün vatandaşlarımızı o gün Sayın Genel Başkanımızı dinlemeye ve ağırlamaya davet etmek istiyorum.” dedi. Geçen 20 Nisan'da Manisa'ya gelip parti binasının açılışı yapan Akşener, ikinci kez kente gelecek. Akşener, Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda miting yapacak ve halka seslenecek.
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Parti  Manisa Milletvekili Adayı Gökhan Karaçoban "16 yıllık iktidar bize sadece maddi çöküş değil, manevi çöküş de yaşatmıştır. Toplum birbirinden uzaklaştı, aile kavramı alt üst oldu. Gencimiz, emeklimiz, çalışanlarımız perişan. Alın teriyle çalışmalarının karşılığını alamıyor kimse. Tüm bu olumsuzlukları geride bırakmak için tek çare genel başkanımız Meral Akşener'dir." dedi.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde partililerle birlikte Şehzadeler ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'ne giden Karaçoban, partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e oy istedi. Kahvehanelerde oturan vatandaşları ziyaret ederek her biriyle el sıkışan Karaçoban, partisinin seçim beyannamelerini anlattı. Gece geç saatlere kadar kahvede oturarak vatandaşların tek tek derdini dinleyen Karaçoban; "Tarım ve hayvancılıkta dışa bağlı bir haldeyiz. Allah korusun, dış ülkelere kapanacak olsak vatanımız aç kalacak. Bu iş böyle gitmez. İyi bir Türkiye için oylarınıza talibiz. 16 yıllık iktidar bize sadece maddi çöküş değil, manevi çöküş de yaşatmıştır. Toplum birbirinden uzaklaştı, aile kavramı alt üst oldu. Gencimiz, emeklimiz, çalışanlarımız perişan. Alın teriyle çalışmalarının karşılığını alamıyor kimse. Tüm bu olumsuzlukları geride bırakmak için tek çare genel başkanımız Meral Akşener'dir." dedi.
 

HİÇ KİMSE KORKMASIN TÜRKİYE İYİ OLACAK”

24 Haziran’a kadar seçim çalışmalarına hız vermeden devam edeceklerini kaydeden Karaçoban; “Şuana kadar vatandaşın çok büyük beklenti içinde olduğunu, beklentilerine cevap alamadığı ortamda, tam tercihlerini yansıtmayan partilere oy verdiğini gördük. Sahada gördüğüm izlediğim kadarıyla vatandaşların artık ‘işte aradığım, kurtuluşu getirecek insanlar geldiler’ izlenimi de son derece rahat izlediğimi ifade etmek istiyorum. Hiç kimse korkmasın, Türkiye İYİ olacak.” dedi.

TÜRKİYE’NİN KURTULUŞ REÇETESİNİ SUNDUK”

Karaçoban, vatandaşlardan destek beklediğini söyleyerek; “ 30 Mayıs itibariyle Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in açıklamış olduğu, 'Türkiye’nin Kurtuluş Reçetesi' anlamında ki söylemlerde, artık vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verecek şekilde çözüm önerilerini sunduğumuzu zannediyorum. İster, sağlık alanı, tarım, sosyal güvenlik alanı, dış politika, eğitim alanında olsun bu konularla ilgili düzenleme yapıldı. Artık vatandaşlarımızdan teveccüh ve destek bekliyoruz.” diye konuştu.

CHP’YLE ORTAK VAATLERİMİZ OLMASI NORMAL AMA İKTİDİARIN MUHALİF VAATLERİ ANORMAL”

CHP ile İYİ Parti’nin seçim vaatlerinin birbirine çok benzemesini yadırgamadığını belirten Karaçoban, son olarak şu sözlere yer verdi, "Ama yadırgadığım bir şey var; 16 yıldır bu ülkeyi yöneten insanların, sanki bir muhalefet partisiymiş gibi manifesto yayınlaması. Bu verilen vaatler karşısında vatandaşların ‘e neden 16 yıldır yapmadınız?’ diye sorması gayet normaldir."

AKŞENER 10 HAZİRAN’DA MANİSA’DA

Karaçoban, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 10 Haziran’da Manisa’ya gelerek vatandaşlara sesleneceğini hatırlatarak, “Bütün vatandaşlarımızı o gün Sayın Genel Başkanımızı dinlemeye ve ağırlamaya davet etmek istiyorum.” dedi. Geçen 20 Nisan'da Manisa'ya gelip parti binasının açılışı yapan Akşener, ikinci kez kente gelecek. Akşener, Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda miting yapacak ve halka seslenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.