KARAKÖYLÜ ÇOCUKLARA KARA HABER!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2016 - 08:47, Güncelleme: 17.11.2016 - 08:47
 

KARAKÖYLÜ ÇOCUKLARA KARA HABER!

NEREDE OYNAYACAKLAR? Yunusemre ilçesi Tevfikiye Mahallesi Karaköy Pazar yerinde bulunan çocuk oyun parkına, belediye tarafından yine belediyeye ait kreş binası yapıldı. Böylelikle çocuklar artık parkta oynayamayacak.
Turan Işık:Karaköylü çocuklar şimdi kara kara düşünüp, kendilerine eğlenmek için başka bir oyun parkı bulmak zorunda kaldı. Karaköy Pazar yeri Tevfikiye Caddesi 3510 Sokak ile 3402 Sokak arasında bulunan çocuk oyun parkının kaldırılacağı haberini alan anneler, bundan 6 ay önce “Çocuklarımızı nereye götürelim? Oyun oynamak, parklara gitmek için sokağa çıkıyorlar. Park olmayınca da araçlar arasında, otoparklarda oyun oynuyorlar. Kreşe ihtiyaç yok! Okul içerisinde ve ayrıca mahallede kreş binası var. Eskileri dolmadı ki yeni kreş binaları yapıyorlar.” diyerek tepkilerini dile getirmişlerdi. 4 AY İÇERİSİNDE KREŞ BİNASI YAPILDI Ancak, ailelerin 6 ay önce bu sözlerle gösterdiği tepki pek de dikkate alınmadı. Korktukları başlarına geldi, oyun parkı kaldırıldı. 10 yıl önce kurulan çocuk oyun parkı yerine belediye tarafından kreş binası yapıldı.   2 AY İÇERİSİNDE HİZMETE AÇILACAK Diğer mahallelerde olduğu gibi ahşap ve tek katlı olarak yapılan kreş binası içerisinde, küçük çocukların olası bir düşme durumunda yaralanmaması için özel yumuşak taban döşemesi yapıldı. Kreş binasının çevre düzenlemesi de yapılarak 2 ay gibi bir sürede hizmete açılması bekleniliyor.
NEREDE OYNAYACAKLAR? Yunusemre ilçesi Tevfikiye Mahallesi Karaköy Pazar yerinde bulunan çocuk oyun parkına, belediye tarafından yine belediyeye ait kreş binası yapıldı. Böylelikle çocuklar artık parkta oynayamayacak.
Turan Işık:Karaköylü çocuklar şimdi kara kara düşünüp, kendilerine eğlenmek için başka bir oyun parkı bulmak zorunda kaldı. Karaköy Pazar yeri Tevfikiye Caddesi 3510 Sokak ile 3402 Sokak arasında bulunan çocuk oyun parkının kaldırılacağı haberini alan anneler, bundan 6 ay önce “Çocuklarımızı nereye götürelim? Oyun oynamak, parklara gitmek için sokağa çıkıyorlar. Park olmayınca da araçlar arasında, otoparklarda oyun oynuyorlar. Kreşe ihtiyaç yok! Okul içerisinde ve ayrıca mahallede kreş binası var. Eskileri dolmadı ki yeni kreş binaları yapıyorlar.” diyerek tepkilerini dile getirmişlerdi.

4 AY İÇERİSİNDE KREŞ BİNASI YAPILDI
Ancak, ailelerin 6 ay önce bu sözlerle gösterdiği tepki pek de dikkate alınmadı. Korktukları başlarına geldi, oyun parkı kaldırıldı. 10 yıl önce kurulan çocuk oyun parkı yerine belediye tarafından kreş binası yapıldı.
 
2 AY İÇERİSİNDE HİZMETE AÇILACAK
Diğer mahallelerde olduğu gibi ahşap ve tek katlı olarak yapılan kreş binası içerisinde, küçük çocukların olası bir düşme durumunda yaralanmaması için özel yumuşak taban döşemesi yapıldı. Kreş binasının çevre düzenlemesi de yapılarak 2 ay gibi bir sürede hizmete açılması bekleniliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.