KAYAN TEPEYE VATANDAŞ MÜDAHALE ETTİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2018 - 13:12, Güncelleme: 01.03.2018 - 13:12
 

KAYAN TEPEYE VATANDAŞ MÜDAHALE ETTİ

Şehzadeler ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi'nin üst kısmında bulunan Şahin Tepesi olarak bilinen tepenin yıllardır kayıyor ve oradaki evleri tehdit ediyordu.
HABER TURAN IŞIK Vatandaşın şikayetleri üzerine belediye tarafından alana betonarme istinat duvarı yapılsa da kayma devam etmiş beton ve yollar zarar görmüştü. Bu sorundan bıkan vatandaşlar kendi yöntemleri ile bu tehlikeye dur dedi. Vatandaş pimaş borularla tepenin kaymasına sebep olan su sızıntısının tahliyesi sağladı. Vatandaşlar bu yöntemle tepenin kaymasını bir nebzede önlediklerini ama daha büyük tehlike yaşanmadan bir an önce devletin kalıcı ve sağlam bir çözüm bulmasını istediler.  
Şehzadeler ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi'nin üst kısmında bulunan Şahin Tepesi olarak bilinen tepenin yıllardır kayıyor ve oradaki evleri tehdit ediyordu.
HABER
TURAN IŞIK
Vatandaşın şikayetleri üzerine belediye tarafından alana betonarme istinat duvarı yapılsa da kayma devam etmiş beton ve yollar zarar görmüştü. Bu sorundan bıkan vatandaşlar kendi yöntemleri ile bu tehlikeye dur dedi. Vatandaş pimaş borularla tepenin kaymasına sebep olan su sızıntısının tahliyesi sağladı. Vatandaşlar bu yöntemle tepenin kaymasını bir nebzede önlediklerini ama daha büyük tehlike yaşanmadan bir an önce devletin kalıcı ve sağlam bir çözüm bulmasını istediler.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.