KIZ YURDUNUN ÖNÜNDE İĞRENÇ OLAY

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2017 - 09:21, Güncelleme: 09.11.2017 - 09:21
 

KIZ YURDUNUN ÖNÜNDE İĞRENÇ OLAY

Sokak ortasında, kız öğrenci yurdunun önünde, yoldan geçen kızlara bakarak mastürbasyon yapan bir kişi yurtta kalan diğer öğrenciler tarafından saniye saniye görüntülendi.
HABER CANER KILIÇ Olay bu sabah saat 08:00 sularında, Manisa’daki bir kız yurdunun önünde meydana geldi. Kız yurdunun önüne gelen bir şahıs, yurt duvarına yaslanarak, çevreden geçen kızlara baka baka mastürbasyon yaptı. Bu iğrenç olay yurtta kalan diğer kızlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Edinilen bilgilere göre, olay kız öğrenciler tarafından polise bildirildi. Polis ekipleri gelmeden olay yerinden ayrılan şahıs ortadan kayboldu. Polis ekiplerinin inceleme başlattığı öğrenildi. Öte yandan olayın şokunu yaşayan kız öğrenciler, artık korkuya kapıldıklarını belirterek, bu şahsın biran önce yakalanmasını istedi.
Sokak ortasında, kız öğrenci yurdunun önünde, yoldan geçen kızlara bakarak mastürbasyon yapan bir kişi yurtta kalan diğer öğrenciler tarafından saniye saniye görüntülendi.

HABER
CANER KILIÇ


Olay bu sabah saat 08:00 sularında, Manisa’daki bir kız yurdunun önünde meydana geldi. Kız yurdunun önüne gelen bir şahıs, yurt duvarına yaslanarak, çevreden geçen kızlara baka baka mastürbasyon yaptı. Bu iğrenç olay yurtta kalan diğer kızlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Edinilen bilgilere göre, olay kız öğrenciler tarafından polise bildirildi. Polis ekipleri gelmeden olay yerinden ayrılan şahıs ortadan kayboldu. Polis ekiplerinin inceleme başlattığı öğrenildi.

Öte yandan olayın şokunu yaşayan kız öğrenciler, artık korkuya kapıldıklarını belirterek, bu şahsın biran önce yakalanmasını istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.