KOCATÜRK OKULLARI BAŞARIYA DOYMUYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2018 - 07:56, Güncelleme: 24.05.2018 - 07:56
 

KOCATÜRK OKULLARI BAŞARIYA DOYMUYOR

Kocatürk Okulları Turgutlu Kampüsü Genel Müdürü Tahsin Bozkurt ve Türkiye genelinde 200 okulu geride bırakarak santranç sporunda Türkiye 1. olan öğrencileri ETV&Denge Gazetesi Ailesi’ni ziyaret etti.
2 senedir satranç turnuvalarına katılarak Türkiye 1. olan ve elde ettikleri başarılar ile satranç milli takımına seçilen öğrenciler okulları adına kazandıkları kupalarının sevincini ETV&Denge Gazetesi ile paylaştı. Öğrencileri ile gurur duyduğunu belirten Kocatürk Okulları Turgutlu Kampüsü Genel Müdürü Tahsin Bozkurt; “ Üst üste çok önemli şampiyonluklar elde ettik. Çocuklarımızın çoğu aynı zamanda Avrupa Birincisi. Okulumuz olarak hem sportif yönden hem akademik yönden bir çok başarı elde ediyoruz. Bu okulumuzu ve ilçemizi oldukça gururlandırıyor. Bu güzel başarımızı da sizlerle paylaşmak istedik.” dedi.   AKTAŞ; “SATRANÇ SABIR İSTER, 1 YILDA BÜYÜK BAŞARI BEKLEYEMEZSİNİZ” Satranç sporunun uzun yıllara dayanan bir alt yapısı olduğunu ve kısa sürede bu şekilde kıymetli başarıların elde edilemeyeceğini belirten Kocatürk Okulları Turgutlu Kampüsü santranç antrenörü Hakan Aktaş; “ Yıldızlar ve Genel Kızlar Kategorisinde okulumuz 2018 yılı itibariyle Türkiye şampiyonu olmayı başardı.Başarılı bir santraç takımı kurmak uzun bir süreçten geçiyor, öğrencilerimizin bazıları ana sınıfından beri satranç oynuyor.3-4 yıllık bir tecrübe gerekir. Satranç bireysel bir spor olarak bilinir ama biz takım olarak başaracağımıza inanmıştık.Takım olduktan sonra hepimiz birbirimize güvendik ve dereceler elde edeceğimize inandık. Çocuklarımız 5. Sınıfa geçtiklerinde takım kurduk. 5. Sınıftan beri takım turnuvalarına katılıyorlar. İzmir’de ‘Beko Satranç Turnuvası’ gerçekleştiriliyor. Buna da 4 yıldır katılıyoruz ve dereceler alıyoruz.Şuan çok güzel bir noktadayız, daha önemli başarılara da imza atacağız. Arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.” dedi SATRANÇ SPORUNDA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLAN MİLLİ SPORCULARIN İSİMLERİ Ceren Yıldırım, Defne Kebapçı, Helim Beyer, Havin Nisa Yaşlı, Beyza Nehir Yapar, Rojin Beyer, Enes Işılak, Bora Çilek, Kayran Kara, Samet Akbay ve Arda Dizdar  
Kocatürk Okulları Turgutlu Kampüsü Genel Müdürü Tahsin Bozkurt ve Türkiye genelinde 200 okulu geride bırakarak santranç sporunda Türkiye 1. olan öğrencileri ETV&Denge Gazetesi Ailesi’ni ziyaret etti.
2 senedir satranç turnuvalarına katılarak Türkiye 1. olan ve elde ettikleri başarılar ile satranç milli takımına seçilen öğrenciler okulları adına kazandıkları kupalarının sevincini ETV&Denge Gazetesi ile paylaştı. Öğrencileri ile gurur duyduğunu belirten Kocatürk Okulları Turgutlu Kampüsü Genel Müdürü Tahsin Bozkurt; “ Üst üste çok önemli şampiyonluklar elde ettik. Çocuklarımızın çoğu aynı zamanda Avrupa Birincisi. Okulumuz olarak hem sportif yönden hem akademik yönden bir çok başarı elde ediyoruz. Bu okulumuzu ve ilçemizi oldukça gururlandırıyor. Bu güzel başarımızı da sizlerle paylaşmak istedik.” dedi.


 
AKTAŞ; “SATRANÇ SABIR İSTER, 1 YILDA BÜYÜK BAŞARI BEKLEYEMEZSİNİZ”
Satranç sporunun uzun yıllara dayanan bir alt yapısı olduğunu ve kısa sürede bu şekilde kıymetli başarıların elde edilemeyeceğini belirten Kocatürk Okulları Turgutlu Kampüsü santranç antrenörü Hakan Aktaş; “ Yıldızlar ve Genel Kızlar Kategorisinde okulumuz 2018 yılı itibariyle Türkiye şampiyonu olmayı başardı.Başarılı bir santraç takımı kurmak uzun bir süreçten geçiyor, öğrencilerimizin bazıları ana sınıfından beri satranç oynuyor.3-4 yıllık bir tecrübe gerekir. Satranç bireysel bir spor olarak bilinir ama biz takım olarak başaracağımıza inanmıştık.Takım olduktan sonra hepimiz birbirimize güvendik ve dereceler elde edeceğimize inandık. Çocuklarımız 5. Sınıfa geçtiklerinde takım kurduk. 5. Sınıftan beri takım turnuvalarına katılıyorlar. İzmir’de ‘Beko Satranç Turnuvası’ gerçekleştiriliyor. Buna da 4 yıldır katılıyoruz ve dereceler alıyoruz.Şuan çok güzel bir noktadayız, daha önemli başarılara da imza atacağız. Arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.” dedi

SATRANÇ SPORUNDA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLAN MİLLİ SPORCULARIN İSİMLERİ
Ceren Yıldırım, Defne Kebapçı, Helim Beyer, Havin Nisa Yaşlı, Beyza Nehir Yapar, Rojin Beyer, Enes Işılak, Bora Çilek, Kayran Kara, Samet Akbay ve Arda Dizdar


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.