LAHMACUN GELİRİ ŞIRNAK’TA BİR OKULA

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2017 - 11:02, Güncelleme: 07.10.2017 - 11:02
 

LAHMACUN GELİRİ ŞIRNAK’TA BİR OKULA

Türkiye Yardımseverler Derneği lahmacun günü düzenledi. Lahmacun gününden elde edilen gelir Şırnak’ta bir ilkokulun ihtiyaçları temin edilmesi için gönderilecek.
HABER TURAN IŞIK Türkiye Yardımseverler  Derneği Manisa şubesi Şırnak’ta bir okula yardım elini uzatmak için kolları sıvadı. Türkiye Yardımseverler Derneği Fatih Parkı Polis lokalinde Lahmacun günü düzenledi. Dernek başkanı Beyhan Yörür düzenlemiş oldukları lahmacun günüyle ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye Yardım Severler Derneği yeni yıl çalışmalarını startını verirken, öncelikle eğitime katkı sağlamak için adım atmaya başladı.  Şırnak ilinde Manisalı bir öğretmen kızımız bizleri arayarak, okulunun ihtiyaçlarının çok olduğunu belirti.  Bizlerde üyelerimizle görüşerek Şırnak’taki okula yardım amacıyla Lahmacun günü düzenledik. Lahmacun günümüze kadın derneklerini davet ettik. Burada elde edeceğimiz geliri Şırnak’taki okulumuza göndereceğiz. Bundan sonrada bu tür etkinliklerimiz olacak. Yardımlarımızı sürdüreceğiz, tüm katılan ve bizlere destek veren misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.  
Türkiye Yardımseverler Derneği lahmacun günü düzenledi. Lahmacun gününden elde edilen gelir Şırnak’ta bir ilkokulun ihtiyaçları temin edilmesi için gönderilecek.
HABER
TURAN IŞIK


Türkiye Yardımseverler  Derneği Manisa şubesi Şırnak’ta bir okula yardım elini uzatmak için kolları sıvadı. Türkiye Yardımseverler Derneği Fatih Parkı Polis lokalinde Lahmacun günü düzenledi. Dernek başkanı Beyhan Yörür düzenlemiş oldukları lahmacun günüyle ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye Yardım Severler Derneği yeni yıl çalışmalarını startını verirken, öncelikle eğitime katkı sağlamak için adım atmaya başladı.  Şırnak ilinde Manisalı bir öğretmen kızımız bizleri arayarak, okulunun ihtiyaçlarının çok olduğunu belirti.  Bizlerde üyelerimizle görüşerek Şırnak’taki okula yardım amacıyla Lahmacun günü düzenledik. Lahmacun günümüze kadın derneklerini davet ettik. Burada elde edeceğimiz geliri Şırnak’taki okulumuza göndereceğiz. Bundan sonrada bu tür etkinliklerimiz olacak. Yardımlarımızı sürdüreceğiz, tüm katılan ve bizlere destek veren misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.






 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.