MAHALLE MUHTARI YETKİLİLERE SESLENDİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2017 - 11:14, Güncelleme: 16.08.2017 - 11:14
 

MAHALLE MUHTARI YETKİLİLERE SESLENDİ

Manisa’nın en eski mahallelerinden biri olan, Emlakdere’nin mahalle muhtarı Kadir Kocabıyık, yollarının bozuk olduğunu ve yıllardır yapılmadığı için mahallelinin artık kendisini suçladığını söyledi. Muhtar Kocabıyık, yetkililere seslenerek sorunun giderilmesini istedi.
Özel Haber Turan IŞIK Yunusmere ilçesine bağlı, en eski mahallelerinden biri olan Yukarı ve Aşağı Emlakdere Mahallesinin muhtarı, bozuk yollarından dolayı yetkililere seslendi. Mahalle Muhtarı Kadir Kocabıyık, yıllardır her iki mahallede de yollarının yapılmadığını belirterek “Yollarımızın genişletilmesi için gerekeli izni alarak yaklaşık bir kilometrelik bölümü genişlettirdik. İlgili belediyelerimizden yollarımızın ve kaldırımlarımızın yapılmasını bekliyoruz. Yollarımızın ve kaldırımlarımızın yapılması için yazılı müracaat ettik ancak bir yılı geçti, ne gelen nede yapan olmadı. Artık mahalle sakinleri sürekli muhtarlığımıza gelerek şahsıma, hizmet getirtemediğimi, yolları yaptıramadığımı düşünüyorlar. Diğer mahalleler gibi onlarında yollarının asfalt olmasını isteklerini belirtiyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız ne olur bizim mahalleyi de görsün, sesimizi duysun. Yollarımızın yapılmasını istiyoruz’ dedi.
Manisa’nın en eski mahallelerinden biri olan, Emlakdere’nin mahalle muhtarı Kadir Kocabıyık, yollarının bozuk olduğunu ve yıllardır yapılmadığı için mahallelinin artık kendisini suçladığını söyledi. Muhtar Kocabıyık, yetkililere seslenerek sorunun giderilmesini istedi.

Özel Haber
Turan IŞIK

Yunusmere ilçesine bağlı, en eski mahallelerinden biri olan Yukarı ve Aşağı Emlakdere Mahallesinin muhtarı, bozuk yollarından dolayı yetkililere seslendi. Mahalle Muhtarı Kadir Kocabıyık, yıllardır her iki mahallede de yollarının yapılmadığını belirterek “Yollarımızın genişletilmesi için gerekeli izni alarak yaklaşık bir kilometrelik bölümü genişlettirdik. İlgili belediyelerimizden yollarımızın ve kaldırımlarımızın yapılmasını bekliyoruz. Yollarımızın ve kaldırımlarımızın yapılması için yazılı müracaat ettik ancak bir yılı geçti, ne gelen nede yapan olmadı. Artık mahalle sakinleri sürekli muhtarlığımıza gelerek şahsıma, hizmet getirtemediğimi, yolları yaptıramadığımı düşünüyorlar. Diğer mahalleler gibi onlarında yollarının asfalt olmasını isteklerini belirtiyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız ne olur bizim mahalleyi de görsün, sesimizi duysun. Yollarımızın yapılmasını istiyoruz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.