MANİSA ALARM VERİYOR! ESKİ YASAKLAR GERİ Mİ GELECEK?

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2020 - 18:53, Güncelleme: 31.08.2020 - 18:53
 

MANİSA ALARM VERİYOR! ESKİ YASAKLAR GERİ Mİ GELECEK?

Manisa’da koronavirüs vaka sayısındaki artış, Sağlık Bakanlığının vakaların bulunduğu bölgeleri gösteren 'Hayat Eve Sığar' (HES) uygulamasındaki haritaya da yansıdı. Kentteki yoğunluğu gösteren harita 36 günlük sürede neredeyse tamamen kırmızıya büründü.
Haber; Özlem ŞAHİN 36 GÜNDE KIRMIZIYA BÜRÜNDÜ Yurt genelinde olduğu gibi son günlerde koronavirüs vaka sayısında Manisa’da da hızla artış yaşanmaya başladı. 8 Temmuz ve 28 Ağustos tarihlerinde alınan iki harita görüntüsü, durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. Son 36 günlük sürede Manisa haritasının neredeyse tamamı 'kırmızı' renge büründü. Kent merkezinin yarını sıra ilçelerde de durum farklı değil. “VAKA SAYISI 10 BİNE YAKLAŞTI” Şuana kadar yetkili kurumlarca Manisa’daki vaka sayısı tam olarak belirtilmez ve vaka sayılarının arttığına dair açıklamalar yapılırken, ağustos ayının başlangıcında il genelindeki vaka sayısını 5 bini aştığını tahmin ettiklerini açıklayan Manisa Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Şahut Duran, bu rakamın şimdi ise 10 bine yaklaştığını söyledi. Şuanda birçok vakanın evden tedavi edildiği için tam olarak hastaları takip edemediklerini kaydeden Duran, “Virüsün ilk çıktığı dönemlerdeki eski, katı kurallar yeniden hayatımıza girecektir.  Eli kulağındadır” dedi.
Manisa’da koronavirüs vaka sayısındaki artış, Sağlık Bakanlığının vakaların bulunduğu bölgeleri gösteren 'Hayat Eve Sığar' (HES) uygulamasındaki haritaya da yansıdı. Kentteki yoğunluğu gösteren harita 36 günlük sürede neredeyse tamamen kırmızıya büründü.

Haber; Özlem ŞAHİN

36 GÜNDE KIRMIZIYA BÜRÜNDÜ

Yurt genelinde olduğu gibi son günlerde koronavirüs vaka sayısında Manisa’da da hızla artış yaşanmaya başladı. 8 Temmuz ve 28 Ağustos tarihlerinde alınan iki harita görüntüsü, durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. Son 36 günlük sürede Manisa haritasının neredeyse tamamı 'kırmızı' renge büründü. Kent merkezinin yarını sıra ilçelerde de durum farklı değil.

“VAKA SAYISI 10 BİNE YAKLAŞTI”

Şuana kadar yetkili kurumlarca Manisa’daki vaka sayısı tam olarak belirtilmez ve vaka sayılarının arttığına dair açıklamalar yapılırken, ağustos ayının başlangıcında il genelindeki vaka sayısını 5 bini aştığını tahmin ettiklerini açıklayan Manisa Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Şahut Duran, bu rakamın şimdi ise 10 bine yaklaştığını söyledi. Şuanda birçok vakanın evden tedavi edildiği için tam olarak hastaları takip edemediklerini kaydeden Duran, “Virüsün ilk çıktığı dönemlerdeki eski, katı kurallar yeniden hayatımıza girecektir.  Eli kulağındadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.