MANİSA BİSİKLET YOLUNUN İÇLER ACISI HALİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2018 - 10:50, Güncelleme: 09.08.2018 - 10:50
 

MANİSA BİSİKLET YOLUNUN İÇLER ACISI HALİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük umutlarla yapılan bisiklet yolunun adeta dere yatağı şeklinde kullanılması vatandaşlardan büyük tepki topladı.
Haber; Caner KILIÇ Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük umutlarla Yunusumre ilçesinde yapılan Türkiye'nin en uzun bisiklet yolunun aydınlatmaları, geçtiğimiz aylarda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edilerek kamu malına zarar verilmişti. Şimdi ise ilçedeki Şelâle Plaza önünden geçen bisiklet yoluna, işletme içerisindeki dekor havuzlarının pis, atik suyu boşaltılıyor. Bir vatandaşın WhatsApp İhbar Hattımıza gönderdiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı içler acısı görüntülerde, bisiklet yolunun adeta içerisinden su geçen bir dere yatağına benzediği görülüyor. Bu görüntüler Manisalılarca binlerce tepki toplarken, vatandaşlar yetkililere seslenerek gerekenin yapılmasını söyledi.    
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük umutlarla yapılan bisiklet yolunun adeta dere yatağı şeklinde kullanılması vatandaşlardan büyük tepki topladı.
Haber; Caner KILIÇ
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük umutlarla Yunusumre ilçesinde yapılan Türkiye'nin en uzun bisiklet yolunun aydınlatmaları, geçtiğimiz aylarda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edilerek kamu malına zarar verilmişti. Şimdi ise ilçedeki Şelâle Plaza önünden geçen bisiklet yoluna, işletme içerisindeki dekor havuzlarının pis, atik suyu boşaltılıyor. Bir vatandaşın WhatsApp İhbar Hattımıza gönderdiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı içler acısı görüntülerde, bisiklet yolunun adeta içerisinden su geçen bir dere yatağına benzediği görülüyor. Bu görüntüler Manisalılarca binlerce tepki toplarken, vatandaşlar yetkililere seslenerek gerekenin yapılmasını söyledi.
 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.