Manisa emlak piyasası hakkında merak edilenler

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2018 - 17:04, Güncelleme: 27.11.2018 - 17:04
 

Manisa emlak piyasası hakkında merak edilenler

Manisa satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar… Ege Bölgesi’nde yer alan Manisa, Türkiye’nin en kalabalık on dördüncü şehri olarak dikkat çekiyor. Ekonomisi sanayi ve tarıma dayalı Manisa, İzmir’den sonra Ege Bölgesi’nin ikinci büyük ticaret merkezi olarak adından söz ettiriyor.
Ülkemizin gelişmiş organize sanayi bölgelerinden birisine sahip olan Manisa, pek çok sanayi şirketinin üretim tesisi kurduğu yerlerden biri olarak öne çıkıyor. Sanayisi gelişmiş şehirlerden Manisa’da emlak sektörü de önemli bir yere sahip. İzmir’e yakınlığı ile bilinen Manisa’da emlak fiyatları yakından takip ediliyor. Peki, Manisa’da son bir ayda konut fiyatları ne kadar arttı? Manisa satılık ev fiyatları ne kadar? İşte Manisa emlak piyasasına dair önemli bilgiler…   Manisa’da satılık daire fiyatları son bir ayda ne kadar arttı?   Manisa satılık daire satılık daire ve kiralık daire fiyatları bölgede gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünenlerin yakından takip ettiği konuların başında geliyor. Zingat.com Bölge Raporu 2018 Eylül ayı verilerine göre, Manisa satılık konut piyasasında son bir ayda satılık konut fiyatları yüzde 0.05 artış gösterdi. Manisa şehrinde ortalama konut metrekare fiyatları 1.911 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 18 yıl olarak hesaplanıyor. 2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Manisa şehrinde satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 143 bin 324 TL ile 238 bin 900 TL arasında değişirken, ortalama konut satış fiyatı 191 bin 99 TL olarak gösteriliyor.   Manisa kiralık daire fiyatları ne kadar? Zingat.com Bölge Raporu Eylül 2018 verilerine göre, Manisa kiralık daire fiyatı ortalama 100 metrekare için minimum652 TL, maksimum 1.086 TLarasında değişirken, ortalama kira fiyatı 869 TLolarak gösteriliyor.   Manisa projeleri neler? Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ile Manisa halkının konforlu bir yaşam sürmesi hedefleniyor. Bölgede tamamlanan, devam eden ve planlanan pek çok proje mevcut. Manisa’da devam eden başlıca projeler ise şöyle; Manisa Prime, Ahmetli Kavşak Projesi, Salihli Gümüşçayı Masal Ormanı, Turgutlu Ovacık Doğal Gençlik Kampı. Şehirde planlanan başlıca projeler arasında Elektrikli Otobüs, Sarıgöl Kent Meydanı, Köprübaşı Cumhuriyet Caddesi geliyor.   Salihli konut yatırımında kazandırıyor Manisa’da 17 ilçesi arasında Salihli, satılık konut fiyatında en yüksek aylık artış oranına sahip yer oldu. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Salihli ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 2 bin 84 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 24 yıl olarak hesaplanıyor. 2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Salihli ilçesinde satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 156 bin 267 TL ile 260 bin 400 TL arasında değişirken, ortalama konut satış fiyatı 208 bin 356 TL olarak gösteriliyor.    
Manisa satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar… Ege Bölgesi’nde yer alan Manisa, Türkiye’nin en kalabalık on dördüncü şehri olarak dikkat çekiyor. Ekonomisi sanayi ve tarıma dayalı Manisa, İzmir’den sonra Ege Bölgesi’nin ikinci büyük ticaret merkezi olarak adından söz ettiriyor.
Ülkemizin gelişmiş organize sanayi bölgelerinden birisine sahip olan Manisa, pek çok sanayi şirketinin üretim tesisi kurduğu yerlerden biri olarak öne çıkıyor. Sanayisi gelişmiş şehirlerden Manisa’da emlak sektörü de önemli bir yere sahip. İzmir’e yakınlığı ile bilinen Manisa’da emlak fiyatları yakından takip ediliyor.
Peki, Manisa’da son bir ayda konut fiyatları ne kadar arttı? Manisa satılık ev fiyatları ne kadar? İşte Manisa emlak piyasasına dair önemli bilgiler…
 
Manisa’da satılık daire fiyatları son bir ayda ne kadar arttı?
 
Manisa satılık daire satılık daire ve kiralık daire fiyatları bölgede gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünenlerin yakından takip ettiği konuların başında geliyor. Zingat.com Bölge Raporu 2018 Eylül ayı verilerine göre, Manisa satılık konut piyasasında son bir ayda satılık konut fiyatları yüzde 0.05 artış gösterdi. Manisa şehrinde ortalama konut metrekare fiyatları 1.911 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 18 yıl olarak hesaplanıyor. 2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Manisa şehrinde satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 143 bin 324 TL ile 238 bin 900 TL arasında değişirken, ortalama konut satış fiyatı 191 bin 99 TL olarak gösteriliyor.

 
Manisa kiralık daire fiyatları ne kadar?
Zingat.com Bölge Raporu Eylül 2018 verilerine göre, Manisa kiralık daire fiyatı ortalama 100 metrekare için minimum652 TL, maksimum 1.086 TLarasında değişirken, ortalama kira fiyatı 869 TLolarak gösteriliyor.
 
Manisa projeleri neler?
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ile Manisa halkının konforlu bir yaşam sürmesi hedefleniyor. Bölgede tamamlanan, devam eden ve planlanan pek çok proje mevcut. Manisa’da devam eden başlıca projeler ise şöyle; Manisa Prime, Ahmetli Kavşak Projesi, Salihli Gümüşçayı Masal Ormanı, Turgutlu Ovacık Doğal Gençlik Kampı. Şehirde planlanan başlıca projeler arasında Elektrikli Otobüs, Sarıgöl Kent Meydanı, Köprübaşı Cumhuriyet Caddesi geliyor.
 
Salihli konut yatırımında kazandırıyor
Manisa’da 17 ilçesi arasında Salihli, satılık konut fiyatında en yüksek aylık artış oranına sahip yer oldu. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Salihli ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 2 bin 84 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 24 yıl olarak hesaplanıyor. 2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Salihli ilçesinde satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 156 bin 267 TL ile 260 bin 400 TL arasında değişirken, ortalama konut satış fiyatı 208 bin 356 TL olarak gösteriliyor.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.