MANİSA SOKAKLARI AYNI TAS AYNI HAMAM

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2017 - 10:23, Güncelleme: 25.04.2017 - 10:23
 

MANİSA SOKAKLARI AYNI TAS AYNI HAMAM

Manisa sokak ve caddelerinde aylardır devam eden yol kazı çalışmaları, bir türlü bitmek bilmiyor. Vatandaşlara ve esnaflara büyük mağduriyetler yaşatan kazı çalışmalarının, ne zaman sona ereceği ise merak konusu.
HABER MUSTAFA ATADİL Özel bir fiber internet şirketi tarafından Manisa'nın merkez Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde aylardan beri yürütülen yol kazı çalışmaları; gün geçtikçe vatandaşların tepkilerinin büyümesine neden oluyor. Bazı vatandaşlar ve esnaflar,aynı sokak ve caddelerin 1 ay arayla 2 defa kazıldığını, yapılan çalışmalarla ilgili sosyal yaşamlarının ve işlerinin olumsuz derecede etkilendiğini söylediler. "NEREDEYSE 1 YIL OLACAK BU ÇALIŞMALAR BİR TÜRLÜ BİTMEK BİLMEDİ" Şehzadeler ilçesi Dumlupınar caddesinde devam eden kazı çalışmalarının olması gerekenden fazla bir süreden beri devam ettiğini söyleyen esnaf Özkan Hobbaoğlu, yaşadığı mağduriyeti şu sözlerle ifade etti; "Burada gıda işi yapıyoruz. Gördüğünüz gibi benim gibi bir çok esnaf lokantası mevcut bu caddede. Ama geçen ay günlerce kazılıp daha sonra tekrar taşları döşenen bu yol şimdi tekrar kazılıyor. Bu nasıl bir iştir biz anlayamadık, anlayan varsa gelip bize anlatsın. Ne hizmetmiş bu arkadaş.Neredeyse 1 yıl olacak bu çalışmalar bir türlü bitmek bilmedi. Toz, toprak hepsi müşterilerimizin önüne sunduğumuz yemeklerin üzerine yapışıyor. Yağmur yağıyor, çamur deryası oluyor. Özellikle bulunduğumuz bu Dumlupınar Caddesi'nin kazma onarma işleri bir türlü bitmek bilmedi bu kaçıncı kazı çalışması.Yetkililer artık bu çileye son versin." "TIPKI MAYIN TARLASINDA YÜRÜR GİBİ...." Bir başka mahalle sakini Cihat Arslanbay,yapılan çalışmaların hizmetten çok işkenceye dönüştüğünü, bunun vatandaşlara ve esnaflara faturasının günden güne ağırlaştığını belirterek şöyle konuştu; " Evim Şehzadeler'de işyerim Yunusemre'de sabah işe gitmek için evimden çıkıyorum, tıpkı mayın tarlasında yürür gibi yapılan bu kazılardan dolayı başka bir mahalleye park ettiğim aracıma yürüyorum. Uzun uğraşlar sonucu aracımla iş yerime vardığımda aynı çile ile tekrar karşılaşıyorum. Zaten belediyelerin şehir içinde yollara döşediği parke taşları kullanışsız ve sağlıksız. Üzerine birde böyle kazılar yapılıp parke taşları sökülünce sökülen taşları yerine geri monte etmeleri dayanaksız ve estetiksiz bir görünüm veriyor. Lütfen artık bu çile sona ersin, bitsin. Yetkililerden rica ediyorum."    
Manisa sokak ve caddelerinde aylardır devam eden yol kazı çalışmaları, bir türlü bitmek bilmiyor. Vatandaşlara ve esnaflara büyük mağduriyetler yaşatan kazı çalışmalarının, ne zaman sona ereceği ise merak konusu.
HABER
MUSTAFA ATADİL


Özel bir fiber internet şirketi tarafından Manisa'nın merkez Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde aylardan beri yürütülen yol kazı çalışmaları; gün geçtikçe vatandaşların tepkilerinin büyümesine neden oluyor. Bazı vatandaşlar ve esnaflar,aynı sokak ve caddelerin 1 ay arayla 2 defa kazıldığını, yapılan çalışmalarla ilgili sosyal yaşamlarının ve işlerinin olumsuz derecede etkilendiğini söylediler.





"NEREDEYSE 1 YIL OLACAK BU ÇALIŞMALAR BİR TÜRLÜ BİTMEK BİLMEDİ"

Şehzadeler ilçesi Dumlupınar caddesinde devam eden kazı çalışmalarının olması gerekenden fazla bir süreden beri devam ettiğini söyleyen esnaf Özkan Hobbaoğlu, yaşadığı mağduriyeti şu sözlerle ifade etti; "Burada gıda işi yapıyoruz. Gördüğünüz gibi benim gibi bir çok esnaf lokantası mevcut bu caddede. Ama geçen ay günlerce kazılıp daha sonra tekrar taşları döşenen bu yol şimdi tekrar kazılıyor. Bu nasıl bir iştir biz anlayamadık, anlayan varsa gelip bize anlatsın. Ne hizmetmiş bu arkadaş.Neredeyse 1 yıl olacak bu çalışmalar bir türlü bitmek bilmedi. Toz, toprak hepsi müşterilerimizin önüne sunduğumuz yemeklerin üzerine yapışıyor. Yağmur yağıyor, çamur deryası oluyor. Özellikle bulunduğumuz bu Dumlupınar Caddesi'nin kazma onarma işleri bir türlü bitmek bilmedi bu kaçıncı kazı çalışması.Yetkililer artık bu çileye son versin."






"TIPKI MAYIN TARLASINDA YÜRÜR GİBİ...."

Bir başka mahalle sakini Cihat Arslanbay,yapılan çalışmaların hizmetten çok işkenceye dönüştüğünü, bunun vatandaşlara ve esnaflara faturasının günden güne ağırlaştığını belirterek şöyle konuştu; " Evim Şehzadeler'de işyerim Yunusemre'de sabah işe gitmek için evimden çıkıyorum, tıpkı mayın tarlasında yürür gibi yapılan bu kazılardan dolayı başka bir mahalleye park ettiğim aracıma yürüyorum. Uzun uğraşlar sonucu aracımla iş yerime vardığımda aynı çile ile tekrar karşılaşıyorum. Zaten belediyelerin şehir içinde yollara döşediği parke taşları kullanışsız ve sağlıksız. Üzerine birde böyle kazılar yapılıp parke taşları sökülünce sökülen taşları yerine geri monte etmeleri dayanaksız ve estetiksiz bir görünüm veriyor. Lütfen artık bu çile sona ersin, bitsin. Yetkililerden rica ediyorum."
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.