MANİSA’DA YAPIMI BAŞLADI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2017 - 00:00, Güncelleme: 04.08.2017 - 00:00
 

MANİSA’DA YAPIMI BAŞLADI

Türkiye’de Türk Kızılayı tarafından 81 ile yapılacak olan 0-4 yaş gurubu anaokullarından biri de Manisa’da yapılıyor.
Özel Haber Turan IŞIK ‘81 İle 81 Anaokulu’ sloganı ile Türkiye genelinde harekete geçen Türk Kızılayı, tek tip projeyle yapacağı anaokulları için uygulamaya koyuldu. Bu projeden Manisa’nın Şehzadeler ilçesi de nasibini aldı. Proje kapsamında, Kuşlubahçe Mahallesinde okul yapımı başladı. Kızılay tarafından yapılacak olan tek projeli anaokulu binası, mahallede bulunan Merkez Efendi ilk ve ortaokulun yanındaki arsaya yapılıyor. Temeli atılan anaokulu inşaatı 2017 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.
Türkiye’de Türk Kızılayı tarafından 81 ile yapılacak olan 0-4 yaş gurubu anaokullarından biri de Manisa’da yapılıyor.

Özel Haber
Turan IŞIK

‘81 İle 81 Anaokulu’ sloganı ile Türkiye genelinde harekete geçen Türk Kızılayı, tek tip projeyle yapacağı anaokulları için uygulamaya koyuldu. Bu projeden Manisa’nın Şehzadeler ilçesi de nasibini aldı. Proje kapsamında, Kuşlubahçe Mahallesinde okul yapımı başladı. Kızılay tarafından yapılacak olan tek projeli anaokulu binası, mahallede bulunan Merkez Efendi ilk ve ortaokulun yanındaki arsaya yapılıyor. Temeli atılan anaokulu inşaatı 2017 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.