MANİSALI ESNAF’TAN BİR DUYARLILIK ÖRNEĞİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2017 - 09:27, Güncelleme: 11.01.2017 - 09:27
 

MANİSALI ESNAF’TAN BİR DUYARLILIK ÖRNEĞİ

Manisa’da Pet Shop sahibi bir vatandaş, karlı havada soğuğa maruz kalan sokak hayvanları için önemli bir duyarlılık örneği gösterdi. Genç işletmeci Aydoğan Coşkunol, önce çalışan personeli ile parklara çuvallar dolusu mama dağıttı, ardından Hayvanları Koruma Derneği gönüllülerini arayarak, cadde ve sokaklara dağıtılması için istedikleri kadar ücretsiz mama vereceğini duyurdu.
HABER MUSTAFA ATADİL Manisa’nın Şehzadeler İlçesinde 1. Anafartalar Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde hizmet veren Park Pet Shop (Evcil hayvan ve malzemeleri satış dükkanı ) isimli dükkan sahibi Aydoğan Coşkunol, sabah uyanıp kar manzarasıyla karşılaşınca sokak hayvanları için parklara çuvallar dolusu mama bıraktı. Ardından bununla da yetinmeyen genç işletmeci Aydoğan Coşkunol, Hayvanları Koruma Derneği gönüllülerini arayarak, sokak hayvanları için ücretsiz mama vereceğini duyurdu. Coşkunol, dükkanına gelen hayvan severlere de, cadde sokaklara dağıtılması için ücretsiz olarak çuval çuval mama verdi. Manisa’da etkili olan kuvvetli kar yağışının, aklına sokakta kalan kedi ve köpekleri getirdiğini söyleyen Pet Shop sahibi Aydoğan Coşkunol, şöyle konuştu; “EVCİL YA DA YABANİ HER HAYVAN KARDA YİYECEK BULAMAZ” “Bu sabah uyandığımda Manisa’da etkili bir kar yağışının hakim olduğunu gördüm. Yaptığım iş gereği aklıma ilk önce bu soğuk ve karlı havada sokakta kalan hayvanlar geldi. Kar örtüsünün kapladığı zeminde evcil ya da yabani hangi hayvan olursa olsun yiyecek bulmakta zorlanır. Hızlı bir şekilde dükkanıma gelerek, çalışan personelimle birlikte Fatih Parkı içerisindeki bazı noktalara kedi ve köpekler için hazır kuru mama bıraktım. Nasıl ki biz insanlar soğuktan etkileniyorsak, sokakta yaşayan hayvanlarında bundan etkilendiği bir gerçek. Manisa’da tanıdığım birkaç gönüllü hayvan sever insanlarla iletişime geçerek sokakta kaldığını bildikleri ne kadar kedi ve köpek varsa hepsine ücretsiz mama yardımı yapacağımı söyledim. Duyarlı bir çok hayvan sever vatandaş dükkanıma gelerek,  bu yardım kapsamında mahallelerindeki kedi ve köpekler için mamalardan alıyor ve sevgiye muhtaç minik dostlarımızın karınlarını doyuruyorlar. “dedi. “NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ” Hayvanları Koruma Derneği’nde gönüllü olarak hizmet veren Gamze Sadeer, sokak hayvanları için ücretsiz projesini gerçekleştiren Park Pet Shop sahibi Aydoğan Coşkunol’a teşekkür ederek şunları söyledi; “ Biz zaten sokak hayvanları için sürekli mama dağıtıyoruz. Ama Aydoğan beyin sokak hayvanları için böyle bir jest yapması bizleri daha da mutlu etti. Kendisine nasıl teşekkür edeceğimizi bilmiyorum. Buradan herkese sesleniyorum. Lütfen herkes kapısının önüne bir kutu mama ve su koysun. İnanın bunlar onların hayatlarını kurtaracaktır. Belediyemiz zaten bu konu da bir hayli çalışıyor ama bizler yine de belediye başkanımızdan daha fazla kedi evi ve köpek kulübesi projelerini çoğaltmasını istiyoruz.”    
Manisa’da Pet Shop sahibi bir vatandaş, karlı havada soğuğa maruz kalan sokak hayvanları için önemli bir duyarlılık örneği gösterdi. Genç işletmeci Aydoğan Coşkunol, önce çalışan personeli ile parklara çuvallar dolusu mama dağıttı, ardından Hayvanları Koruma Derneği gönüllülerini arayarak, cadde ve sokaklara dağıtılması için istedikleri kadar ücretsiz mama vereceğini duyurdu.
HABER
MUSTAFA ATADİL

Manisa’nın Şehzadeler İlçesinde 1. Anafartalar Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde hizmet veren Park Pet Shop (Evcil hayvan ve malzemeleri satış dükkanı ) isimli dükkan sahibi Aydoğan Coşkunol, sabah uyanıp kar manzarasıyla karşılaşınca sokak hayvanları için parklara çuvallar dolusu mama bıraktı. Ardından bununla da yetinmeyen genç işletmeci Aydoğan Coşkunol, Hayvanları Koruma Derneği gönüllülerini arayarak, sokak hayvanları için ücretsiz mama vereceğini duyurdu. Coşkunol, dükkanına gelen hayvan severlere de, cadde sokaklara dağıtılması için ücretsiz olarak çuval çuval mama verdi. Manisa’da etkili olan kuvvetli kar yağışının, aklına sokakta kalan kedi ve köpekleri getirdiğini söyleyen Pet Shop sahibi Aydoğan Coşkunol, şöyle konuştu;

“EVCİL YA DA YABANİ HER HAYVAN KARDA YİYECEK BULAMAZ”
“Bu sabah uyandığımda Manisa’da etkili bir kar yağışının hakim olduğunu gördüm. Yaptığım iş gereği aklıma ilk önce bu soğuk ve karlı havada sokakta kalan hayvanlar geldi. Kar örtüsünün kapladığı zeminde evcil ya da yabani hangi hayvan olursa olsun yiyecek bulmakta zorlanır. Hızlı bir şekilde dükkanıma gelerek, çalışan personelimle birlikte Fatih Parkı içerisindeki bazı noktalara kedi ve köpekler için hazır kuru mama bıraktım. Nasıl ki biz insanlar soğuktan etkileniyorsak, sokakta yaşayan hayvanlarında bundan etkilendiği bir gerçek. Manisa’da tanıdığım birkaç gönüllü hayvan sever insanlarla iletişime geçerek sokakta kaldığını bildikleri ne kadar kedi ve köpek varsa hepsine ücretsiz mama yardımı yapacağımı söyledim. Duyarlı bir çok hayvan sever vatandaş dükkanıma gelerek,  bu yardım kapsamında mahallelerindeki kedi ve köpekler için mamalardan alıyor ve sevgiye muhtaç minik dostlarımızın karınlarını doyuruyorlar. “dedi.

“NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ”
Hayvanları Koruma Derneği’nde gönüllü olarak hizmet veren Gamze Sadeer, sokak hayvanları için ücretsiz projesini gerçekleştiren Park Pet Shop sahibi Aydoğan Coşkunol’a teşekkür ederek şunları söyledi; “ Biz zaten sokak hayvanları için sürekli mama dağıtıyoruz. Ama Aydoğan beyin sokak hayvanları için böyle bir jest yapması bizleri daha da mutlu etti. Kendisine nasıl teşekkür edeceğimizi bilmiyorum. Buradan herkese sesleniyorum. Lütfen herkes kapısının önüne bir kutu mama ve su koysun. İnanın bunlar onların hayatlarını kurtaracaktır. Belediyemiz zaten bu konu da bir hayli çalışıyor ama bizler yine de belediye başkanımızdan daha fazla kedi evi ve köpek kulübesi projelerini çoğaltmasını istiyoruz.”
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.