MANİSA’YA DEĞER KATACAK

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2018 - 11:20, Güncelleme: 30.01.2018 - 11:20
 

MANİSA’YA DEĞER KATACAK

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet vermesi düşünülen ve Yunusemre İlçesi Kayapınar Mahallesi'nde 462 bin metrekarelik alana yapılması hedeflenen Yüksek Güvenlikli Akıl Ruh Hastalıkları Hastanesi'nin 2018 yılı yatırım programına sokulması amacıyla başlatılan çalışmalar sonuç verdi.
Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi'nde bulunan 473 dönüm araziye, öncelikle 100 yataklı daha sonra kapasitesi genişletilerek 400 yataklı Yüksek Güvenlikli Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yapılacak.  Hastane, güvenlik ve modernliği bakımından Türkiye’nin İkinci Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi olacak. Hastane inşaatının 2018 yılı ikinci yarısında başlanılacağı öğrenildi.  Kayapınar mahalle muhtarı Ferzende Eren, hastaneyle ilgili gazetemiz Denge’ye açıklamalarda bulundu. Muhtar Eren, "Mahallemizin sınırları içerisinde olan ormanlık ve hazineye ait arazi belirlendi. Hastanenin buraya yapılacağı için, Sayın Valimize, milletvekilimiz Selçuk Özdağ’a ve emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Çalışmalar hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Türkiye’de modern ve güvenlikli hastane olarak ikinci hastane statüsünde. Daha önceleri 100 yataklı olarak konuşuldu, sonra da bunun 400 yataklı olacağı söylendi. Hastane, tüm Ege Bölgesi’ne hitap edeceği için oldukça önemli."dedi. HASTANE KAYAPINAR'A DEĞER KATACAK Hastanenin hem Manisa’ya hem de mahallelerine değer katacağını da sözlerine ekleyen Muhtar Eren; "Türkiye de modern ve güvenlikli hastane olarak ikinci konumda olması Manisa için büyük kazanım. Bu hastanenin Kayapınar’da olması, mahallemiz için de sosyo-ekonomik anlamda oldukça önemli."diye konuştu.        
Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet vermesi düşünülen ve Yunusemre İlçesi Kayapınar Mahallesi'nde 462 bin metrekarelik alana yapılması hedeflenen Yüksek Güvenlikli Akıl Ruh Hastalıkları Hastanesi'nin 2018 yılı yatırım programına sokulması amacıyla başlatılan çalışmalar sonuç verdi.

Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi'nde bulunan 473 dönüm araziye, öncelikle 100 yataklı daha sonra kapasitesi genişletilerek 400 yataklı Yüksek Güvenlikli Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yapılacak.  Hastane, güvenlik ve modernliği bakımından Türkiye’nin İkinci Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi olacak. Hastane inşaatının 2018 yılı ikinci yarısında başlanılacağı öğrenildi.  Kayapınar mahalle muhtarı Ferzende Eren, hastaneyle ilgili gazetemiz Denge’ye açıklamalarda bulundu. Muhtar Eren, "Mahallemizin sınırları içerisinde olan ormanlık ve hazineye ait arazi belirlendi. Hastanenin buraya yapılacağı için, Sayın Valimize, milletvekilimiz Selçuk Özdağ’a ve emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Çalışmalar hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Türkiye’de modern ve güvenlikli hastane olarak ikinci hastane statüsünde. Daha önceleri 100 yataklı olarak konuşuldu, sonra da bunun 400 yataklı olacağı söylendi. Hastane, tüm Ege Bölgesi’ne hitap edeceği için oldukça önemli."dedi.


HASTANE KAYAPINAR'A DEĞER KATACAK
Hastanenin hem Manisa’ya hem de mahallelerine değer katacağını da sözlerine ekleyen Muhtar Eren; "Türkiye de modern ve güvenlikli hastane olarak ikinci konumda olması Manisa için büyük kazanım. Bu hastanenin Kayapınar’da olması, mahallemiz için de sosyo-ekonomik anlamda oldukça önemli."diye konuştu.

 
 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.