MAX, MİNİK DOSTLARINI TELAŞLANDIRDI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2019 - 16:00, Güncelleme: 03.01.2019 - 16:00
 

MAX, MİNİK DOSTLARINI TELAŞLANDIRDI

Murat Germen İlköğretim Okulu öğrencilerinin sevgili dostu Max, miniklerin yüreğini ağzına getirdi. Max'in üşüdüğünü gören ve öleceğini zanneden minikler onu battaniyeyle örttü. Oysa birkaç dakika sonra fark edildi ki Max'in derdi başkaymış.
Murat Germen İlköğretim Okulu öğrencileri, okul etrafında kendilerini hiç yalnız bırakmayan Max'i en iyi arkadaş bildiler. Küçük çocukların bu ilgisini Max de kayıtsız bırakmadı; arkadaşlarını yolda gören Max onlara eşlik ediyor, onları hiç yalnız bırakmıyor. Geçtiğimiz günlerde okul önünde yaşanan bir olayla küçük arkadaşlarının yüreği ağızlarına geldi. Max'in yerde hareketsizce yattığını ve titrediğini gören çocuklar ne yapacaklarını şaşırdı. Max ısınsın diye battaniyeyle üstünü örten çocukların kalabalığını gören çevredeki vatandaşlar da Max'ın etrafına toplandı. Birkaç dakika boyunca yaşanan telaşeden sonra Max'a petshoplarında bakan esnafın gelmesiyle gerçek ortaya çıktı. Kapısının önündeki kalabalığı fark edince dışarı çıktığını ifade eden esnaf, “ Max'a biz bakıyoruz. Bazen içerde yatıyor bazen dışarıda. Çocuklar telaş yapmış. Etrafında çocukları görünce yerinden kalmak istemiyor. Çocuklar sürekli onu sevsin istiyor. Max sapa sağlam. “ dedi. MAX'LA EKMEĞİNİ PAYLAŞTI Bakıcısı konuştuğu sırada ayağa kalkan Max'a bir şey olmadığını anlayan arkadaşları, bu sefer mutluluktan Max'in etrafını sardı. Bir minik arkadaşı aldığı köfte ekmeğinden bir parça Max'a vererek Max'i çok sevdiklerini dile getirdi. - Özlem ŞAHİN
Murat Germen İlköğretim Okulu öğrencilerinin sevgili dostu Max, miniklerin yüreğini ağzına getirdi. Max'in üşüdüğünü gören ve öleceğini zanneden minikler onu battaniyeyle örttü. Oysa birkaç dakika sonra fark edildi ki Max'in derdi başkaymış.

Murat Germen İlköğretim Okulu öğrencileri, okul etrafında kendilerini hiç yalnız bırakmayan Max'i en iyi arkadaş bildiler. Küçük çocukların bu ilgisini Max de kayıtsız bırakmadı; arkadaşlarını yolda gören Max onlara eşlik ediyor, onları hiç yalnız bırakmıyor. Geçtiğimiz günlerde okul önünde yaşanan bir olayla küçük arkadaşlarının yüreği ağızlarına geldi. Max'in yerde hareketsizce yattığını ve titrediğini gören çocuklar ne yapacaklarını şaşırdı. Max ısınsın diye battaniyeyle üstünü örten çocukların kalabalığını gören çevredeki vatandaşlar da Max'ın etrafına toplandı. Birkaç dakika boyunca yaşanan telaşeden sonra Max'a petshoplarında bakan esnafın gelmesiyle gerçek ortaya çıktı. Kapısının önündeki kalabalığı fark edince dışarı çıktığını ifade eden esnaf, “ Max'a biz bakıyoruz. Bazen içerde yatıyor bazen dışarıda. Çocuklar telaş yapmış. Etrafında çocukları görünce yerinden kalmak istemiyor. Çocuklar sürekli onu sevsin istiyor. Max sapa sağlam. “ dedi.

MAX'LA EKMEĞİNİ PAYLAŞTI

Bakıcısı konuştuğu sırada ayağa kalkan Max'a bir şey olmadığını anlayan arkadaşları, bu sefer mutluluktan Max'in etrafını sardı. Bir minik arkadaşı aldığı köfte ekmeğinden bir parça Max'a vererek Max'i çok sevdiklerini dile getirdi. - Özlem ŞAHİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.