MERSİN’DE REKORLARINI EGALE ETMEK İSTİYORLAR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2017 - 14:24, Güncelleme: 25.03.2017 - 14:24
 

MERSİN’DE REKORLARINI EGALE ETMEK İSTİYORLAR

Mersin’de düzenlenecek olan ‘Ateşli Silahlar Türkiye Kupası’nda Manisa’yı temsil edecek olan atıcılık takımı antrenörleri Erdoğan Karaöz, Taner Bakal ve Çağrı Tangör yönetiminde çalışmalarına devam ediyor.11 erkek ve 11 kadın sporcu ile katılacak olan Manisa ekibi Türkiye kupasında oldukça iddialı.
Mersin’e Manisa Atıcılık Kulübü’nden 9 erkek 2 kadın sporcu, İl Gençlik Kulübü’nden 1 erkek 6 kadın sporcu, Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden 3 kadın sporcu ve Manisaspor’dan  1 erkek sporcu; 29 Mart ile 2 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan müsabakaya 22 sporcu ile iştirak edecek. BAŞANTRENÖR ERDOĞAN KARAÖZ SİTEM ETTİ Baş antrenör Eski Milli Atıcılarımızdan Erdoğan Karaöz : “Ülkemizde çok önemli olaylar yaşandı, büyük bir kalkışma önlendi. Bu yıl ki Türkiye Kupası’nın isminin ‘Şehitler Kupası ya da Çanakkale Zafer Kupası’ olmasını arzu ederdim. Umarım bir sonraki müsabakalarda bu talebimiz dikkate alınır.”dedi.   “9 SPORCUMUZUN İLK DENEYİMİ OLACAK” Manisa Atıcılık Takımı 2. Antrenörü Taner Bakal ise; “Ateşli Silahlar Türkiye Kupası’nda 2016 yılında en fazla kupa alan takım olmuştuk. Bu yıl da aynı başarıyı yenilemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl takımımıza genç isimler katıldı.9 sporcumuz ilk defa katılıyor. Alacakları sonuçlar çok önemli, gençlere değer veriyoruz.” Dedi.  REKORTMEN İREM ÖZEN’DEN İYİ DERECE BEKLENİYOR Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda gençlerde rekor kıran tek atıcılarının İrem Özen olduğunu belirten Karaöz;  “Gözler yine onun üstünde olacak. İnşallah bu baskı onun alacağı dereceyi etkilemez. Ona güveniyoruz.” Dedi.      
Mersin’de düzenlenecek olan ‘Ateşli Silahlar Türkiye Kupası’nda Manisa’yı temsil edecek olan atıcılık takımı antrenörleri Erdoğan Karaöz, Taner Bakal ve Çağrı Tangör yönetiminde çalışmalarına devam ediyor.11 erkek ve 11 kadın sporcu ile katılacak olan Manisa ekibi Türkiye kupasında oldukça iddialı.
Mersin’e Manisa Atıcılık Kulübü’nden 9 erkek 2 kadın sporcu, İl Gençlik Kulübü’nden 1 erkek 6 kadın sporcu, Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden 3 kadın sporcu ve Manisaspor’dan  1 erkek sporcu; 29 Mart ile 2 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan müsabakaya 22 sporcu ile iştirak edecek.

BAŞANTRENÖR ERDOĞAN KARAÖZ SİTEM ETTİ
Baş antrenör Eski Milli Atıcılarımızdan Erdoğan Karaöz : “Ülkemizde çok önemli olaylar yaşandı, büyük bir kalkışma önlendi. Bu yıl ki Türkiye Kupası’nın isminin ‘Şehitler Kupası ya da Çanakkale Zafer Kupası’ olmasını arzu ederdim. Umarım bir sonraki müsabakalarda bu talebimiz dikkate alınır.”dedi.
 
“9 SPORCUMUZUN İLK DENEYİMİ OLACAK”
Manisa Atıcılık Takımı 2. Antrenörü Taner Bakal ise; “Ateşli Silahlar Türkiye Kupası’nda 2016 yılında en fazla kupa alan takım olmuştuk. Bu yıl da aynı başarıyı yenilemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl takımımıza genç isimler katıldı.9 sporcumuz ilk defa katılıyor. Alacakları sonuçlar çok önemli, gençlere değer veriyoruz.” Dedi. 

REKORTMEN İREM ÖZEN’DEN İYİ DERECE BEKLENİYOR
Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda gençlerde rekor kıran tek atıcılarının İrem Özen olduğunu belirten Karaöz;  “Gözler yine onun üstünde olacak. İnşallah bu baskı onun alacağı dereceyi etkilemez. Ona güveniyoruz.” Dedi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.