MEZAR TAŞLARINI KIRDILAR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2017 - 10:53, Güncelleme: 02.12.2017 - 10:53
 

MEZAR TAŞLARINI KIRDILAR

Kırtık Asri Mezarlığı’nda bulunan bir çok mezar taşı, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılarak çevreye atıldı.
Kırtık Asri Mezarlığı içerisinde çok sayıda mezar taşı, mermerler kırıldı, yerlerinden söküldü ve  çevreye atıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar Denge Gazetesi’ni arayarak Kırtık Asri Mezarlığı’nda önlem alınmasını istedi. Denge Gazetesi’ne açıklama yapan vatandaşlar, “artık ölülerimizin mezar taşlarını bile yerinde bırakmıyorlar. Ölülerimizin mezarları belli olsun diyerek yaptırdığımız mermer, mezar başı taşları kimliği belirsiz kişi veya kişilerin saldırısına uğruyor.  Biz yaptırıyoruz onlar kırıyorlar, bir anlam veremedik.  Bu işten kazançlarımı var, mezarlardan ne istiyorlar?  Gerek Mezarlıklar Müdürlüğü’nün,  gerekse ilgili kolluk kuvvetlerinin bu art niyetli kişileri yakalamasını  ve cezalandırılmasını istiyoruz” dediler. ​ BİR ÇOK MEZAR İSİMSİZ KALDI Kırtık Asri Mezarlığı’na giden  Denge Gazetesi muhabiri; kırılan mermer mezar taşlarının çevreye atıldığını,  bir çok mezarın ise isim taşı olmadığı için kime ait olduğunun belli olmadığını görüntüledi.  
Kırtık Asri Mezarlığı’nda bulunan bir çok mezar taşı, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılarak çevreye atıldı.
Kırtık Asri Mezarlığı içerisinde çok sayıda mezar taşı, mermerler kırıldı, yerlerinden söküldü ve  çevreye atıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar Denge Gazetesi’ni arayarak Kırtık Asri Mezarlığı’nda önlem alınmasını istedi. Denge Gazetesi’ne açıklama yapan vatandaşlar, “artık ölülerimizin mezar taşlarını bile yerinde bırakmıyorlar. Ölülerimizin mezarları belli olsun diyerek yaptırdığımız mermer, mezar başı taşları kimliği belirsiz kişi veya kişilerin saldırısına uğruyor.  Biz yaptırıyoruz onlar kırıyorlar, bir anlam veremedik.  Bu işten kazançlarımı var, mezarlardan ne istiyorlar?  Gerek Mezarlıklar Müdürlüğü’nün,  gerekse ilgili kolluk kuvvetlerinin bu art niyetli kişileri yakalamasını  ve cezalandırılmasını istiyoruz” dediler.





BİR ÇOK MEZAR İSİMSİZ KALDI
Kırtık Asri Mezarlığı’na giden  Denge Gazetesi muhabiri; kırılan mermer mezar taşlarının çevreye atıldığını,  bir çok mezarın ise isim taşı olmadığı için kime ait olduğunun belli olmadığını görüntüledi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.