MEZARLAR YAĞMUR SULARINA GÖMÜLDÜ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2017 - 07:41, Güncelleme: 29.11.2017 - 07:41
 

MEZARLAR YAĞMUR SULARINA GÖMÜLDÜ

Aşırı yağmurlardan dolayı yüksek kesimlerden gelen sular, Kırtık Asri Mezarlığı alt kısmında bulunan çok sayıda kabri bastı. Mezarlar yağmur sularının altında kaldı.
Denge Gazetesi Kırtık Asri Mezarlığı’nın alt kısımlarının sular altına kaldığını görüntüledi. Mezarlığın üst kısımlarında bırakılan kum çakıl ve topraklar yağmur sularıyla birlikte; alt kısımlarda bulunan çok sayıda kabrin bulunduğu bölgeye aktı. Yağmur sularının baskınlarına maruz kalan kabirlerin bir çoğu ise çöktü. Yukarılardan gelen yağmur suları istinat duvarından geçemeyince mezarlık alanda birikti.  Duruma tepki gösteren bölge sakinleri; mezarlıklara yağmursuyu, kum, çakıl veya toprakların akmaması için önlem alınmasını talep etti.    
Aşırı yağmurlardan dolayı yüksek kesimlerden gelen sular, Kırtık Asri Mezarlığı alt kısmında bulunan çok sayıda kabri bastı. Mezarlar yağmur sularının altında kaldı.
Denge Gazetesi Kırtık Asri Mezarlığı’nın alt kısımlarının sular altına kaldığını görüntüledi.
Mezarlığın üst kısımlarında bırakılan kum çakıl ve topraklar yağmur sularıyla birlikte; alt kısımlarda bulunan çok sayıda kabrin bulunduğu bölgeye aktı. Yağmur sularının baskınlarına maruz kalan kabirlerin bir çoğu ise çöktü. Yukarılardan gelen yağmur suları istinat duvarından geçemeyince mezarlık alanda birikti.  Duruma tepki gösteren bölge sakinleri; mezarlıklara yağmursuyu, kum, çakıl veya toprakların akmaması için önlem alınmasını talep etti.
 


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.