MHP’DE ÖZEL HAYAT KOMPLOSU

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2016 - 09:21, Güncelleme: 29.08.2016 - 09:21
 

MHP’DE ÖZEL HAYAT KOMPLOSU

Türkiye'de siyasetin seyrini değiştiren, Deniz Baykal'ı koltuğundan eden, MHP'nin "A takımı" denilen yöneticilerinin siyaset hayatını bitiren kaset komplosunun bir benzeri de Manisa’da, geçtiğimiz günlerde MHP Manisa İl Başkanlığı görevine getirilen Erkan Öztürk’e yapılmaya çalışıldığı iddia ediliyor.
FOTOĞRAFLARI GENEL MERKEZE SERVİS EDİLDİ İDDİASI İddialara göre MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk’ün 2011–2012 yıllarında çekilmiş özel hayatına ilişkin fotoğraflar, eş zamanlı olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcılarına, Genel Başkan ve Yardımcılarının danışmanlarına, MHP Manisa 17 ilçe teşkilatlarına kargo ile servis edildi. İstanbul-İzmir ve Manisa’dan eş zamanlı olarak servis edildiği söylenen fotoğrafların, bütün teşkilatlar ve Genel Merkez’e ulaştırıldığı konuşuluyor. Bunun üzerine, komployu gerçekleştiren kişi veya kişilerin kim olduğunun bulunması için çalışmaların başlatıldığı da iddia ediliyor. CANER KILIÇ-Türkiye'de siyasetin seyrini değiştiren, Deniz Baykal'ı koltuğundan eden, MHP'nin "A takımı" denilen yöneticilerinin siyaset hayatını bitiren kaset komplosunun bir benzeri de Manisa’da yapılmaya çalışıldığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda MHP Manisa İl Başkanlığına getirilen Erkan Öztürk’ün "özel hayatına" yönelik eylemlerin olduğu bilgisine ulaşıldı. Edinilen bilgilere göre MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk’ün 2011–2012 yıllarında çekilmiş özel hayatına ilişkin fotoğraflar, eş zamanlı olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcılarına, Genel Başkan ve Yardımcılarının danışmanlarına, MHP Manisa 17 ilçe teşkilatlarına kargo ile servis edildi. İddialara göre İstanbul-İzmir ve Manisa’dan eş zamanlı olarak servis edilen fotoğraflar, bütün teşkilatlar ve Genel Merkez’e ulaştırıldı. Bu özel hayat komplosu ile MHP İl Başkanı üzerinden Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de hedef alındığı konuşuluyor.   MİLLETVEKİLİ ADAYIYDI MHP’li Başkan Öztürk, önceki dönemlerde MHP Manisa İl Yöneticisi görevinde bulunmasının yanı sıra, geçtiğimiz genel seçimde MHP’den milletvekili adayı olmuştu.    
Türkiye'de siyasetin seyrini değiştiren, Deniz Baykal'ı koltuğundan eden, MHP'nin "A takımı" denilen yöneticilerinin siyaset hayatını bitiren kaset komplosunun bir benzeri de Manisa’da, geçtiğimiz günlerde MHP Manisa İl Başkanlığı görevine getirilen Erkan Öztürk’e yapılmaya çalışıldığı iddia ediliyor.
FOTOĞRAFLARI GENEL MERKEZE SERVİS EDİLDİ İDDİASI
İddialara göre MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk’ün 2011–2012 yıllarında çekilmiş özel hayatına ilişkin fotoğraflar, eş zamanlı olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcılarına, Genel Başkan ve Yardımcılarının danışmanlarına, MHP Manisa 17 ilçe teşkilatlarına kargo ile servis edildi. İstanbul-İzmir ve Manisa’dan eş zamanlı olarak servis edildiği söylenen fotoğrafların, bütün teşkilatlar ve Genel Merkez’e ulaştırıldığı konuşuluyor. Bunun üzerine, komployu gerçekleştiren kişi veya kişilerin kim olduğunun bulunması için çalışmaların başlatıldığı da iddia ediliyor.

CANER KILIÇ-Türkiye'de siyasetin seyrini değiştiren, Deniz Baykal'ı koltuğundan eden, MHP'nin "A takımı" denilen yöneticilerinin siyaset hayatını bitiren kaset komplosunun bir benzeri de Manisa’da yapılmaya çalışıldığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda MHP Manisa İl Başkanlığına getirilen Erkan Öztürk’ün "özel hayatına" yönelik eylemlerin olduğu bilgisine ulaşıldı. Edinilen bilgilere göre MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk’ün 2011–2012 yıllarında çekilmiş özel hayatına ilişkin fotoğraflar, eş zamanlı olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcılarına, Genel Başkan ve Yardımcılarının danışmanlarına, MHP Manisa 17 ilçe teşkilatlarına kargo ile servis edildi. İddialara göre İstanbul-İzmir ve Manisa’dan eş zamanlı olarak servis edilen fotoğraflar, bütün teşkilatlar ve Genel Merkez’e ulaştırıldı. Bu özel hayat komplosu ile MHP İl Başkanı üzerinden Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de hedef alındığı konuşuluyor.
 
MİLLETVEKİLİ ADAYIYDI
MHP’li Başkan Öztürk, önceki dönemlerde MHP Manisa İl Yöneticisi görevinde bulunmasının yanı sıra, geçtiğimiz genel seçimde MHP’den milletvekili adayı olmuştu.  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.