MOSB’UN 50 YILLIK ALTYAPISI YENİLENECEK

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2017 - 09:46, Güncelleme: 02.10.2017 - 09:46
 

MOSB’UN 50 YILLIK ALTYAPISI YENİLENECEK

MANİSA Organize Sanayi Bölgesi (MOSB), içme ve sulama suyu altyapılarını yenilemek üzere bölge firmaları ile işbirliği yapıyor. MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek ECETAŞ ve Doğuş Vana İle İşbirliği protokolü için masaya oturdu. Protokol ile MOSB’un 50 yıl önce döşenen, tüm alt yapısı yenilenecek.
HABER NURGÜL YILMAZ   Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgeleri arasında bulunan Manisa Organize Sanayi Bölgesi, 1968 yılında inşa edilen I. Kısım ve 1989 yılında inşa edilen II. Kısım içme suyu hatları ile birlikte I., II. ve III. Kısım sulama suyu altyapı tesislerini sohbet hattı yenileme çalışmalarına start verdi. ECETAŞ VE DOĞUŞ VANA İLE İŞBİRLİĞİ Manisa Organize Sanayi Bölgesi yönetimi kendi bünyesindeki firmalardan ECETAŞ İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Doğuş Vana ve Döküm Sanayi Ticaret A.Ş. ile çalışma kararı aldı. MOSB’ta başlatılan alt yapı çalışmaları kapsamında; I. ve II. Kısım için 13 km içme suyu hattı, I., II. ve III. Kısımlar için ise 17,5 km sulama suyu hattı döşenecek. MOSB ECETAŞ VE DOĞUŞ VANA İLE MASAYA OTURDU MOSB yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek; Ecetaş ve Doğuş Vana ile sözleşme imzalamak üzere masaya oturdu. İmza törenine; Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Ecetaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ercüment Ece ve Doğuş Vana Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Hacıarifoğlu katıldı. AMAÇ KAYNAKLARI ETKİLİ VE VERİMLİ KULLANMAK MOSB’un alt yapısının yenilenmesine önem verdiklerine ve hazırlanan takvim ile çalışmalara hızla başlayacaklarına önemle vurgu yapan MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek, amaçlarının kaynakları etkili ve verimli kullanmak olduğuna dikkat çekti. 50 YILLIK İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENECEK Aralıklarla bölgesel olarak bakım ve onarımı yapılan 50 yıllık içme suyu şebekesini yenileyeceklerini dile getiren Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, “I. ve II. Kısım içme suyu şebekelerimizi onarmak yerine artık yenilemeye karar verdik. Bunun yanı sıra kaynaklarımızı etkili ve verimli yönetmek stratejimiz doğrultusunda da atıksu arıtma tesisimizden çıkan atıksuyu sulama suyu olarak kullanmak üzere çalışmalara başladık. Hali hazırda IV. ve V. Kısımlarda bulunan altyapıya, bu çalışma ile I., II. ve III. Kısımlar da kavuşacak. Bunlar da tamamlandıktan sonra arıtmadan çıkan deşaj suyu tüm bölgede sulama suyu olarak kullanılmaya başlanacak” dedi. ÇALIŞMALAR SIRASINDA MOSB İÇİNDE TRAFİK KONTROLLÜ VERİLECEK MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek, inşaatlar nedeniyle bozulacak olan bölge içi ulaşım yollarının yenilenmesi için de yine Ecetaş ile işbirliğine gidildiğini sözlerine ekledi. Türek,  “Altyapı yenileme çalışmaları sırasında bölge içi trafik kontrollü olarak verilecek. Sanayici ve çalışanlarımızın inşaat çalışmalarından en az etkilenmeleri için tüm önlemler alınıyor” ifadelerine yer verdi.  
MANİSA Organize Sanayi Bölgesi (MOSB), içme ve sulama suyu altyapılarını yenilemek üzere bölge firmaları ile işbirliği yapıyor. MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek ECETAŞ ve Doğuş Vana İle İşbirliği protokolü için masaya oturdu. Protokol ile MOSB’un 50 yıl önce döşenen, tüm alt yapısı yenilenecek.
HABER
NURGÜL YILMAZ

 
Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgeleri arasında bulunan Manisa Organize Sanayi Bölgesi, 1968 yılında inşa edilen I. Kısım ve 1989 yılında inşa edilen II. Kısım içme suyu hatları ile birlikte I., II. ve III. Kısım sulama suyu altyapı tesislerini sohbet hattı yenileme çalışmalarına start verdi.

ECETAŞ VE DOĞUŞ VANA İLE İŞBİRLİĞİ
Manisa Organize Sanayi Bölgesi yönetimi kendi bünyesindeki firmalardan ECETAŞ İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Doğuş Vana ve Döküm Sanayi Ticaret A.Ş. ile çalışma kararı aldı. MOSB’ta başlatılan alt yapı çalışmaları kapsamında; I. ve II. Kısım için 13 km içme suyu hattı, I., II. ve III. Kısımlar için ise 17,5 km sulama suyu hattı döşenecek.



MOSB ECETAŞ VE DOĞUŞ VANA İLE MASAYA OTURDU
MOSB yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek; Ecetaş ve Doğuş Vana ile sözleşme imzalamak üzere masaya oturdu. İmza törenine; Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Ecetaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ercüment Ece ve Doğuş Vana Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Hacıarifoğlu katıldı.

AMAÇ KAYNAKLARI ETKİLİ VE VERİMLİ KULLANMAK
MOSB’un alt yapısının yenilenmesine önem verdiklerine ve hazırlanan takvim ile çalışmalara hızla başlayacaklarına önemle vurgu yapan MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek, amaçlarının kaynakları etkili ve verimli kullanmak olduğuna dikkat çekti.



50 YILLIK İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENECEK
Aralıklarla bölgesel olarak bakım ve onarımı yapılan 50 yıllık içme suyu şebekesini yenileyeceklerini dile getiren Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, “I. ve II. Kısım içme suyu şebekelerimizi onarmak yerine artık yenilemeye karar verdik. Bunun yanı sıra kaynaklarımızı etkili ve verimli yönetmek stratejimiz doğrultusunda da atıksu arıtma tesisimizden çıkan atıksuyu sulama suyu olarak kullanmak üzere çalışmalara başladık. Hali hazırda IV. ve V. Kısımlarda bulunan altyapıya, bu çalışma ile I., II. ve III. Kısımlar da kavuşacak. Bunlar da tamamlandıktan sonra arıtmadan çıkan deşaj suyu tüm bölgede sulama suyu olarak kullanılmaya başlanacak” dedi.

ÇALIŞMALAR SIRASINDA MOSB İÇİNDE TRAFİK KONTROLLÜ VERİLECEK
MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek, inşaatlar nedeniyle bozulacak olan bölge içi ulaşım yollarının yenilenmesi için de yine Ecetaş ile işbirliğine gidildiğini sözlerine ekledi. Türek,  “Altyapı yenileme çalışmaları sırasında bölge içi trafik kontrollü olarak verilecek. Sanayici ve çalışanlarımızın inşaat çalışmalarından en az etkilenmeleri için tüm önlemler alınıyor” ifadelerine yer verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.