MOTOSİKLET DENETİMLERİ SIKLAŞTIRILDI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2017 - 09:59, Güncelleme: 19.04.2017 - 09:59
 

MOTOSİKLET DENETİMLERİ SIKLAŞTIRILDI

HABER TURAN IŞIK Havaların ısınmasıyla birlikte motosiklet kullanımı da trafikte yoğunlaşmaya başladı. Trafik ekipleri artık motosikletler üzerinde uygulamalarını yoğunlaştırdı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda, motosiklet sürücüleri trafik kurallarına uymaları yönünde uyarıldı. Ekipler, gürültü kirliliğine sebep olan abartılı egzoz kullanan, plakasız, kasksız ve evrakları eksik olan motosikletçilere para cezası uygularken, kurallara uyan ve evraklarında eksik olmayan sürücülere teşekkür etti. Trafik ekiplerinin bu uygulamasını gören vatandaşlar ve sürücüler, trafik kontrolleri için polislere teşekkür etti.      

HABER
TURAN IŞIK

Havaların ısınmasıyla birlikte motosiklet kullanımı da trafikte yoğunlaşmaya başladı. Trafik ekipleri artık motosikletler üzerinde uygulamalarını yoğunlaştırdı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda, motosiklet sürücüleri trafik kurallarına uymaları yönünde uyarıldı. Ekipler, gürültü kirliliğine sebep olan abartılı egzoz kullanan, plakasız, kasksız ve evrakları eksik olan motosikletçilere para cezası uygularken, kurallara uyan ve evraklarında eksik olmayan sürücülere teşekkür etti. Trafik ekiplerinin bu uygulamasını gören vatandaşlar ve sürücüler, trafik kontrolleri için polislere teşekkür etti.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.