MURADİYE ANADOLU LİSESİ 19 MAYIS’I KUTLADI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2016 - 10:08, Güncelleme: 19.05.2016 - 10:08
 

MURADİYE ANADOLU LİSESİ 19 MAYIS’I KUTLADI

Muradiye Anadolu Lisesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle özel bir gösteri programı hazırladı. Programda okul öğrencileri; şiirler okudu, Oratoryo, halk oyunları, tekvando, tiyatro gösterisi yaptı.
 Okullarda Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri bir gün önceden kutlandı. Muradiye Anadolu Lisesi ise Gençlik Bayramı etkinliklerini barbekü partisi ile renklendirdi. Muradiye Anadolu Lisesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle özel bir gösteri programı hazırladı.  Programda okul öğrencileri; şiirler okudu, Oratoryo, halk oyunları, tekvando, tiyatro gösterisi yaptı.  Okulun müzik grubunun konseri ise hayranlıkla izlendi. ÖĞRETMENLERDE,  ÖĞRENCİLERDE ÇOK YETENEKLİ Okulun Müzik Öğretmeni Neslihan Gezek, Beden Eğitimi Öğretmeni Necip Aykut, Edebiyat Öğretmeni Güneş Özsoy Hüner, İngilizce Öğretmeni Burcu Çankaya ve Okul Müdürü Okan Şahin’in koordinatörlüğünde yürütülen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri; öğrenciler, veliler ve Muradiye halkı tarafından ilgiye izlendi. Okul Müzik Korosunun Müzik Öğretmenleri Neslihan Gezek yönetiminde seslendirdikleri sola şarkılar hayranlıkla izlendi.  Halk oyunları ekiplerinin gösterileri ve Ege Zeybeği yine okul öğrencileri tarafından sahnelendi.  Beden Eğitimi Öğretmeni Necip Aykut’un oluşturduğu tekvando takımı da etkinlikte bir gösteri yaptı.  Gösterilerin ardından tüm okul öğrencileri, öğretmenleri ve veliler;  okul bahçesinde yapılan barbekü partisi ile kendilerinin pişirdikleri etleri afiyetle yedi. YETENEKLER MURADİYE ANADOLU LİSESİ’NDE TOPLANDI Okul Müdürü Okan Şahin; “270 Öğrenci mevcutlu okulumuzda sık sık bu tür etkinlikler yapıyor, öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmasına ortam hazırlıyoruz. Toplumdan kendisini soyutlamış öğrencilerimizi, yaptığımız etkinliklerle daha çok hayatın ve eğitim sürecinin içine dahil ediyoruz. Onlar böylece daha mutlu ve eğitimlerine daha ilgili oluyorlar. Bizde onların bu yeteneklerini görmekten ve ortaya çıkarmaktan çok mutlu oluyoruz.  Okulumuz öğrencileri çok başarılı. DYNED 12 puan derecesine ulaşmış onlarca öğrencimiz var. Tekvando, okçuluk ve Artistik jimnastikte Türkiye dereceleri olan öğrencilerimiz var. Ayrıca Müzik grubumuzun solistleri de son derece yetenekli.  Gereken tek şey biraz daha yakın ilgi ve ellerinden tutulması”  diye konuştu.                                                
Muradiye Anadolu Lisesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle özel bir gösteri programı hazırladı. Programda okul öğrencileri; şiirler okudu, Oratoryo, halk oyunları, tekvando, tiyatro gösterisi yaptı.
 Okullarda Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri bir gün önceden kutlandı. Muradiye Anadolu Lisesi ise Gençlik Bayramı etkinliklerini barbekü partisi ile renklendirdi.

Muradiye Anadolu Lisesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle özel bir gösteri programı hazırladı.  Programda okul öğrencileri; şiirler okudu, Oratoryo, halk oyunları, tekvando, tiyatro gösterisi yaptı.  Okulun müzik grubunun konseri ise hayranlıkla izlendi.

ÖĞRETMENLERDE,  ÖĞRENCİLERDE ÇOK YETENEKLİ

Okulun Müzik Öğretmeni Neslihan Gezek, Beden Eğitimi Öğretmeni Necip Aykut, Edebiyat Öğretmeni Güneş Özsoy Hüner, İngilizce Öğretmeni Burcu Çankaya ve Okul Müdürü Okan Şahin’in koordinatörlüğünde yürütülen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri; öğrenciler, veliler ve Muradiye halkı tarafından ilgiye izlendi. Okul Müzik Korosunun Müzik Öğretmenleri Neslihan Gezek yönetiminde seslendirdikleri sola şarkılar hayranlıkla izlendi.  Halk oyunları ekiplerinin gösterileri ve Ege Zeybeği yine okul öğrencileri tarafından sahnelendi.  Beden Eğitimi Öğretmeni Necip Aykut’un oluşturduğu tekvando takımı da etkinlikte bir gösteri yaptı.  Gösterilerin ardından tüm okul öğrencileri, öğretmenleri ve veliler;  okul bahçesinde yapılan barbekü partisi ile kendilerinin pişirdikleri etleri afiyetle yedi.

YETENEKLER MURADİYE ANADOLU LİSESİ’NDE TOPLANDI

Okul Müdürü Okan Şahin; “270 Öğrenci mevcutlu okulumuzda sık sık bu tür etkinlikler yapıyor, öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmasına ortam hazırlıyoruz. Toplumdan kendisini soyutlamış öğrencilerimizi, yaptığımız etkinliklerle daha çok hayatın ve eğitim sürecinin içine dahil ediyoruz. Onlar böylece daha mutlu ve eğitimlerine daha ilgili oluyorlar. Bizde onların bu yeteneklerini görmekten ve ortaya çıkarmaktan çok mutlu oluyoruz.  Okulumuz öğrencileri çok başarılı. DYNED 12 puan derecesine ulaşmış onlarca öğrencimiz var. Tekvando, okçuluk ve Artistik jimnastikte Türkiye dereceleri olan öğrencilerimiz var. Ayrıca Müzik grubumuzun solistleri de son derece yetenekli.  Gereken tek şey biraz daha yakın ilgi ve ellerinden tutulması”  diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.