MURADİYELİLER OKUL İNŞAATININ BAŞLAMASINI BEKLİYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2018 - 06:42, Güncelleme: 19.06.2018 - 06:42
 

MURADİYELİLER OKUL İNŞAATININ BAŞLAMASINI BEKLİYOR

Yunusemre ilçesi, Muradiye Mahallesi Cumhuriyet İlkokulu iki yıl önce yıkıldı, ancak bir türlü yeni bina için inşaatına başlanılmadı.
HABER TURAN IŞIK Muradiye Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet İlk ve Ortaokul eski binası iki yıl önce yıkıldı. Yeni okul binası yapılması için zemin etüt çalışmaları tamamlandı, inşaatının ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor.   “OKULUMUZ BİR AN ÖNCE YAPILSIN”  Muradiye Cumhuriyet İlkokulu’nda öğrencileri okuyan veliler Milli Eğitim Müdürlüğü’ne seslenerek, “iki yıl oldu çocuklarımız başka okula gidiyor, gerek bizler için gerekse öğrencilerimiz için çok zor oluyor. Eski okul depreme dayanıklı olmadığı için yıkıldı, hemen inşaatına başlanılacağı ve iki yıl içerisinde tamamlanarak eğitim öğretime açılacağı söylenmişti. Tam iki yıl oldu bırakın yapmayı, eski okulun hafriyatı, molozları bile kaldırılmadı. Ne zaman inşaatına başlanılacağı konusunda hiçbir bilgimiz yok, öğrenci sayısı artıyor. Başka okulda öğrenci kalabalığı var, öğrencilerimiz düzenli eğitim alamıyor, başarısız oluyorlar. Bir an önce yapılmasını istiyoruz” dediler. ​
Yunusemre ilçesi, Muradiye Mahallesi Cumhuriyet İlkokulu iki yıl önce yıkıldı, ancak bir türlü yeni bina için inşaatına başlanılmadı.
HABER
TURAN IŞIK


Muradiye Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet İlk ve Ortaokul eski binası iki yıl önce yıkıldı. Yeni okul binası yapılması için zemin etüt çalışmaları tamamlandı, inşaatının ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor.
 
“OKULUMUZ BİR AN ÖNCE YAPILSIN”
 Muradiye Cumhuriyet İlkokulu’nda öğrencileri okuyan veliler Milli Eğitim Müdürlüğü’ne seslenerek, “iki yıl oldu çocuklarımız başka okula gidiyor, gerek bizler için gerekse öğrencilerimiz için çok zor oluyor. Eski okul depreme dayanıklı olmadığı için yıkıldı, hemen inşaatına başlanılacağı ve iki yıl içerisinde tamamlanarak eğitim öğretime açılacağı söylenmişti. Tam iki yıl oldu bırakın yapmayı, eski okulun hafriyatı, molozları bile kaldırılmadı. Ne zaman inşaatına başlanılacağı konusunda hiçbir bilgimiz yok, öğrenci sayısı artıyor. Başka okulda öğrenci kalabalığı var, öğrencilerimiz düzenli eğitim alamıyor, başarısız oluyorlar. Bir an önce yapılmasını istiyoruz” dediler.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.