MUSİKİ DERNEĞİ MART KONSERİNE HAZIRLANIYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2017 - 09:12, Güncelleme: 14.02.2017 - 09:12
 

MUSİKİ DERNEĞİ MART KONSERİNE HAZIRLANIYOR

Kurulduğu tarihten itibaren Manisalıların büyük beğenisini kazanan Manisa Musiki Derneği, 24 Mart tarihinde düzenleyecekleri Bahar Konseri’ne hazırlanıyor.
Mehmet Yumrukaya’nın başkanlığında, adeta bir aile ortamında Türk Sanat Müziği severlere harika bir konser hazırlayan Manisa Musiki Derneği,  Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerini icra eden  Itri Dede Efendi, Hafız Post, Hacı Arif Bey’den; Cumhuriyet Dönemi Bestecileri Münir Nurettin, Selahattin Pınar, Saadettin Kaynak, Sadi Hoşses, Osman Nihat Akın ile son 30 yılın seçkin bestecilerinden Avni Anıl, Yusuf Nalkesen, Arif Sami Toker, Necdet Tokatlıoğlu,  Refik Fersan, Gültekin Çeki, Zekai Tunca gibi sanatçıların ve  de Sanat Güneşi Zeki Müren’in dillerden düşmeyen eserlerini Şef Tahir Kahraman yönetiminde, 24 Mart tarihinde Bahar Konseri’nde Türk Sanat Müziği severlere dinletecekler. SOLO PARÇA SEÇİMLERİ YAPILACAK 24 Mart Günü düzenlenecek olan Bahar Konseri’nde solo parça seslendirecek olan kişilerin seçiminin oldukça zor olduğunu ifade eden koro şefi Tahir Kahraman; “Provalarımız haftaya kaldı. Herkes aynı şarkıyı birbirinden güzel bir şekilde icra edince, bizim de işlerimiz zorlaştı. Grubumuzda bulunan Ayfer Hanım’ın irticaen söylediği ‘Yele Kaki’ adlı şarkıyı çok beğendim, notalarını araştırıyorum. Dinleyicilerimize sürprizlerimiz olabilir. Başkanımız Mehmet Yumrukaya ile birlikte, titiz ve disiplinli tavrı ile mutlu bir aile ortamında çalışmalarımız devam ediyor. Bizi izlemeye gelen Ayfer Ulusoy’un babası İsmet Vapurcu’ya da teşekkür ediyoruz.’ dedi.      
Kurulduğu tarihten itibaren Manisalıların büyük beğenisini kazanan Manisa Musiki Derneği, 24 Mart tarihinde düzenleyecekleri Bahar Konseri’ne hazırlanıyor.
Mehmet Yumrukaya’nın başkanlığında, adeta bir aile ortamında Türk Sanat Müziği severlere harika bir konser hazırlayan Manisa Musiki Derneği,  Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerini icra eden  Itri Dede Efendi, Hafız Post, Hacı Arif Bey’den; Cumhuriyet Dönemi Bestecileri Münir Nurettin, Selahattin Pınar, Saadettin Kaynak, Sadi Hoşses, Osman Nihat Akın ile son 30 yılın seçkin bestecilerinden Avni Anıl, Yusuf Nalkesen, Arif Sami Toker, Necdet Tokatlıoğlu,  Refik Fersan, Gültekin Çeki, Zekai Tunca gibi sanatçıların ve  de Sanat Güneşi Zeki Müren’in dillerden düşmeyen eserlerini Şef Tahir Kahraman yönetiminde, 24 Mart tarihinde Bahar Konseri’nde Türk Sanat Müziği severlere dinletecekler.

SOLO PARÇA SEÇİMLERİ YAPILACAK
24 Mart Günü düzenlenecek olan Bahar Konseri’nde solo parça seslendirecek olan kişilerin seçiminin oldukça zor olduğunu ifade eden koro şefi Tahir Kahraman; “Provalarımız haftaya kaldı. Herkes aynı şarkıyı birbirinden güzel bir şekilde icra edince, bizim de işlerimiz zorlaştı. Grubumuzda bulunan Ayfer Hanım’ın irticaen söylediği ‘Yele Kaki’ adlı şarkıyı çok beğendim, notalarını araştırıyorum. Dinleyicilerimize sürprizlerimiz olabilir. Başkanımız Mehmet Yumrukaya ile birlikte, titiz ve disiplinli tavrı ile mutlu bir aile ortamında çalışmalarımız devam ediyor. Bizi izlemeye gelen Ayfer Ulusoy’un babası İsmet Vapurcu’ya da teşekkür ediyoruz.’ dedi.






 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.