ÖDÜLÜ DIŞ İŞLERİ BAKANI VERDİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2017 - 13:24, Güncelleme: 17.04.2017 - 13:24
 

ÖDÜLÜ DIŞ İŞLERİ BAKANI VERDİ

Manisa’nın, meyve ve sebze ihracatında lider konumda olan firması, Uçak Kardeşler bir ödüle daha layık görüldü. ‘Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’ tarafından sektör birincisi seçilen Uçak Kardeşler Firması’nın sahibi Ali Uçak, Antalya’da düzenlenen törende, ödülünü Dış İşler Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun elinden aldı.
Antalya’da Akra Barut Otel’de gerçekleştirilen ‘Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’ gecesinde Türkiye ekonomisine katkı da bulunan firmalara ödül töreni gerçekleştirildi. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bulunan Uçak Kardeşler Firması ise uluslar arası meyve-sebze ihracatında sektör birincisi olarak ödüle layık görüldü. Ödül töreninde Antalya Valisi Münir Karalıoğlu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi’de katılırken, Ali Uçak ödülünü Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun elinden aldı.   "ÜLKEMİZE NİCE GÜZELLİKLER KATMAK İSTİYORUZ" Ödül töreninin ardından Denge Gazetesi’ne konuşan Uçak Kardeşler Firma Sahibi Ali Uçak; “Başta bu ödülü almamızda, büyük pay sahibi olan üreticilerimiz olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cennet vatanımızın bereketli topraklarında yetişen birbirinden güzel yaş meyve ve sebzelerimizi dünyanın farklı coğrafyalarına ulaştırarak hem ülkemizin hem de bölgemizin kalkınmasına bir nebze olsun destek vermek bizlere en büyük ödüldür. Bu vesile ile bu güzel tören de bizlere layık gördükleri bu anlamlı ödül için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olan ülkemize nice güzellikler katma dileklerimiz ve temennimiz ile çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.  
Manisa’nın, meyve ve sebze ihracatında lider konumda olan firması, Uçak Kardeşler bir ödüle daha layık görüldü. ‘Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’ tarafından sektör birincisi seçilen Uçak Kardeşler Firması’nın sahibi Ali Uçak, Antalya’da düzenlenen törende, ödülünü Dış İşler Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun elinden aldı.
Antalya’da Akra Barut Otel’de gerçekleştirilen ‘Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’ gecesinde Türkiye ekonomisine katkı da bulunan firmalara ödül töreni gerçekleştirildi. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bulunan Uçak Kardeşler Firması ise uluslar arası meyve-sebze ihracatında sektör birincisi olarak ödüle layık görüldü. Ödül töreninde Antalya Valisi Münir Karalıoğlu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi’de katılırken, Ali Uçak ödülünü Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun elinden aldı.
 
"ÜLKEMİZE NİCE GÜZELLİKLER KATMAK İSTİYORUZ"
Ödül töreninin ardından Denge Gazetesi’ne konuşan Uçak Kardeşler Firma Sahibi Ali Uçak; “Başta bu ödülü almamızda, büyük pay sahibi olan üreticilerimiz olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cennet vatanımızın bereketli topraklarında yetişen birbirinden güzel yaş meyve ve sebzelerimizi dünyanın farklı coğrafyalarına ulaştırarak hem ülkemizin hem de bölgemizin kalkınmasına bir nebze olsun destek vermek bizlere en büyük ödüldür. Bu vesile ile bu güzel tören de bizlere layık gördükleri bu anlamlı ödül için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olan ülkemize nice güzellikler katma dileklerimiz ve temennimiz ile çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.