‘OKUL TERKİ, YAŞAM TERKİ’

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2016 - 08:00, Güncelleme: 08.11.2016 - 08:00
 

‘OKUL TERKİ, YAŞAM TERKİ’

Zafer Kalkınma Ajansı 2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı, 2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı 1. Dönem Sonuçları açıklandı. Proje kapsamında, Manisa İl Milli Eğitim AR-GE Birimi’nin ‘Okul Terki, Yaşam Terki’ adlı projesi kabul edildi.
Caner KILIÇ- Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı AR-GE Birimi Yöneticisi Necmettin Okumuş konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Manisa, Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin AR-GE Birimleri ortaklığı ile hazırlanan "Okul Terki Yaşam Terki" isimli Doğrudan Faaliyet Destek Programı başvurumuz kabul edilmiştir.” dedi.   PROJENİN AMAÇLARI Projenin genel amaçlarını sıralayan Okumuş; “TR 33 Bölgesinde (Manisa, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak) erken okul terkini önlemek, okul terkinin başlangıcı olan okul devamsızlıklarının önüne geçmek, eğitim seviyesinin ve kalitesinin artırılmasına katkı sağlamak. Eğitim kalitesi artırılarak ile daha refah, gelişmiş muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak adına yürütülen projenin özel amaçları ise; TR 33 Bölgesindeki okul devamsızlık ve terkinin azalması ve beşeri sermayeye yatırım yaparak özellikle gençliğin sorunlarına çözüm bulmak ve bölgenin refah yaşam seviyesine ulaşmasını sağlamaktır. Projemizin süresi 3 ay olacaktır. Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2015–2019 Stratejik Planının başarıya ulaşmasına katkı sağlayacaktır.” diye konuştu.    
Zafer Kalkınma Ajansı 2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı, 2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı 1. Dönem Sonuçları açıklandı. Proje kapsamında, Manisa İl Milli Eğitim AR-GE Birimi’nin ‘Okul Terki, Yaşam Terki’ adlı projesi kabul edildi.
Caner KILIÇ- Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı AR-GE Birimi Yöneticisi Necmettin Okumuş konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Manisa, Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin AR-GE Birimleri ortaklığı ile hazırlanan "Okul Terki Yaşam Terki" isimli Doğrudan Faaliyet Destek Programı başvurumuz kabul edilmiştir.” dedi.
 
PROJENİN AMAÇLARI
Projenin genel amaçlarını sıralayan Okumuş; “TR 33 Bölgesinde (Manisa, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak) erken okul terkini önlemek, okul terkinin başlangıcı olan okul devamsızlıklarının önüne geçmek, eğitim seviyesinin ve kalitesinin artırılmasına katkı sağlamak. Eğitim kalitesi artırılarak ile daha refah, gelişmiş muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak adına yürütülen projenin özel amaçları ise; TR 33 Bölgesindeki okul devamsızlık ve terkinin azalması ve beşeri sermayeye yatırım yaparak özellikle gençliğin sorunlarına çözüm bulmak ve bölgenin refah yaşam seviyesine ulaşmasını sağlamaktır. Projemizin süresi 3 ay olacaktır. Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2015–2019 Stratejik Planının başarıya ulaşmasına katkı sağlayacaktır.” diye konuştu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.