ÖMRÜM BOYUNCA ALKOL KULLANMADIM ALKOLDEN CEZA YEDİM

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2018 - 09:42, Güncelleme: 13.02.2018 - 09:42
 

ÖMRÜM BOYUNCA ALKOL KULLANMADIM ALKOLDEN CEZA YEDİM

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşayan Servis Şoförü Ahmet Altındağ, ömrü boyunca ağzına alkol değmediğini belirtirken; buna rağmen alkollü araç kullandığı gerekçesiyle kendisine ceza yazıldığını iddia etti.
HABER TURAN IŞIK İddialara göre; 56 yaşındaki Servis Şoförü Ahmet Altındağ, Yağcılar İlkokulu öğrencilerini servisten indirdikten sonra, alkol almadığı halde jandarma ekipleri tarafından kendisine "alkollü araç kullandı” gerekçesiyle ceza yazıldı. Ömrü boyunca alkol kullanmadığını belirten Altındağ, bu duruma anlam veremediğini ifade etti. Kendi aracının fotoğrafının yer aldığı bir haberin, internet ortamına düşmesiyle adeta kahrolduğunu belirten Altındağ, başından geçen olayı şöyle anlattı; “Ben ömrümde alkol kullanmadım. ağcılar İlkokul bahçesinde trafik kontrolü yapıldı, alkol testi yapıldı bir şey bulunmadı. Akşam bir haber sitesinde 'alkollü araç kullandı' şeklinde haber çıkmış. Ben o gece sabaha kadar uyuyamadım. Sabah gelip Şoförler Odası Başkanına durumu izah ettim. Şimdi ben insanların yüzüne nasıl bakacağım? Kimseler bana güvenmeyecek, çok üzülüyorum. Uzunburun’dan Yağcılara öğrenci taşıyorum. Şimdi ben mağdurum, kimseler bana güvenmeyecek. 20 yıldır öğrenci taşıyorum, ömrümde böyle bir şey görmedim.”
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşayan Servis Şoförü Ahmet Altındağ, ömrü boyunca ağzına alkol değmediğini belirtirken; buna rağmen alkollü araç kullandığı gerekçesiyle kendisine ceza yazıldığını iddia etti.

HABER
TURAN IŞIK


İddialara göre; 56 yaşındaki Servis Şoförü Ahmet Altındağ, Yağcılar İlkokulu öğrencilerini servisten indirdikten sonra, alkol almadığı halde jandarma ekipleri tarafından kendisine "alkollü araç kullandı” gerekçesiyle ceza yazıldı. Ömrü boyunca alkol kullanmadığını belirten Altındağ, bu duruma anlam veremediğini ifade etti. Kendi aracının fotoğrafının yer aldığı bir haberin, internet ortamına düşmesiyle adeta kahrolduğunu belirten Altındağ, başından geçen olayı şöyle anlattı; “Ben ömrümde alkol kullanmadım. ağcılar İlkokul bahçesinde trafik kontrolü yapıldı, alkol testi yapıldı bir şey bulunmadı. Akşam bir haber sitesinde 'alkollü araç kullandı' şeklinde haber çıkmış. Ben o gece sabaha kadar uyuyamadım. Sabah gelip Şoförler Odası Başkanına durumu izah ettim. Şimdi ben insanların yüzüne nasıl bakacağım? Kimseler bana güvenmeyecek, çok üzülüyorum. Uzunburun’dan Yağcılara öğrenci taşıyorum. Şimdi ben mağdurum, kimseler bana güvenmeyecek. 20 yıldır öğrenci taşıyorum, ömrümde böyle bir şey görmedim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.