ONLAR SUSUZ KALINCA BİZ SU VERMEYİNCE ÇAREYİ TEKLİKEDE BULUYORLAR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2018 - 06:06, Güncelleme: 07.08.2018 - 06:06
 

ONLAR SUSUZ KALINCA BİZ SU VERMEYİNCE ÇAREYİ TEKLİKEDE BULUYORLAR

Manisa’da sıcak havaların etkisiyle susayan sokak hayvanları, ya süs havuzlarındaki tehlikeli suları ya da yol kenarlarına bırakılan su kaplarında ki kirli suları içmek zorunda kalıyor.
Yaz sıcaklığından dolayı daha da fazla susayan sokak hayvanları, su ihtiyaçlarını gidermek için süs havuzlarından veya yol kenarlarında duran su kaplarının içindeki kirlenmiş suyu içiyor. Sokak hayvanlarının süs havuzlarından su içmesi veya içine girerek serinlemeye çalışması herhangi bir elektrik kaçağı durumunda ölüm tehlikesini de beraber getiriyor.Özel bonusları ve promosyonları ile kazandıran Güvenilir Kaçak iddaa sitelerini sitemizde liste liste bulabilirsiniz. Bazı hayvansever vatandaşların ve esnafların yol kenarına hayvanlar için bıraktıkları su kapları da, bilinçsiz vatandaşlarca içine sigara izmariti, kum, çöp gibi maddeler atılıyor. Bu gibi durumlar yüzünden sokak hayvanları sağlıksız bir biçimde susuzluğunu gidermek zorunda kalıyor. İşte bu yüzden sokak canlarının daha sağlıklı su içmesi için, belli noktalara konulan su kaplarının sürekli olarak temizlenmesi, tazelenmesi gerekiyor. ONLAR İÇİN KAPINIZIN ÖNÜNE BİR TAS SU VE MAMA KOYUN Süs havuzuna girerek bir yandan oynayan, bir yandan da su içen köpeği izleyen Saim Ergümüş (65)  isimli bir vatandaş, Manisa’da bazı hayvenseverlerin bu konuda duyarlı olduklarını ancak bunun yeterli olmadığını, tüm vatandaşların sokak hayvanlarını düşünerek kapılarının önüne bir kap su ve mama koymaları gerektiğini söyledi. -Özlem ŞAHİN
Manisa’da sıcak havaların etkisiyle susayan sokak hayvanları, ya süs havuzlarındaki tehlikeli suları ya da yol kenarlarına bırakılan su kaplarında ki kirli suları içmek zorunda kalıyor.
Yaz sıcaklığından dolayı daha da fazla susayan sokak hayvanları, su ihtiyaçlarını gidermek için süs havuzlarından veya yol kenarlarında duran su kaplarının içindeki kirlenmiş suyu içiyor. Sokak hayvanlarının süs havuzlarından su içmesi veya içine girerek serinlemeye çalışması herhangi bir elektrik kaçağı durumunda ölüm tehlikesini de beraber getiriyor.Özel bonusları ve promosyonları ile kazandıran Güvenilir Kaçak iddaa sitelerini sitemizde liste liste bulabilirsiniz. Bazı hayvansever vatandaşların ve esnafların yol kenarına hayvanlar için bıraktıkları su kapları da, bilinçsiz vatandaşlarca içine sigara izmariti, kum, çöp gibi maddeler atılıyor. Bu gibi durumlar yüzünden sokak hayvanları sağlıksız bir biçimde susuzluğunu gidermek zorunda kalıyor. İşte bu yüzden sokak canlarının daha sağlıklı su içmesi için, belli noktalara konulan su kaplarının sürekli olarak temizlenmesi, tazelenmesi gerekiyor.

ONLAR İÇİN KAPINIZIN ÖNÜNE BİR TAS SU VE MAMA KOYUN
Süs havuzuna girerek bir yandan oynayan, bir yandan da su içen köpeği izleyen Saim Ergümüş (65)  isimli bir vatandaş, Manisa’da bazı hayvenseverlerin bu konuda duyarlı olduklarını ancak bunun yeterli olmadığını, tüm vatandaşların sokak hayvanlarını düşünerek kapılarının önüne bir kap su ve mama koymaları gerektiğini söyledi. -Özlem ŞAHİN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.