OSMANCALI DEDE’NİN YERİ YEŞİLPARK

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2017 - 10:39, Güncelleme: 26.07.2017 - 10:39
 

OSMANCALI DEDE’NİN YERİ YEŞİLPARK

Denge Gazetesi Haber Merkezi ekibi geçtiğimiz hafta sonu; sıcacık dekoru, lezzetleri ve güler yüzlü hizmeti ile mükemmel bir kır lokantası keşfetti. İşletmeci Fevzi Ürkmez 48 yıllık hayalini gerçekleştirdi ve Osmancalı’da hem kır kahvesi, hem de Kır lokantası peyzajı ile mütevazı bir işletme açtı. Dede’nin Yeri Yeşilpark. Leziz et ve sebze yemekleri menüsü, salatası, garnitürleri, mezeleri, kahvaltı çeşitleri ile damağınızda eşsiz tatlar bırakacak olan Dede’nin Yeri, bir de mükemmel canlı müzik ziyafetiyle, müşterilerinin daha ilk haftadan gönlünü fethetti.
HABER ÖZLEM UNCU Manisa Yunusemre ilçesi, Osmanlıcalı Mahallesi’nde  açtığı Dede’nin Yeri – Yeşil Park isimli işletmesinde; dostlarını, aileleri, müşterilerini ağırlamayı amaçlayan  Fevzi Ürkmez, böyle bir işletmenin  48  yıldır hayalini kurduğunu ifade etti. ’48 yıllık hayalimi ölmeden gerçekleştirdim. Çok mutluyum. Kuş gibi hafifledim “dedi.   LEZİZ IZGARA ET ÇEŞİTLERİ Sipariş verilir verilmez anında hazırlanıp, masalara gelen  menüde yok yok. Ana menüyü; beyaz ve kırmızı etten oluşan ızgara ve kebap çeşitleri oluşturuyor.  Tercihe bağlı olarak ta; kilo ile et satışı, 22 çeşit köy kahvaltısı, çorba, salata, meze ve meyve çeşitleri vatandaşın damak tadına sunuluyor. Kısacası Dede’nin Yeri; her kesimden vatandaşın gönül rahatlığı ile tercih edebileceği zengin bir menü sunuyor. OSMANLICALI’ DA AİLELERİN UĞRAK YERİ Günün her saati müşterilerine hizmet veren Dede’nin Yeri - Yeşil Park; Osmanlıcalı’nın  en uğrak yeri. Öyle ki, akşam yemeklerinde tıklım tıklım dolan işletme, müşteri memnuniyetinin bir göstergesi. Hele püfür püfür esen dağ rüzgarı, çam ve dağ çiçekleri kokuları içinde arasında yediğiniz yemek, hem karnınızı, hem de ruhunuzu doyuruyor. CANLI MÜZİK KEYFİ Dede’nin Yeri’nde, ebeveynler  gönül rahatlığı ile tercih ettikleri yiyecekleri canlı müzik eşliğinde yiyor. Halk Müziği, Sanat Müziği, Hareketli  şarkılar deneyimli yerel sanatçıların sesinden dilenebiliyor, hatta kendiniz mikrofonu elinize alıp şarkı söyleyebiliyor, veya sanatçılardan seçtiğiniz şarkıyı söylemelerini isteyebiliyorsunuz. Siz yemeğinizi keyifle yerken çocuklarınızda işletmenin yeşil doğasında, oyunlarını oynayabiliyor. İşletmede çocuklara özel; oyun grupları ve küçük bir hayvanat bahçesi de mevcut.   DEDE’NİN YERİ’NE HAFTANIN HER GÜNÜ  ULAŞIM İMKANI Yunusemre ilçesinin Osmancalı Mahallesi’nde ki, Dede’nin Yeri  Yeşil Park Kır Restorant’ına;  sabah saat 06.00’dan,  gece  saat 24.00’a kadar haftanın her günü ulaşım imkanı işletme tarafından sunuluyor. İşletme sahibi Fevzi Ürkmez; “Öncelikle; 208, 209, 210, 211 No’lu halk otobüsleri dönüşümlü olarak, belirtilen saatler içerisinde işletmemize gelmek  isteyen tüm vatandaşlara hizmet veriyor.  Kendi şahsi araçlarıyla gitmek isteyenler de çok rahatlıkla işletmemize gelebilir. Çünkü, Park sorunu yok. İşletmemizin önünde geniş bir otopark alanımız var.  Osmanlıcalı’ daki Dede’nin Yeri’nde siz değerli müşterilerimize ücretsiz ve süre sorunu olmadan sınırsız hizmet veriyoruz. Osmanlıcalı Mahallesi’ne yolu düşen tüm vatandaşlarımızı lezzetlerimizi tatmaya davet ediyoruz” dedi.  
Denge Gazetesi Haber Merkezi ekibi geçtiğimiz hafta sonu; sıcacık dekoru, lezzetleri ve güler yüzlü hizmeti ile mükemmel bir kır lokantası keşfetti. İşletmeci Fevzi Ürkmez 48 yıllık hayalini gerçekleştirdi ve Osmancalı’da hem kır kahvesi, hem de Kır lokantası peyzajı ile mütevazı bir işletme açtı. Dede’nin Yeri Yeşilpark. Leziz et ve sebze yemekleri menüsü, salatası, garnitürleri, mezeleri, kahvaltı çeşitleri ile damağınızda eşsiz tatlar bırakacak olan Dede’nin Yeri, bir de mükemmel canlı müzik ziyafetiyle, müşterilerinin daha ilk haftadan gönlünü fethetti.
HABER
ÖZLEM UNCU


Manisa Yunusemre ilçesi, Osmanlıcalı Mahallesi’nde  açtığı Dede’nin Yeri – Yeşil Park isimli işletmesinde; dostlarını, aileleri, müşterilerini ağırlamayı amaçlayan  Fevzi Ürkmez, böyle bir işletmenin  48  yıldır hayalini kurduğunu ifade etti. ’48 yıllık hayalimi ölmeden gerçekleştirdim. Çok mutluyum. Kuş gibi hafifledim “dedi.  



LEZİZ IZGARA ET ÇEŞİTLERİ
Sipariş verilir verilmez anında hazırlanıp, masalara gelen  menüde yok yok. Ana menüyü; beyaz ve kırmızı etten oluşan ızgara ve kebap çeşitleri oluşturuyor.  Tercihe bağlı olarak ta; kilo ile et satışı, 22 çeşit köy kahvaltısı, çorba, salata, meze ve meyve çeşitleri vatandaşın damak tadına sunuluyor. Kısacası Dede’nin Yeri; her kesimden vatandaşın gönül rahatlığı ile tercih edebileceği zengin bir menü sunuyor.

OSMANLICALI’ DA AİLELERİN UĞRAK YERİ
Günün her saati müşterilerine hizmet veren Dede’nin Yeri - Yeşil Park; Osmanlıcalı’nın  en uğrak yeri. Öyle ki, akşam yemeklerinde tıklım tıklım dolan işletme, müşteri memnuniyetinin bir göstergesi. Hele püfür püfür esen dağ rüzgarı, çam ve dağ çiçekleri kokuları içinde arasında yediğiniz yemek, hem karnınızı, hem de ruhunuzu doyuruyor.



CANLI MÜZİK KEYFİ
Dede’nin Yeri’nde, ebeveynler  gönül rahatlığı ile tercih ettikleri yiyecekleri canlı müzik eşliğinde yiyor. Halk Müziği, Sanat Müziği, Hareketli  şarkılar deneyimli yerel sanatçıların sesinden dilenebiliyor, hatta kendiniz mikrofonu elinize alıp şarkı söyleyebiliyor, veya sanatçılardan seçtiğiniz şarkıyı söylemelerini isteyebiliyorsunuz. Siz yemeğinizi keyifle yerken çocuklarınızda işletmenin yeşil doğasında, oyunlarını oynayabiliyor. İşletmede çocuklara özel; oyun grupları ve küçük bir hayvanat bahçesi de mevcut.  



DEDE’NİN YERİ’NE HAFTANIN HER GÜNÜ  ULAŞIM İMKANI
Yunusemre ilçesinin Osmancalı Mahallesi’nde ki, Dede’nin Yeri  Yeşil Park Kır Restorant’ına;  sabah saat 06.00’dan,  gece  saat 24.00’a kadar haftanın her günü ulaşım imkanı işletme tarafından sunuluyor.
İşletme sahibi Fevzi Ürkmez; “Öncelikle; 208, 209, 210, 211 No’lu halk otobüsleri dönüşümlü olarak, belirtilen saatler içerisinde işletmemize gelmek  isteyen tüm vatandaşlara hizmet veriyor.  Kendi şahsi araçlarıyla gitmek isteyenler de çok rahatlıkla işletmemize gelebilir. Çünkü, Park sorunu yok. İşletmemizin önünde geniş bir otopark alanımız var.  Osmanlıcalı’ daki Dede’nin Yeri’nde siz değerli müşterilerimize ücretsiz ve süre sorunu olmadan sınırsız hizmet veriyoruz. Osmanlıcalı Mahallesi’ne yolu düşen tüm vatandaşlarımızı lezzetlerimizi tatmaya davet ediyoruz” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.