ÖZEL’DEN MANİDAR PAYLAŞIM!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2017 - 17:24, Güncelleme: 05.03.2017 - 17:24
 

ÖZEL’DEN MANİDAR PAYLAŞIM!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başkan Cengiz Ergün’ü ziyareti sonrası bu kez CHP’li Özel’den karşı bir hamle geldi.
CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 1-1 sona eren Manisa Büyükşehir Belediyespor-Silivrispor maçını tribünde birlikte izledi. CHP’li Özel’in maç esnasında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar, birçok kesimi düşündürürken, gazetemize yaptığı açıklamalarla da güne damgayı vurdu.   ÜST ÜSTE ÇAĞRILAR YAPILMIŞTI AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve İl Başkanı Berk Mersinli, Referandum öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e üst üste çağrılar yaparak oyunun rengini belirlemesini istemişti. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Ergün’ü makamında ziyaret ederek baş başa bir görüşme yapmıştı. Bütün bunlara rağmen konuyla ilgili Ergün’ün sessizliği devam ederken, şimdi de CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel’den karşı hamle geldi. CHP’li Özel ve Başkan Ergün, 1-1 sona eren Manisa Büyükşehir Belediyespor-Silivrispor maçını tribünde birlikte izledi. İkilinin samimi fotoğrafları dikkat çekerken, CHP’li Özel’in maç esnasında attığı tweet birçok kesimi düşündürttü.   HEP BİRLİKTE HAYIR'LI BİR SONUÇ! Özel’in tweetinde“Manisa Büyükşehir Belediyemizin maçını Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte izliyoruz. Hep birlikte HAYIR'lı bir sonuç bekliyoruz.”ifadelerine yer verildi. Sosyal medya paylaşımları hakkında gazetemizin sorularını yanıtlayan Özel; “Biz Manisa’nın iki farklı evladıyız. Bizim aramızdaki rekabet yerel seçimlerle geride kaldı. Yarıştık, düşman olmadık. Şuanda Manisa’nın ve ülkemizin yararını hep birlikte düşünmek zorundayız. Başkanın oy veren kesimin önemli bir kısmının ‘Hayır’cı olduğunu bütün Manisa biliyor. Başkanın ‘Evet’e zorlanması, ona da Manisa’ya da haksızlıktır, Manisa’nın hayrına değildir.”dedi.   GÖNDERME YAPTIĞINI KABUL ETTİ Attığı tweetin Referandumla ilgisinin olup olmadığı sorusunu yanıtlayan CHP’li Özel; “Artık öyle bir noktadayız ki aldığımız her nefesin, geçirdiğimiz her dakikanın Referandum ile ilgisi var. Elbette ki tweetin de var.” diyerek Referanduma ilişkin gönderme yaptığını da kabul etti.  -Haber Caner KILIÇ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başkan Cengiz Ergün’ü ziyareti sonrası bu kez CHP’li Özel’den karşı bir hamle geldi.
CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 1-1 sona eren Manisa Büyükşehir Belediyespor-Silivrispor maçını tribünde birlikte izledi. CHP’li Özel’in maç esnasında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar, birçok kesimi düşündürürken, gazetemize yaptığı açıklamalarla da güne damgayı vurdu.
 
ÜST ÜSTE ÇAĞRILAR YAPILMIŞTI
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve İl Başkanı Berk Mersinli, Referandum öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e üst üste çağrılar yaparak oyunun rengini belirlemesini istemişti. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Ergün’ü makamında ziyaret ederek baş başa bir görüşme yapmıştı. Bütün bunlara rağmen konuyla ilgili Ergün’ün sessizliği devam ederken, şimdi de CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel’den karşı hamle geldi. CHP’li Özel ve Başkan Ergün, 1-1 sona eren
Manisa Büyükşehir Belediyespor-Silivrispor maçını tribünde birlikte izledi. İkilinin samimi fotoğrafları dikkat çekerken, CHP’li Özel’in maç esnasında attığı tweet birçok kesimi düşündürttü.
 
HEP BİRLİKTE HAYIR'LI BİR SONUÇ!
Özel’in tweetinde“Manisa Büyükşehir Belediyemizin maçını Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte izliyoruz. Hep birlikte HAYIR'lı bir sonuç bekliyoruz.”ifadelerine yer verildi. Sosyal medya paylaşımları hakkında gazetemizin sorularını yanıtlayan Özel; “Biz Manisa’nın iki farklı evladıyız. Bizim aramızdaki rekabet yerel seçimlerle geride kaldı. Yarıştık, düşman olmadık. Şuanda Manisa’nın ve ülkemizin yararını hep birlikte düşünmek zorundayız. Başkanın oy veren kesimin önemli bir kısmının ‘Hayır’cı olduğunu bütün Manisa biliyor. Başkanın ‘Evet’e zorlanması, ona da Manisa’ya da haksızlıktır, Manisa’nın hayrına değildir.”dedi.
 
GÖNDERME YAPTIĞINI KABUL ETTİ
Attığı tweetin Referandumla ilgisinin olup olmadığı sorusunu yanıtlayan CHP’li Özel; “Artık öyle bir noktadayız ki aldığımız her nefesin, geçirdiğimiz her dakikanın Referandum ile ilgisi var. Elbette ki tweetin de var.” diyerek Referanduma ilişkin gönderme yaptığını da kabul etti.  -Haber Caner KILIÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.