PARA BİRİKTİRİYOR, TEZGAH BAŞINA GEÇİYOR LADY’NİN CAN DOST MESAİSİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2022 - 18:06, Güncelleme: 18.04.2022 - 18:06
 

PARA BİRİKTİRİYOR, TEZGAH BAŞINA GEÇİYOR LADY’NİN CAN DOST MESAİSİ

Kültür Pet Shop ailesinin sevimli ferdi Lady, kumbarasında biriken paralar ile alınan mamaları, sokaktaki can dostları için ücretsiz olarak dağıtıyor. Lady’i pazarda tezgah başında can dostları için çalıştığını görenler şaşkınlığını gizlemiyor.
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde her salı kurulan kapalı Pazar yerinde tezgah açanlar arasında öyle sevimli biri var ki, onu görenler tezgahına uğramadan pazardan çıkmıyor. 13 yaşında pug cinsi Lady, pazar kurulduğunda o da tezgahının başına geçiyor ve başlıyor sokaktaki can dostları için mesai yapmaya. Lady, Kültür Pet Shop’un çarşı şubesinde kendi için oluşturulan kumbarada biriken paralarla alınan mamaları can dostları için bağışlıyor. 22 GÜNDE BİN 800 LİRA PARA BİRİKTİRDİ Kültür Pet Shop Satış Elemanı Yasemin Hülya Çam, Lady’nin tezgah başına geçerek iyilik dağıtmasının başlangıç hikayesini anlattı. Her şeyin, Lady’i çok seven bir vatandaş tarafından onun için kumbara hediye etmesiyle başladığını kaydeden Çam,  “Lady’nin bir müşteri tarafından hediye edilen kumbarası var, o kumbaranın içinde 22 günde bin 800 lira toplayarak mama almamıza yardım etti. Lady’i tazgah başında görünler şaşırıyor ve tebessüm ediyorlar. Lady zaten Manisa halkı tarafından tanınan bir köpek, Manisalılar onu çok seviyor. Kedi ve köpek maması dağıtıyoruz. Bunları alan vatandaşlarımız mamaların yanına bir de su koyduğu zaman umarım hep birlikte hayvanları doyurmuş oluruz. SOKAKTAKİ CANLARA TAM DESTEK Kültür Pet Shop ailesi olarak sadece mama desteği vermekle kalmayıp, veteriner desteği verdiklerini de kaydeden Yasemin Hülya Çam, vatandaşların sokakta yardıma muhtaç bir can dost gördüklerinde kendilerine ulaşmalarını istedi.
Kültür Pet Shop ailesinin sevimli ferdi Lady, kumbarasında biriken paralar ile alınan mamaları, sokaktaki can dostları için ücretsiz olarak dağıtıyor. Lady’i pazarda tezgah başında can dostları için çalıştığını görenler şaşkınlığını gizlemiyor.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde her salı kurulan kapalı Pazar yerinde tezgah açanlar arasında öyle sevimli biri var ki, onu görenler tezgahına uğramadan pazardan çıkmıyor. 13 yaşında pug cinsi Lady, pazar kurulduğunda o da tezgahının başına geçiyor ve başlıyor sokaktaki can dostları için mesai yapmaya. Lady, Kültür Pet Shop’un çarşı şubesinde kendi için oluşturulan kumbarada biriken paralarla alınan mamaları can dostları için bağışlıyor.

22 GÜNDE BİN 800 LİRA PARA BİRİKTİRDİ

Kültür Pet Shop Satış Elemanı Yasemin Hülya Çam, Lady’nin tezgah başına geçerek iyilik dağıtmasının başlangıç hikayesini anlattı. Her şeyin, Lady’i çok seven bir vatandaş tarafından onun için kumbara hediye etmesiyle başladığını kaydeden Çam,  “Lady’nin bir müşteri tarafından hediye edilen kumbarası var, o kumbaranın içinde 22 günde bin 800 lira toplayarak mama almamıza yardım etti. Lady’i tazgah başında görünler şaşırıyor ve tebessüm ediyorlar. Lady zaten Manisa halkı tarafından tanınan bir köpek, Manisalılar onu çok seviyor. Kedi ve köpek maması dağıtıyoruz. Bunları alan vatandaşlarımız mamaların yanına bir de su koyduğu zaman umarım hep birlikte hayvanları doyurmuş oluruz.

SOKAKTAKİ CANLARA TAM DESTEK

Kültür Pet Shop ailesi olarak sadece mama desteği vermekle kalmayıp, veteriner desteği verdiklerini de kaydeden Yasemin Hülya Çam, vatandaşların sokakta yardıma muhtaç bir can dost gördüklerinde kendilerine ulaşmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.