PİKNİK SEVERLER DOĞAYI SEVMİYOR!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2017 - 09:35, Güncelleme: 16.08.2017 - 09:35
 

PİKNİK SEVERLER DOĞAYI SEVMİYOR!

Mesir Dağcılık üyeleri, Manisa’nın nadide alanlarından Sülüklügöl etrafında hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.
Özel Haber Asude ONAR Hafta sonları bu alanda ve yakınlarında piknik yapan ziyaretçilerin çöplerini toplamadan gittiklerini belirten Mesir Dağcılık Grup Başkanı İsa Göbeklioğlu; “ Biz birçok alanda yürüyüşler ve kamplar düzenliyoruz ama Sülüklügöl bizim göz bebeğimiz. Manisa’nın bir değeri. Buraya hafta sonu kamp kurup gece yürüyüşü düzenlemek için geldik ama gördüğümüz manzara bizi hayrete düşürdü. Sülüklügöl etrafında güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen hemşerilerimiz maalesef ki tüm çöplerini burada bırakarak evlerine dönmüşler. Anladık ki piknik severler doğamızı sevmiyor. Biz de etraf bu haldeyken asla rahat edemeyiz diyerek işe koyulduk. Piknikçilerden kalan tüm çöpleri toplayarak Sülüklügöl’ü yine hak ettiği görünüme kazandırdık.” dedi.   “DOĞAYI KATLEDİYORLAR” Küresel ısınmanın ve insanların etkisiyle doğal ortamların git gide azaldığına da vurgu yapan Göbeklioğlu; “Yıllardır yürüyüşler düzenliyoruz, kamplar yapıyoruz. Bir çok yer gördük. Maalesef ki hiçbir yer aynı kalmıyor, dış etkenler var. Üzülüyoruz, bizim gördüğümüz bu güzellikleri doğa harikalarını, tabiat olaylarını, çiçeği, vadileri, dereleri çocuklarımız da görsün istiyoruz ama vatandaşlarımızın bu duyarsız hareketleri karşısında imkansız olduğunu biliyoruz. Çok bir şey istemiyoruz, getirdikleri çöpleri geri götürsünler istiyoruz. Lütfen doğaya karşı duyarlı olalım.” Dedi.    
Mesir Dağcılık üyeleri, Manisa’nın nadide alanlarından Sülüklügöl etrafında hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.
Özel Haber
Asude ONAR


Hafta sonları bu alanda ve yakınlarında piknik yapan ziyaretçilerin çöplerini toplamadan gittiklerini belirten Mesir Dağcılık Grup Başkanı İsa Göbeklioğlu; “ Biz birçok alanda yürüyüşler ve kamplar düzenliyoruz ama Sülüklügöl bizim göz bebeğimiz. Manisa’nın bir değeri. Buraya hafta sonu kamp kurup gece yürüyüşü düzenlemek için geldik ama gördüğümüz manzara bizi hayrete düşürdü. Sülüklügöl etrafında güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen hemşerilerimiz maalesef ki tüm çöplerini burada bırakarak evlerine dönmüşler. Anladık ki piknik severler doğamızı sevmiyor. Biz de etraf bu haldeyken asla rahat edemeyiz diyerek işe koyulduk. Piknikçilerden kalan tüm çöpleri toplayarak Sülüklügöl’ü yine hak ettiği görünüme kazandırdık.” dedi.
 
“DOĞAYI KATLEDİYORLAR”
Küresel ısınmanın ve insanların etkisiyle doğal ortamların git gide azaldığına da vurgu yapan Göbeklioğlu; “Yıllardır yürüyüşler düzenliyoruz, kamplar yapıyoruz. Bir çok yer gördük. Maalesef ki hiçbir yer aynı kalmıyor, dış etkenler var. Üzülüyoruz, bizim gördüğümüz bu güzellikleri doğa harikalarını, tabiat olaylarını, çiçeği, vadileri, dereleri çocuklarımız da görsün istiyoruz ama vatandaşlarımızın bu duyarsız hareketleri karşısında imkansız olduğunu biliyoruz. Çok bir şey istemiyoruz, getirdikleri çöpleri geri götürsünler istiyoruz. Lütfen doğaya karşı duyarlı olalım.” Dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.