ŞABAN ARPA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2017 - 11:03, Güncelleme: 07.12.2017 - 11:03
 

ŞABAN ARPA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Manisa’nın tanınmış esnaflarından Değişim Elektrik’in sahibi Şaban Arpa; 2018 Ocak-Mart ayları arasında yapılacakElektrik Teknisyenleri Odası başkanlık seçimleri için adaylığını, Denge Gazetesi aracılığı ile açıkladı.
HABER ÖZLEM UNCU Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanlığı için ilk adaylık açıklaması Değişim Elektrik’in sahibi Şaban Arpa’dan geldi. Seçim hazırlıklarını uzun zamandır sürdüren Şaban Arpa; 37 yaşında evli ve 2 çocuk babası.   “FİYAT DENGESİZLİĞİNİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ” Bazı tesisatçıların binalara elektrik tesisatı döşenmede verdiği fiyatların hem piyasaya hem de müşteriye kazanç sağlamadığına dikkat çeken Başkan Adayı Şaban Arpa, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. “Bazı binaların elektrik tesisatlarını çok uygun fiyatlara, piyasanın altında iş yapan arkadaşlarımız var. Örneğin;  neredeyse yarı yarıya gibi fiyat veriyorlar. Halbuki odamızın belirlemiş olduğu bir fiyat listesi var buna uyulması gerekiyor. Bu listeyi uygulama konusunda gayret göstereceğiz. Herkes daha iyi paralara iş yapsın ki, hepimiz kazanalım. Piyasanın altında iş yapanlar, ucuz malzeme ile iş yapmaya çalıştıkları için; hem işin kalitesini düşürüyor hem de müşteri memnuniyetini azaltıyor. Şuan yaptığımız iş taşeronluktan başka bir şey değil. Şu anki mevcut oda başkanımız Adem Yüküm, konu ile ilgili elinden gelen gayreti gösteriyor. Bizim amacımız daha iyi çalışıp daha iyi şartlar oluşturmak. “YÖNETİM LİSTEMİZ HAZIR” 2018 Manisa Elektrik Teknisyenleri Odası Başkan Adayı Şaban Arpa, yönetim listesi ile ilgili de bilgi verdi. Şaban Arpa, “ Ocak ve Mart ayları arasında yapılacak oda seçimlerine aday olmaya 1 yıl önce karar verdim. Ve 6 aydır seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyorum. Bunun ile ilgili deneyim sahibi işinin ehli büyüklerimizden birçok fikir aldım. Hepsini not ederek uygulamaya geçireceğim. Amacım; camiamıza en iyi hizmeti sunabilmek. Yönetim kadroma eklemek istediğim arkadaşlarım var. Seçime yakın 20 kişilik yönetim listemi açıklayacağım” ifadelerine yer verdi. “DESTEK KOMİTESİ KURACAĞIZ” Başkanlık sürecinde oda üyeleri ile tanışıp kaynaşmayı planlayan Başkan adayı Şaban Arpa; 20 kişilik yönetim kadrosu dışında; iş ile ilgili tecrübelerinden yararlanabilecekleri başka bir gurup kuracaklarını açıkladı. Elektrik Teknisyenleri Odası Başkan Adayı Şaban Arpa; “Manisalı eski elektrik ustalarından işinin ehli, sözü geçen, tecrübeli ağabeylerimizden oluşan, yönetim haricinde bir destek gurubumuz olacak. Yönetim harici bir komite kuracağız. Bu ağabeylerimizi, 1 ayda bir odamıza çağırarak, yönetim toplantısı yaparak; fikirlerini alacağız. Bütün bu çalışmalar, en iyi hizmeti sunabilmek için. Odamıza her şeyi en güzel biçimde yapabilmek için Manisa Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanlığına adayım” dedi.    
Manisa’nın tanınmış esnaflarından Değişim Elektrik’in sahibi Şaban Arpa; 2018 Ocak-Mart ayları arasında yapılacakElektrik Teknisyenleri Odası başkanlık seçimleri için adaylığını, Denge Gazetesi aracılığı ile açıkladı.
HABER
ÖZLEM UNCU

Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanlığı için ilk adaylık açıklaması Değişim Elektrik’in sahibi Şaban Arpa’dan geldi. Seçim hazırlıklarını uzun zamandır sürdüren Şaban Arpa; 37 yaşında evli ve 2 çocuk babası.
 
“FİYAT DENGESİZLİĞİNİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ”
Bazı tesisatçıların binalara elektrik tesisatı döşenmede verdiği fiyatların hem piyasaya hem de müşteriye kazanç sağlamadığına dikkat çeken Başkan Adayı Şaban Arpa, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. “Bazı binaların elektrik tesisatlarını çok uygun fiyatlara, piyasanın altında iş yapan arkadaşlarımız var. Örneğin;  neredeyse yarı yarıya gibi fiyat veriyorlar. Halbuki odamızın belirlemiş olduğu bir fiyat listesi var buna uyulması gerekiyor. Bu listeyi uygulama konusunda gayret göstereceğiz. Herkes daha iyi paralara iş yapsın ki, hepimiz kazanalım. Piyasanın altında iş yapanlar, ucuz malzeme ile iş yapmaya çalıştıkları için; hem işin kalitesini düşürüyor hem de müşteri memnuniyetini azaltıyor. Şuan yaptığımız iş taşeronluktan başka bir şey değil. Şu anki mevcut oda başkanımız Adem Yüküm, konu ile ilgili elinden gelen gayreti gösteriyor. Bizim amacımız daha iyi çalışıp daha iyi şartlar oluşturmak.

“YÖNETİM LİSTEMİZ HAZIR”
2018 Manisa Elektrik Teknisyenleri Odası Başkan Adayı Şaban Arpa, yönetim listesi ile ilgili de bilgi verdi. Şaban Arpa, “ Ocak ve Mart ayları arasında yapılacak oda seçimlerine aday olmaya 1 yıl önce karar verdim. Ve 6 aydır seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyorum. Bunun ile ilgili deneyim sahibi işinin ehli büyüklerimizden birçok fikir aldım. Hepsini not ederek uygulamaya geçireceğim. Amacım; camiamıza en iyi hizmeti sunabilmek. Yönetim kadroma eklemek istediğim arkadaşlarım var. Seçime yakın 20 kişilik yönetim listemi açıklayacağım” ifadelerine yer verdi.

“DESTEK KOMİTESİ KURACAĞIZ”
Başkanlık sürecinde oda üyeleri ile tanışıp kaynaşmayı planlayan Başkan adayı Şaban Arpa; 20 kişilik yönetim kadrosu dışında; iş ile ilgili tecrübelerinden yararlanabilecekleri başka bir gurup kuracaklarını açıkladı. Elektrik Teknisyenleri Odası Başkan Adayı Şaban Arpa; “Manisalı eski elektrik ustalarından işinin ehli, sözü geçen, tecrübeli ağabeylerimizden oluşan, yönetim haricinde bir destek gurubumuz olacak. Yönetim harici bir komite kuracağız. Bu ağabeylerimizi, 1 ayda bir odamıza çağırarak, yönetim toplantısı yaparak; fikirlerini alacağız. Bütün bu çalışmalar, en iyi hizmeti sunabilmek için. Odamıza her şeyi en güzel biçimde yapabilmek için Manisa Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanlığına adayım” dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.