ŞEHİTLERE YAZILAN MEKTUPLAR KİTAP OLUYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2017 - 09:32, Güncelleme: 13.06.2017 - 09:32
 

ŞEHİTLERE YAZILAN MEKTUPLAR KİTAP OLUYOR

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimince düzenlenen, öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı ‘Mektup Yarışması’nda, dereceye giren mektuplarla “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anısına” adlı albüm kitap oluşturuluyor.
HABER CANER KILIÇ Manisa’da, Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimince, 10–13, 14–17 yaş öğrenci veöğretmen kategorilerinde, 15 Temmuz Şehitleri anısına mektup yarışması düzenlendi. Yarışmada, mektuplar İl Eser İnceleme Komisyonu tarafından incelendi. Albüm-kitaba girmeye hak kazanan mektuplar, “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anısına” adlı kitapta toplandı.Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve AR-GE Birimi sorumlusu Necmettin Okumuş, kitap için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve şu anda basım aşamasında olduğu belirtti. CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN’A RANDEVU TALEBİ Okumuş, “15 Temmuz’da milletin verdiği üstün mücadelenin ve 15 Temmuz kahramanlarının gelecek nesillerimiz tarafından daha da iyi anlaşılması, öğrenilmesi ve onların mücadelesinin nesilden nesile aktarılması gerekmektedir.” diyerek, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “15 Temmuz’da oluşan hür iradenin gelecek nesillere aktarılması görevini eğitim kurumlarımız yapacaktır. Basılan albüm-kitap şehit yakınlarımıza, kurumlarımıza ve mektup sahiplerine takdim edilecek. Albüm  kitabın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza dereceye giren mektup sahibi öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından takdimi için, Cumhurbaşkanlığımızdan randevu talep edildi” dedi. ÖDÜL DE VAR Öte yandan, albüm kitapta mektubu yer alan öğrenci ve öğretmenler, İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ziyareti ile ödüllendirilecek.  
Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimince düzenlenen, öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı ‘Mektup Yarışması’nda, dereceye giren mektuplarla “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anısına” adlı albüm kitap oluşturuluyor.
HABER
CANER KILIÇ


Manisa’da, Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimince, 10–13, 14–17 yaş öğrenci veöğretmen kategorilerinde, 15 Temmuz Şehitleri anısına mektup yarışması düzenlendi. Yarışmada, mektuplar İl Eser İnceleme Komisyonu tarafından incelendi. Albüm-kitaba girmeye hak kazanan mektuplar, “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anısına” adlı kitapta toplandı.Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve AR-GE Birimi sorumlusu Necmettin Okumuş, kitap için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve şu anda basım aşamasında olduğu belirtti.



CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN’A RANDEVU TALEBİ
Okumuş, “15 Temmuz’da milletin verdiği üstün mücadelenin ve 15 Temmuz kahramanlarının gelecek nesillerimiz tarafından daha da iyi anlaşılması, öğrenilmesi ve onların mücadelesinin nesilden nesile aktarılması gerekmektedir.” diyerek, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “15 Temmuz’da oluşan hür iradenin gelecek nesillere aktarılması görevini eğitim kurumlarımız yapacaktır. Basılan albüm-kitap şehit yakınlarımıza, kurumlarımıza ve mektup sahiplerine takdim edilecek. Albüm  kitabın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza dereceye giren mektup sahibi öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından takdimi için, Cumhurbaşkanlığımızdan randevu talep edildi” dedi.


ÖDÜL DE VAR
Öte yandan, albüm kitapta mektubu yer alan öğrenci ve öğretmenler, İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ziyareti ile ödüllendirilecek.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.