SERHAT ÇAĞ 2’NCİ KEZ BABA OLDU

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2017 - 08:34, Güncelleme: 18.03.2017 - 08:34
 

SERHAT ÇAĞ 2’NCİ KEZ BABA OLDU

MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ ikinci kez baba oldu. Birinci kızı Rabia Alya’dan sonra, ikinci kızı Gülsüm’ü dün kucağına alan Serhat-Yasemin Çağ çifti, mutluluk ve heyecanlarını Denge Gazetesi ile paylaştı.
HABER NURGÜL YILMAZ  15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ ikinci çocuğunu kucağına aldı.  Geçen yıl dünyaya gelen ilk kızı Rabia Alya’dan sonra, ikinci kızı Gülsüm’ü kucağına almaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Serhat Çağ, “Birinci Kızım Rabia Alya dünyaya geldiğinde, babalığın nasıl bir duygu olduğunu öğrendim. Dün dünyaya gelen ikinci kızım Gülsüm ile mutluluğumuz katlanarak arttı.  Yüce Yaradanıma Hamdü Senalar olsun. Rabbim tüm anne ve babalara evlatlarını bağışlasın. Tüm çocuklar vatana, millete faydalı bireyler olarak büyüsünler inşallah” dedi. Anne Yasemin Çağ ise; “İkinci kez anne olmak çok güzel ve heyecan verici.  Amacım her iki yavrumu eğitimli ve vatansever yetiştirmek. Allah hiçbir anne babaya evlat acısı göstermesin. Çok mutluyuz” ifadelerine yer verdi.  
MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ ikinci kez baba oldu. Birinci kızı Rabia Alya’dan sonra, ikinci kızı Gülsüm’ü dün kucağına alan Serhat-Yasemin Çağ çifti, mutluluk ve heyecanlarını Denge Gazetesi ile paylaştı.
HABER
NURGÜL YILMAZ 

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ ikinci çocuğunu kucağına aldı.  Geçen yıl dünyaya gelen ilk kızı Rabia Alya’dan sonra, ikinci kızı Gülsüm’ü kucağına almaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Serhat Çağ, “Birinci Kızım Rabia Alya dünyaya geldiğinde, babalığın nasıl bir duygu olduğunu öğrendim. Dün dünyaya gelen ikinci kızım Gülsüm ile mutluluğumuz katlanarak arttı.  Yüce Yaradanıma Hamdü Senalar olsun. Rabbim tüm anne ve babalara evlatlarını bağışlasın. Tüm çocuklar vatana, millete faydalı bireyler olarak büyüsünler inşallah” dedi.
Anne Yasemin Çağ ise; “İkinci kez anne olmak çok güzel ve heyecan verici.  Amacım her iki yavrumu eğitimli ve vatansever yetiştirmek. Allah hiçbir anne babaya evlat acısı göstermesin. Çok mutluyuz” ifadelerine yer verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.