ŞİMDİ ŞANS DAĞITIYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2017 - 08:27, Güncelleme: 18.02.2017 - 08:27
 

ŞİMDİ ŞANS DAĞITIYOR

2015 yılında O Ses Türkiye’de pop müziği dalında yarışmalara katılan, ancak jüriyi kendisine döndüremeyen Manisalı İpek Yiğityılmaz, aynı yarışmada başarılı olmak için adeta gün sayıyor.
HABER TURAN IŞIK Yiğityılmaz her ne kadar seçilemese de, umudunu hiç yitirmedi. Şuanda Manisa’da bir büfede şans dağıttığını belirten genç kız, yarışmalara yine katılacağını söyledi. İpek Yiğityılmaz “2015 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katıldım, çok iyi çıkışım oldu. Performansım iyiyidi ancak dönmediler. Ben üzülmedim ve kendimi daha iyi yetiştirmem gerektiğini anladım. İlkokulda başladığım pop müziğine ilgim var, seviyorum da. Yarışmada jüri dönmedi seçilemedim, umudumu hiç yitirmedim. Aynı heyecanla aynı çalışma azmiyle önümüzdeki dönemde yine O Ses Türkiye yarışmalarını katılacağım. Manisa’yı temsil edeceğime inanıyorum. Şimdi burada bir iş yerinde çalışmaktayım. Yanı şans dağıtıyorum. Dilerim ki yarışmalarda şans bana da güler.” dedi.
2015 yılında O Ses Türkiye’de pop müziği dalında yarışmalara katılan, ancak jüriyi kendisine döndüremeyen Manisalı İpek Yiğityılmaz, aynı yarışmada başarılı olmak için adeta gün sayıyor.

HABER
TURAN IŞIK

Yiğityılmaz her ne kadar seçilemese de, umudunu hiç yitirmedi. Şuanda Manisa’da bir büfede şans dağıttığını belirten genç kız, yarışmalara yine katılacağını söyledi. İpek Yiğityılmaz “2015 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katıldım, çok iyi çıkışım oldu. Performansım iyiyidi ancak dönmediler. Ben üzülmedim ve kendimi daha iyi yetiştirmem gerektiğini anladım. İlkokulda başladığım pop müziğine ilgim var, seviyorum da. Yarışmada jüri dönmedi seçilemedim, umudumu hiç yitirmedim. Aynı heyecanla aynı çalışma azmiyle önümüzdeki dönemde yine O Ses Türkiye yarışmalarını katılacağım. Manisa’yı temsil edeceğime inanıyorum. Şimdi burada bir iş yerinde çalışmaktayım. Yanı şans dağıtıyorum. Dilerim ki yarışmalarda şans bana da güler.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.