SOBA FİYATLARI CEP YAKIYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2017 - 08:50, Güncelleme: 31.10.2017 - 08:50
 

SOBA FİYATLARI CEP YAKIYOR

Kış mevsimi kendini göstermeye başlayınca, esnaflar sobaları piyasaya çıkardı. 150 liradan başlayan soba fiyatları 350 liraya kadar yükseliyor. Soba ve borularını almaya karar veren bir aile, bir asgari ücretin yarısını gözden çıkarması gerekiyor.
HABER TURAN IŞIK Kış mevsimi kendini göstermeye başlayınca esnaflar sobaları piyasaya çıkardı. 150 liradan başlayan soba fiyatları, 350 liraya kadar yükseliyor.  Göçmen sobasından, ayaklı kuzineye, uyuyan sobaya kadar çeşitleriyle piyasaya çıkarılan sobalar alıcı beklerken, fiyatları  ise cep yakıyor. SOBA PİYASASI DURGUN Havaların soğumasıyla sobaları piyasaya çıkaran esnaflardan Mevlut Akgün satışların beklenenin altında olduğuna vurgu yaparak, “soba fiyatları geçtiğimiz yıl fiyatlarına göre yüksek.  Kömüre zam geldi soba fiyatları aynı kaldı. Ancak yine de alım gücüne göre soba fiyatları vatandaşlara yüksek geliyor.  En düşük soba fiyatı 150 lira.  Dar gelirlinin cebine göre soba fiyatları var.  Tabi ki parası olmayana pahalı sobalar ancak, kaliteli soba almak isteniyorsa ona göre de bir bedeli var. Şu an kaliteli bir soba boruları ile birlikte ancak 400 liraya alınabilir” dedi.       
Kış mevsimi kendini göstermeye başlayınca, esnaflar sobaları piyasaya çıkardı. 150 liradan başlayan soba fiyatları 350 liraya kadar yükseliyor. Soba ve borularını almaya karar veren bir aile, bir asgari ücretin yarısını gözden çıkarması gerekiyor.
HABER
TURAN IŞIK


Kış mevsimi kendini göstermeye başlayınca esnaflar sobaları piyasaya çıkardı. 150 liradan başlayan soba fiyatları, 350 liraya kadar yükseliyor.  Göçmen sobasından, ayaklı kuzineye, uyuyan sobaya kadar çeşitleriyle piyasaya çıkarılan sobalar alıcı beklerken, fiyatları  ise cep yakıyor.

SOBA PİYASASI DURGUN
Havaların soğumasıyla sobaları piyasaya çıkaran esnaflardan Mevlut Akgün satışların beklenenin altında olduğuna vurgu yaparak, “soba fiyatları geçtiğimiz yıl fiyatlarına göre yüksek.  Kömüre zam geldi soba fiyatları aynı kaldı. Ancak yine de alım gücüne göre soba fiyatları vatandaşlara yüksek geliyor.  En düşük soba fiyatı 150 lira.  Dar gelirlinin cebine göre soba fiyatları var.  Tabi ki parası olmayana pahalı sobalar ancak, kaliteli soba almak isteniyorsa ona göre de bir bedeli var. Şu an kaliteli bir soba boruları ile birlikte ancak 400 liraya alınabilir” dedi. 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.