SOĞUK DİNLEMEDİLER KENDİLERİNİ SULARA ATTILAR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2017 - 12:25, Güncelleme: 23.03.2017 - 12:25
 

SOĞUK DİNLEMEDİLER KENDİLERİNİ SULARA ATTILAR

Baharın gelişiyle beraber, Manisa’da küçük çocuklar derelerin tehlikeli sularına girmeye başladı. Soğuk ve pis sulara giren çocuklar, mahalle muhtarı tarafından uyarılarak evlerine gönderildi.
HABER TURAN IŞIK Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde, Spil Dağı eteklerinden Kırtık Deresi ile Nurlupınar mahallesindeki sulama kanalına akan soğuk sular, civar mahallelerdeki küçük çocuklar için yüzme noktası oldu. Kendisini gösteren güneşi gören çocuklar, kendilerini soğuk sulara attılar. Hala havaların soğuk ve suların adeta buz gibi olmasına aldırış etmeyen çocukları gören mahalle sakinleri ‘Bunlar hasta olacak.’ diyerek uyarılarda bulunmaya çalıştılar.    MUHTAR ÇOCUKLARI ÜŞÜMEKTEN HASTA OLMAKTAN KURTARDI Çocuklar, bütün uyarılara rağmen hiçbir şeye aldırış etmeden yüzmeye devam edince, bu kez mahalle sakinleri, durumu hemen Nurlupınar Mahalle Muhtarı Süleyman Seven’e bildirdi. Muhtar Seven çocukların sulara girdiği yere gelerek, sudan çıkmalarını istedi ve çocukları evlerine gönderdi.
Baharın gelişiyle beraber, Manisa’da küçük çocuklar derelerin tehlikeli sularına girmeye başladı. Soğuk ve pis sulara giren çocuklar, mahalle muhtarı tarafından uyarılarak evlerine gönderildi.

HABER
TURAN IŞIK

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde, Spil Dağı eteklerinden Kırtık Deresi ile Nurlupınar mahallesindeki sulama kanalına akan soğuk sular, civar mahallelerdeki küçük çocuklar için yüzme noktası oldu. Kendisini gösteren güneşi gören çocuklar, kendilerini soğuk sulara attılar. Hala havaların soğuk ve suların adeta buz gibi olmasına aldırış etmeyen çocukları gören mahalle sakinleri ‘Bunlar hasta olacak.’ diyerek uyarılarda bulunmaya çalıştılar.   

MUHTAR ÇOCUKLARI ÜŞÜMEKTEN HASTA OLMAKTAN KURTARDI
Çocuklar, bütün uyarılara rağmen hiçbir şeye aldırış etmeden yüzmeye devam edince, bu kez mahalle sakinleri, durumu hemen Nurlupınar Mahalle Muhtarı Süleyman Seven’e bildirdi.

Muhtar Seven çocukların sulara girdiği yere gelerek, sudan çıkmalarını istedi ve çocukları evlerine gönderdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.