SOKAKLAR KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2017 - 09:11, Güncelleme: 24.03.2017 - 09:11
 

SOKAKLAR KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, Lalapaşa Mahallesi üst kısımlarında bulunan sokaklar, yolların darlığının yanı sıra bozulan noktalarda onarım yapılmadığı için adeta köstebek yuvasına döndü.
HABER TURAN IŞIK Artık bu sokaklarda bir çalışma başlatılması gerektiğini vurgulayan mahalle sakinleri; “Mahallemiz Manisa’nın eski mahallelerinde olduğu için sokaklar oldukça daracık ve nostalji görünümü olan, kısacası eski Manisa’da yaşıyor gibiyiz. Sokaklarımızın çoğunluğu dar olduğu için betonlarla kaplanmış, asfalt yapılmadığı için bozulan kesimler bir türlü onarılamadı. Köstebek yuvası gibi olmuş. Geceleri yaya olarak yürürken mutlaka bir çukura girebiliyorsunuz. O nedenle bizlerde sokaklarımızın yapılmasını istiyoruz.”dediler. NARLICA ÇEŞME YOLU BOZUK Öte yandan, 795 yıl önce yapılan Narlıca Çeşmesi’ne giden 3724 sokak ve diğer üst sokakların bozuk olması nedeniyle, vatandaşlar mağdur olduklarını belirttiler.
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, Lalapaşa Mahallesi üst kısımlarında bulunan sokaklar, yolların darlığının yanı sıra bozulan noktalarda onarım yapılmadığı için adeta köstebek yuvasına döndü.

HABER
TURAN IŞIK

Artık bu sokaklarda bir çalışma başlatılması gerektiğini vurgulayan mahalle sakinleri; “Mahallemiz Manisa’nın eski mahallelerinde olduğu için sokaklar oldukça daracık ve nostalji görünümü olan, kısacası eski Manisa’da yaşıyor gibiyiz. Sokaklarımızın çoğunluğu dar olduğu için betonlarla kaplanmış, asfalt yapılmadığı için bozulan kesimler bir türlü onarılamadı. Köstebek yuvası gibi olmuş. Geceleri yaya olarak yürürken mutlaka bir çukura girebiliyorsunuz. O nedenle bizlerde sokaklarımızın yapılmasını istiyoruz.”dediler.

NARLICA ÇEŞME YOLU BOZUK

Öte yandan, 795 yıl önce yapılan Narlıca Çeşmesi’ne giden 3724 sokak ve diğer üst sokakların bozuk olması nedeniyle, vatandaşlar mağdur olduklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.