SOMA DEVLET HASTANESİ HİZMETE BAŞLIYOR!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2017 - 09:06, Güncelleme: 20.02.2017 - 09:06
 

SOMA DEVLET HASTANESİ HİZMETE BAŞLIYOR!

Bölgenin en modern devlet hastanesi olarak bilinen, 332 yatak kapasiteli Soma Devlet Hastanesi; resmi açılışı beklenilmeden bugün itibariyle sağlık hizmeti vermeye başlıyor. Soma’nın yanı sıra, bölge halkına da sağlık hizmeti sunacak olacak hastane; 82 poliklinik, 44 hekim, 11 pratisyen, 420 araçlık otoparkı ve bağlantı yolları ile Manisa’nın tam teşekküllü hastanelerinden biri olma özelliği taşıyor. Yaklaşık 100 milyon lirayı bulan yatırım değeriyle, Soma’ya yakışır bir hastane olan Soma Devlet Hastanesi’nin açılışı ise ilerideki günlerde yapılacak.
HABER NURGÜL YILMAZ İnşaatı çok uzun zamandan beri devam eden yeni Soma Devlet Hastanesi; Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk ve Manisa Milletvekillerinin gayretli çalışmaları ve özel ilgisi ile sonunda tamamlandı. Bölgenin en modern devlet hastanesi olarak bilinen ve 332 yatak kapasiteli olan Soma Devlet Hastanesi; resmi açılışı beklenilmeden bugün itibariyle sağlık hizmeti vermeye başlıyor. 5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA Yıllardır asırlık binalarda ve birbirinden kopuk bir şekilde sağlık hizmeti verilen Soma’da, artık bina sorunu da çözüldü. Fiziki açıdan ömrünü tamamlamış hastane binalarında verilen sağlık hizmeti, yeni açılan Soma Devlet Hastanesi ile son buluyor. 5 yıldızlı otel konforundaki  Soma Devlet Hastanesi; bölgenin en modern ve teknolojik donanıma sahip sağlık kuruluşu olarak biliniyor. 82 POLİKLİNİK, 44 HEKİM Sadece Soma değil, bölge halkına da sağlık hizmeti sunacak olacak hastane; 82 poliklinik, 44 hekim, 11 pratisyen,  420 araçlık otoparkı ve bağlantı yolları ile Manisa’nın tam teşekküllü hastanelerinden biri olarak inşa edildi. Hasta odaları ev konforunda; tek ve çift kişilik olarak dizayn edildi.   YATIRIM DEĞERİ YAKLAŞIK 100 MİLYON LİRA  Yaklaşık 100 milyon lirayı bulan yatırım değeriyle Soma’ya yakışır bir hastane olan 332 Yataklı Soma Devlet Hastanesi’nin açılışının ise ilerideki günlerde yapılacağını açıklayan Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene; “Biz halkımızı böyle modern bir hastaneden mahrum bırakmak istemedik ve resmi açılışını beklemeden hastaneyi bugün itibariyle hizmete sunduk. Resmi açılışını ise hükümet büyüklerimizin programının uygun olduğu bir tarihte yapacağız. Resmi açılışımız diğer açılışı yapılacak hizmetlerimiz ile birlikte toplu yapılacaktır. Toplu açılışlarımız; ya Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ya Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, ya da Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ tarafından yapılacaktır. Program henüz net değil, bu nedenle kesin bilgi veremiyorum. Soma ve bölge halkına hayırlı olsun. Bugünden itibaren her türlü sağlık hizmetini, yeni Devlet Hastanesi binamızda vereceğiz” dedi.  Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene sadece Diş Polikliniğinin mevcut yerinde bir süre kalacağı, ardından da Beşyol’ da ki yeni hastane binasına taşınacağı bilgisini verdi.      
Bölgenin en modern devlet hastanesi olarak bilinen, 332 yatak kapasiteli Soma Devlet Hastanesi; resmi açılışı beklenilmeden bugün itibariyle sağlık hizmeti vermeye başlıyor. Soma’nın yanı sıra, bölge halkına da sağlık hizmeti sunacak olacak hastane; 82 poliklinik, 44 hekim, 11 pratisyen, 420 araçlık otoparkı ve bağlantı yolları ile Manisa’nın tam teşekküllü hastanelerinden biri olma özelliği taşıyor. Yaklaşık 100 milyon lirayı bulan yatırım değeriyle, Soma’ya yakışır bir hastane olan Soma Devlet Hastanesi’nin açılışı ise ilerideki günlerde yapılacak.
HABER
NURGÜL YILMAZ

İnşaatı çok uzun zamandan beri devam eden yeni Soma Devlet Hastanesi; Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk ve Manisa Milletvekillerinin gayretli çalışmaları ve özel ilgisi ile sonunda tamamlandı. Bölgenin en modern devlet hastanesi olarak bilinen ve 332 yatak kapasiteli olan Soma Devlet Hastanesi; resmi açılışı beklenilmeden bugün itibariyle sağlık hizmeti vermeye başlıyor.

5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA
Yıllardır asırlık binalarda ve birbirinden kopuk bir şekilde sağlık hizmeti verilen Soma’da, artık bina sorunu da çözüldü. Fiziki açıdan ömrünü tamamlamış hastane binalarında verilen sağlık hizmeti, yeni açılan Soma Devlet Hastanesi ile son buluyor. 5 yıldızlı otel konforundaki  Soma Devlet Hastanesi; bölgenin en modern ve teknolojik donanıma sahip sağlık kuruluşu olarak biliniyor.

82 POLİKLİNİK, 44 HEKİM
Sadece Soma değil, bölge halkına da sağlık hizmeti sunacak olacak hastane; 82 poliklinik, 44 hekim, 11 pratisyen,  420 araçlık otoparkı ve bağlantı yolları ile Manisa’nın tam teşekküllü hastanelerinden biri olarak inşa edildi. Hasta odaları ev konforunda; tek ve çift kişilik olarak dizayn edildi.
 
YATIRIM DEĞERİ YAKLAŞIK 100 MİLYON LİRA
 Yaklaşık 100 milyon lirayı bulan yatırım değeriyle Soma’ya yakışır bir hastane olan 332 Yataklı Soma Devlet Hastanesi’nin açılışının ise ilerideki günlerde yapılacağını açıklayan Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene; “Biz halkımızı böyle modern bir hastaneden mahrum bırakmak istemedik ve resmi açılışını beklemeden hastaneyi bugün itibariyle hizmete sunduk. Resmi açılışını ise hükümet büyüklerimizin programının uygun olduğu bir tarihte yapacağız. Resmi açılışımız diğer açılışı yapılacak hizmetlerimiz ile birlikte toplu yapılacaktır. Toplu açılışlarımız; ya Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ya Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, ya da Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ tarafından yapılacaktır. Program henüz net değil, bu nedenle kesin bilgi veremiyorum. Soma ve bölge halkına hayırlı olsun. Bugünden itibaren her türlü sağlık hizmetini, yeni Devlet Hastanesi binamızda vereceğiz” dedi.  Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene sadece Diş Polikliniğinin mevcut yerinde bir süre kalacağı, ardından da Beşyol’ da ki yeni hastane binasına taşınacağı bilgisini verdi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.