SÜS HAVUZUNDA TEHLİKELİ SERİNLİK

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2018 - 06:51, Güncelleme: 11.06.2018 - 06:51
 

SÜS HAVUZUNDA TEHLİKELİ SERİNLİK

Manisa’da sıcak havadan bunalan çocuklar, yasak ve tehlikeli olmasına rağmen parklarda bulunan süs havuzlarına girerek serinlemeye çalıştı.
HABER ÖZLEM ŞAHİN Havaların ısınmasıyla birlikte sıcaktan bunalan bir grup çocukdün Manisa Şehzadeler ilçesinde bulunan süs havuzlarına girerek serinlemeye çalıştı. Serinlemek isteyen çocuklar, suyun kirine, elektrik çarpması ve boğulma gibi çeşitli tehlikelere aldırış etmeden süs havuzlarında oynadı. Çevredeki insanların şaşkın bakışlarına da aldırış etmeyen çocuklar, tüm uyarılara rağmen saatlerce yüzerek, serinlemenin keyfini sürdüler. Çevredeki vatandaşlardan biri; ailelerin çocuklarını takip etmeleri gerektiğini söyleyerek, havuz içerisindeki aydınlatmalardan kaynaklanan herhangi kaçak olması halinde elektrik akımına kapılıp ölme tehlikesini hatırlattı. Aileleri, çocuklarını bu tehlikeli serinlikten uzaklaştırmaları konusunda uyardı.  
Manisa’da sıcak havadan bunalan çocuklar, yasak ve tehlikeli olmasına rağmen parklarda bulunan süs havuzlarına girerek serinlemeye çalıştı.
HABER
ÖZLEM ŞAHİN
Havaların ısınmasıyla birlikte sıcaktan bunalan bir grup çocukdün Manisa Şehzadeler ilçesinde bulunan süs havuzlarına girerek serinlemeye çalıştı. Serinlemek isteyen çocuklar, suyun kirine, elektrik çarpması ve boğulma gibi çeşitli tehlikelere aldırış etmeden süs havuzlarında oynadı. Çevredeki insanların şaşkın bakışlarına da aldırış etmeyen çocuklar, tüm uyarılara rağmen saatlerce yüzerek, serinlemenin keyfini sürdüler. Çevredeki vatandaşlardan biri; ailelerin çocuklarını takip etmeleri gerektiğini söyleyerek, havuz içerisindeki aydınlatmalardan kaynaklanan herhangi kaçak olması halinde elektrik akımına kapılıp ölme tehlikesini hatırlattı. Aileleri, çocuklarını bu tehlikeli serinlikten uzaklaştırmaları konusunda uyardı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.